X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2019, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nam tu się emocjonująco robi <3 za betę Reset trzymałam kciuki cały dzień, teraz trzymam za Barbarkę :) a jutro od rana za małego Kaczorka żeby się ujawnił :)

Lena za Ciebie również żebyś dostała zielone światło w kwietniu ;*

Cabrera cudownie oglądać takie zdjęcia usg <3

Sliweczka wszystkiego najlepszego dla Haneczki :)

A Ani gratuluję pierwszego ząbka! :)

Zosi życzenia już składałam ale napiszę jeszcze raz że życzę samych radosnych dni :) ciocia całuje!

Lunaris cieszę się że jesteś zadowolona z chusty :) czeka Was wspaniała przygoda z nią i dużo dużo tulenia

Spróbuję pisać na bieżąco, czytam ale nie daje rady pisać za wiele, mamy ostatnio dużo zajęć :) za to wstawię Wam nasze fotki, może ciocię nie będą złe za nieobecność
    Tutaj w pięknym bodziaku i paputkach od teściowej Zuzi-, naszej Emilki :) zrobiła nam wspaniała niespodziankę i wysłała prezenty dla nas <3
    []
    A takie cudo zrobił mi mój mąż :)
    ]

Całujemy wszystkie maluszki i ich mamusie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 07:28

Kaczorka, reset, Achia, Siwulec, Bajkaaa, summer86, JustynaG, moniśka..., blue00, Cabrera, Karma88, mi88, sliweczka92, Lunaris, Lena21, KateHawke, Flowwer, Yoselyn82, Sarna84, Nadzieja22, Lusesita, Barbarka1984, pilik, Patrycja20, -Mamunia-, Bunia86 lubią tę wiadomość

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 4 marca 2019, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna - najpierw polubiłam za to co napisałaś a później zapomniałam i chciałam polubić jeszcze raz - za piękne fotki <3

Luna1993 lubi tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • mi88 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2019, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset, genialnie! Ja jestem z tych osób, które nawet mając dziecko w ramionach nie wierzylo w to, że to jego ;) Nawet pamiętam, jak mężowi szeptałam po cc, że nie czuję, że to moje dziecko :) Teraz już powoli się przyzwyczaiłam. Ale może Tobie szybciej pójdzie :D

Barbarka, kciuki za Ciebie!

Ależ Wam zazdroszczę mężów wracajacych wcześniej z pracy! Ja od trzech godzin spaceruję, bo Zosia usunęła zamiast na początku spaceru, to po 1,5h (ależ się nanosilam!), a teraz skoro śpi, to przynajmniej mogłam nadrobić forum :) W domu by się od razu obudziła, a chociaż tak na szczęście mogę złapać oddech. W ogóle mam luksus, bo wzięłam sobie herbatę w termosie :D
    I wreszcie kończy się zima, brakowało mi tych całych dni spędzonych na dworze. Dziewczyny z Krakowa, może niedługo jakiś spacerek?

Jutro powinna do mnie przyjść nowa chusta. Zastanawiam się, czy sprzedawać teraz starą. Wolałabym tak, żeby wyrównać budżet, ale w sumie mogę też sprzedać za parę miesięcy... zresztą ceny na stronie lenny lamb poszły horrendalnie w górę, to może warto poczekać?

reset, Anna Stesia lubią tę wiadomość

qb3c2n0a4q2qbkcb.png
    Dziewczynka <3 Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
    MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo
  • mi88 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2019, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech, z tą herbatą to jednak nie taki luksus - muszę wracać do domu do łazienki! :(

Anna Stesia lubi tę wiadomość

qb3c2n0a4q2qbkcb.png
    Dziewczynka <3 Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
    MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo
  • sliweczka92 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2019, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi88 wrote:
    Ależ Wam zazdroszczę mężów wracajacych wcześniej z pracy! Ja od trzech godzin spaceruję, bo Zosia usunęła zamiast na początku spaceru, to po 1,5h (ależ się nanosilam!), a teraz skoro śpi, to przynajmniej mogłam nadrobić forum :) W domu by się od razu obudziła, a chociaż tak na szczęście mogę złapać oddech. W ogóle mam luksus, bo wzięłam sobie herbatę w termosie :D
    I wreszcie kończy się zima, brakowało mi tych całych dni spędzonych na dworze. Dziewczyny z Krakowa, może niedługo jakiś spacerek?
    Mi, ja jestem chetna! Podobno w czwartek ma byc rownie pieknie. :) Czekam na jakies propozycje. ;)

<3
    k0kdcwa14mfoy763.png
    <3
    o1483e5ewjmvno6w.png
    <3
    ijpbdf9h3waux8rd.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 4 marca 2019, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahoj!

Mi88 a jaką masz na zbyciu? :D ja już zaczynam rozważać kolejną :P chyba mnie już całkiem porypało! :D

Reset piękny przyrost, gratulacje :) doskonale rozumiem Twoje odczucia i mimo że mam już dwoje dzieci to patrzę na nie i czasem się zastanawiam jak to się stało? Czy to się dzieje naprawdę? Kilka dni temu nawet pisałam że zaglądam na pierwszą stronę często po to żeby upewnić się że jestem na tej liście na serio! :)

Justynka gratulacje pierwszego ząbka Ani :) jak wybierzesz kiecunie to się pochwal ;)
    A propo's -mogę napisać do exa że wisi mi kieckę? i co z laskami które nie koniecznie gustują w sukienkach (np ja)? można wymienić na cos innego? :D

Achia mam wyrzuty sumienia że wydałam tysiaka na bezprzewodowego Philipsa... ten z Lidla wygląda równie dobrze i myślę że gorzej nie sprząta.

Luna ślicznie wygladasz a Zuzanka tak się zmieniła od porodu że nie poznałabym jej teraz gdyby to zdjęcie było nie na Twoim profilu :) pięknie rośnie.

Nadzieja jak tam plasterek?

reset, Nadzieja22, Luna1993 lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Barbarka1984 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2019, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas lipa. Wyrzuce te testy, bo mnie w konia robia :(

f2wl3e5eeobcrt92.png
    Trzy lata starań o pierwsze Dzieciatko
    Luty 2017 laparoskopia
    25.04.2017 1IUI @
    Wrzesien 2017 <3
    Beta 15dpo 85,7; prg 27,07
    Beta 17dpo 247,1
    Maksio 20maja2018

30c.s. o drugi Skarb (przerwa wrzesień-grudzień 2020)
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 4 marca 2019, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Barbarka1984 wrote:
    U nas lipa. Wyrzuce te testy, bo mnie w konia robia :(

A to alegraki? Bo one ostatnio w konia zrobiły więcej osób..
    Ale tak poza tym, jeśli dziś u Ciebie 9dpo, to ja proponuję jeszcze nie składać broni :)

Barbarka1984 lubi tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 4 marca 2019, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Barbara przykro mi :( przytulam mocno. Ale nie składaj broni, uda się na pewno!

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 4 marca 2019, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset wrote:
    Zadzwoniłam tam i są wyniki! Były niepodpisane, przez to nie wprowadzone do systemu <co za bezmózgi!>. Beta: 88,7 (przyrost 272%), progesteron 36,91. Jak wbiłam te wyniki w kalkulator na fioletowej stronie to ponoć średnia dla 13 dpo jest 64, więc może nie powinnam sobie wkręcać za niskich wartości?
    A ja tu czuje leniwego syna ;P jak u mnie bo też mi tak słabo przyrosty wychodziły a syn jak dąb!
    W całym zgiełku dnia musiałam tutaj wejść, gratuluję I wyczekuje teraz serduszka <3

Barbarka bobo kup

reset lubi tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2019, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset betulinka super :) Ładnie rośnie.

Luna super Zuzek, ale zdjęcie zrobione przez męża wygrywa - jest boskie <3

Lunaris, grzecznie ciągle przyklejony ;) Uważałam na niego podczas prysznica jakby był co najmniej ze złota :D Raczej nie czuję jego działania, bo jak to powiedziała gin i położna on sobie tam powoli powinien działać, to nie jest takie walnięcie jak np kroplówka z oksy, tylko taki delikatny impuls. Niby ma pomóc zmiękczyć szyjke, żeby się łatwiej rozwierała i ciutek podkręcić skurcze. Przyjaciółka mówiła, że ten plaster to bardziej działa na głowę, żeby się nakręcić :P Cóż, mi to i tak pasuje ;)

Co nie zmienia faktu, że dzisiaj odczuwam zdecydowanie mocniejsze skurcze niż miałam wcześniej. Nieregularne, bo nieregularne, ale zawsze są! Kurczę, skąd we mnie taki optymizm? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 19:47

reset, Lunaris, Luna1993 lubią tę wiadomość

HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2019, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset gratulacje !!

Lunka cudowne zdjecia ;)

Dziewczyny gdzie można kupić sukienkę dla dziecka na wesele ? Mamy 3 wesela w tym roku w kwietniu, czerwcu i sierpniu. Z racji tego że nie ma szans zostawić Ani z kimkolwiek ( nie zaśnie beze mnie, nie pije z butli itp ) to musimy ją zabrać co w ogóle mi się nie uśmiecha. No i musE ja jakoś ubrać. Fajnie by było jakby te sukienkę jeszcze gdzieś wykorzystała ale nie mam pojęcia gdzie kupić. Generalnie na codzien 90 % jest garderoby to h&m .

reset, Luna1993 lubią tę wiadomość

• summer86 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2019, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Barbarka, przykro mi kochana :( mam nadzieję, że w kolejnym cyklu się uda!

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 4 marca 2019, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna zdjęcie męża the best! Pięknie wam w tej chuście <3

Reset chyba nie pisałam - beta piękna! Teraz czekamy na zdjęcie Fasolki <3

Nadzieja oby plasterek przyspieszył sprawę :)

Mój dzieć dzisiaj cały dzień obraca się na łóżku z pleców na brzuszek. Jest tym tak zafascynowana że przerywa jedzenie żeby się obrócić :D

reset, Jeżowa, Achia, Kaczorka, Nadzieja22, Karma88, Luna1993, Anna Stesia lubią tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • Barbarka1984 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2019, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset super przyrost :D
    Kaczorka, tak allegraki. Zaraz ide sprzedawce zmieszac z blotem, ze mi buble jakies sprzedal :P A my walczymy dalej. Prog 13,78 wiec raczej w tym cyklu juz nie ma na co liczyc.
    Lunka cudne focie <3
    Nadzieja to juz lada moment ;*

Nadzieja22, Luna1993 lubią tę wiadomość

f2wl3e5eeobcrt92.png
    Trzy lata starań o pierwsze Dzieciatko
    Luty 2017 laparoskopia
    25.04.2017 1IUI @
    Wrzesien 2017 <3
    Beta 15dpo 85,7; prg 27,07
    Beta 17dpo 247,1
    Maksio 20maja2018

30c.s. o drugi Skarb (przerwa wrzesień-grudzień 2020)
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 4 marca 2019, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Barbarka póki nie ma @.... ;) a jak nie wyjdzie to ciśniecie dalej! Jedno wyszło to i drugie wyjdzie ;)

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2019, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Barbarka to teraz będziemy czekac na następny cykl razem z Tobą !

Nadzieja optymizm jest jak najbardziej wskazany :) powodzenia !

Kate gratulacje dla Nat, obroty to ciężka robota ;)

Veritaserum jestem nudna, ale ja bym kupiła na alie, można trafić naprawdę ładne rzeczy w śmiesznych cenach i wtedy nie będzie żal, że to tylko na jeden dzień :) gdybym miała córeczkę poszłabym z torbami :D

KateHawke, Barbarka1984, Nadzieja22, pilik, veritaserum lubią tę wiadomość

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2019, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset nie wiem czy gratulowałam - piękny przyrost!!!

Barbarka przykro mi, że tym razem się nie udało... Trzymam kciuki za kolejny cykl!

Luna śliczne zdjęcia <3 jestem wielką fanką Twojej urody :)

Kate super, że Nat tak chętnie fika :D ja Agatce zakładam pampersa jak leży na boku i mam na to jakieś 3 sekundy bo też fika, zwłaszcza jak czuje, że ma gołe stopy :D

Barbarka1984, Luna1993 lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 4 marca 2019, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veritaserum, ja bym wpisała w olx sukienka 74 (czy inny rozmiar, ktory nosi Ania) i na bank wyskoczą ładne propozycje sukieneczek, takich ubranych pewnie tylko 1 raz :)
    #cebula

EDIT: Postanowiłam przetestować i o, proszę, jaki zafajniaszczy motyw sowy! Tylko to czerwone bym wywaliła:
    https://www.olx.pl/oferta/tylko-25-zl-sukienka-ubrana-raz-na-2-godziny-CID88-IDx6Hkm.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 20:43

Rucola, sliweczka92, veritaserum lubią tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 4 marca 2019, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veritaserum, ja bym rozglądała się w Pepco. Na święta kupiłam ładną czerwoną sukienkę za 25zl. Nawet jeśli nie jest to super jakość to są to małe pieniądze

veritaserum lubi tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
‹‹ 3026 3027 3028 3029 3030 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ