Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nowa - u mnie zawsze lekarz uzupełniał kartę ciąży
bez względu na to czy miał do dyspozycji położną czy nie.
Justyna - Twoja Ania to jak Aluśka z tymi pazurkami. Strasznie to wyglądało. Przestały się łamać dopiero, gdy zaczęła chodzić. Nic nie dało obcinanie. Na drugi dzień po obcięciu i tak potrafiła ułamać - i to zarówno u rąk, jak i u nóg.
Chyba póki co musisz udawać, że tego nie widzisz :p
Ale te dzieciaczki forumowe są zwinneledwo z brzuszków się wykluły a już zaczynają obroty, raczkowanie, chodzenie.. brawo!
A w ogóle jakby się okazało, że faktycznie jakaś ciąża u mnie się pojawi, to chyba też będę zmuszona drugie dziecko chustować, bo nie mam zamiaru podwójnego wózka kupować. A Aluśka znowu to taki szogun, że wolno na ulicy jej nie puszczę.
Może być ciekawie.. :psliweczka92, pilik, JustynaG, Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Kaczorka pewnie Ci się spodoba! Hardcorowe mamy noszą dwójkę dzieci na raz! Jedno na plecach drugie na brzuchu
Achia daj znać jak odkurzacz! Jak panienka się obudzi to chyba pojedziemy.
Nowa u mnie lekarka wszystki wpisywała i mierzyła
Haneczka cudowna!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 12:28
Kaczorka, sliweczka92 lubią tę wiadomość
-
Kurczę, ale emocje tu od rana, a raczej od wczorajszego wieczora.
Super że brzuszkow przybywa
U nas noc w miarę spokojna. Oprócz tego, że cyc w nocy ostatnio po kilka razy, to ok. Znów mi napedzila laktacje tym ciągłym wiszeniem.
Wrzucam fotkę sukieneczek, bo dziś dotarły do nas
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/20229b88398a.jpgsliweczka92, summer86, Kaczorka, Lunaris, Jeżowa, Nadzieja22, Rucola, JustynaG, KateHawke, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReset i Barbarka kciuki za dzisiejsze bety
Kaczorka trzymam też kciuki za jutrzejszy test !
Nowa, ja miałam kartę ciąży jeszcze przed serduszkową wizytąu mnie informacje ad wagi i badań wpisuje położna (bada też ciśnienie i później ktg), ale lekarz wpisuje zalecenia i najważniejsze info.
Ja brzucha super płaskiego nie mam, ale wciągnąć go już nie mogę (no i pojawił się zarys ciemniejszej linii od pępka w dół).
A i Wam się pochwalę moim BąblemMa już ponad 2 cm i pięknie bijące serduszko
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6f63e841373c.jpgsliweczka92, StaraczkaNika, Siwulec, -Mamunia-, Achia, summer86, Lusesita, Kaczorka, Lena21, pilik, Aga9090, Lunaris, Jeżowa, Nadzieja22, Rucola, ibishka, JustynaG, Patrycja20, Bajkaaa, Barbarka1984, blue00, KateHawke, Minnie89, Bunia86, Morusek, Anna Stesia, Madzik34 lubią tę wiadomość
-
Hania jest prześliczna
podobają mi się jej kocie oczy
Do nas też kurier dotarł i niezły zonk- body 74 są tej samej długości co 68ale nie oddaję. Za to bieliznę mam do zwrotu -za duży tyłek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7449efb4d564.jpgsliweczka92, Lusesita, Nadzieja22, Rucola, Achia, Kaczorka, Patrycja20, Lena21, Cabrera, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Jestem już po usg, Miki waży około 3600, przepływy dobre. Plasterek już naklejony.
Barbarka kciuki za betę
Kaczorka, oby bobek taki wyszedł niedługo!
Zosiu najlepszego za te 7 miesięcy! Jesteś słodka
Lena, to mam nadzieję, że faktycznie owu wróciła i na dzień matki wysikasz te dwie krechy
Achia gimnastyka ważna sprawa!Próbujemy naturalnie oczywiście
Blue śmieszek z Wojtusia
Nowa, u mojego wpisywała położna, też ważyła i mierzyła ciśnienie, bo takowa była, ale przyjaciółka miała wszystko przez gina robione, bo nie miał położnej. Także zależy.
Hania ślicznoto!
Cabrera piękny dziećsliweczka92, Kaczorka, Lunaris, Jeżowa, Barbarka1984, summer86, Cabrera, KateHawke, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Cabrera piękny mały Człowieczek!!! cudownie ze serduszko bije i Twoje marzenie się spełnia!!! Pytałas lekarza o te trudności z oddychaniem?
Śliweczka Zosia prześliczna i jaka wystrojona
Blue tez miałam pisać ze Wojtuś ciągnie na długość, tata wysoki z tego co kojarze???
Lunaris tyłek w sam raz tylko majty za małe zamówiłas!!! Nie zwalaj na tyłek swojego roztrzepaniaLunaris, sliweczka92, Cabrera lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Cabrera, cudownie, że wszystko ok
uwielbiam te pierwsze zdjęcia USG. Jak się dzis czujesz?
Lena, cieszę się, że owulka wróciłapowodzenia!
Ale nam się tu emocje testowo-staraniowe zrobiły, będziemy z Anią mocno kibicować
Rucola, jak efekty pierwszego tygodnia diety? Ja dziś zaczęłam i mam nadzieję wytrwać do świąt. Trzeba w maju na urlopie jakoś wyglądacKaczorka, Cabrera lubią tę wiadomość
-
Summer ogólnie spełniam wszystkie swoje załozenia, ale efektów nie widać na wadze hahahaha trudno, trzeba będzie dołożyć ruch
Jeżowa, sliweczka92, summer86 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Zosia!!!! a o Tobie wredna ciotka zapomniała
wszystkiego pięknego maluszku!
Jednak papka z mózgu po ciąży nie schodzi...
Ciekawe jak papko-mózg ciążowy wpłynie na naszego mega mózga Reset ?Kochana informuj nas na bierząco czy Cię dopadło.
Rucola tak mi się łatwiej motywowaćod rana nie ruszyłam tych 3 pączków co się z kuchni na mnie patrzą
Nadzieja ostatnią fotę rób Mikiemu w brzuchu
Uciekam do przedszkola! Miłego popołudnia!sliweczka92, Bajkaaa, Rucola, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
A u mnie kilogram w górę.. czy to już ciąża?!?!
Hehehe, chyba też jakaś dieta by się przydała.
Lusesita - piękne sukienki dla Dominiki
Lunaris - Twoje zakupy też zacnea te jedne body to tak trochę (przynajmniej na zdjęciu) wydają się większe
I Rucola ma rację - to majtki za małe a nie pupa za duża
Nadzieja - w dalszym ciągu z niecierpliwością oczekujemy na Mikołaja po tej stronie brzuszkaoby plasterek zadziałał!
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Uwaga Uwaga. Informacja z ostatniej chwili. Ani wyszła dolna jedynka.
EDIT. Kaczorka, a Ty nie wiesz, że w ciąży nie wolno się odchudzać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 14:57
Achia, Patrycja20, Kaczorka, Karma88, Bajkaaa, veritaserum, summer86, Jeżowa, Lusesita, Rucola, Lena21, Nadzieja22, Aga9090, ibishka, Cabrera, KateHawke, StaraczkaNika, Lunaris, -Mamunia-, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustyna - gratuluję pierwszego ząbka!! Bo to pierwszy prawda?
Pilik- odkurzacz z nami zostajeco prawda wczoraj odkurzałam, ale przy psie zawsze coś się znajdzie, więc przejechałam na szybko salon. Jest fajny, wszystko wciągnął, ma diody więc ładnie widać każdy syfek, który zaraz znika
myślę że będę z niego zadowolona, zwłaszcza za taką cenę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 15:13
Kaczorka, pilik, Lena21, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Justyna - gratuluję! To pierwszy ząbek?
A ciąży jeszcze póki co nie ma :p owulaki raczej średnio się nadają do jej potwierdzania
Kaczorka... ale skoro przezz 14dni cyklu można być w domniemanej ciąży... to odchudzanie można sobie wtedy odpuścić
Tak, to pierwszy ząbek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 15:20
-
Justyna, gratulacje dla Aneczki
Ty znalazłaś ząbka? Jeśli tak to pamiętaj o sukienkowym zwyczaju
Rucola, u mnie między trzymaniem diety a totalną rozpustą jest różnica zaledwie kilograma na wadze, więc mam słabą mobilizacje, ale oszukuje się, że może tum razem w końcu ruszyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 15:24
JustynaG lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:Justyna, gratulacje dla Aneczki
Ty znalazłaś ząbka? Jeśli tak to pamiętaj o sukienkowym zwyczaju
A co to za sukienkowy zwyczaj? Bo może akurat wiszę sobie 10 nowych sukienek :p
sliweczka92, JustynaG, Nadzieja22 lubią tę wiadomość