Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeżowa na przewijały to ostatnio mamy hardkor z ubieraniem pampka
eMek - zawsze ostoja spokoju- nie wie co ma biedny robić jak tak fika w każdą stronę
Kaczorka jutro moje kciuki są twoje! ✊✊✊Kaczorka lubi tę wiadomość
-
Barbarka, tak mi przykro, że beta nie wyszła. Trzymam kciuki by następny test Cię nie oszukał, tylko dwie kreski pokazał.
Barbarka1984 lubi tę wiadomość
-
Kate, u nas na akrobacje przy zmianie pampersa często pomaga danie małej czegoś do trzymania w rączce, najlepiej żeby nie była to zabawka a np. jakaś tubka kremu, jej szczotka do czesania itp.
KateHawke, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Maksio ostatnio tak fikal, ze wyskoczyl z pieluchy z obsrana pupa prosto na kanape. Od tego czasu smrodki przebieramy na podlodze na macie
Ja zakladam Maksiowi wielo, ale eMek dostal ode mnie pantsy hahaha, bo nie daje radyKateHawke, Karma88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie w 14 dpo
Progesteron 11,85
Także Reset wszystko jest idealnie.
Barbara nie poddajemy sie i testujemy dalej ale nie szajzungiem tylko bobkami.
Byłam dzisiaj w przychodni po skierowania, a że w domu nie mam wagi to się zważyłam na miejscu. I wiecie co?
Ciesze się że tej wagi nie mam 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 21:40
sliweczka92, Barbarka1984, Karma88, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Na dobranoc orka przed połowem, świeżutkie zdjęcie jak bułeczki w piekarni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 08:17
Patrycja20, Ania1003, summer86, Rucola, Aga9090, KateHawke, pilik, sliweczka92, Barbarka1984, Flowwer, mi88, Bajkaaa, Bunia86, moniśka..., Jeżowa, Siwulec, Karma88, Minnie89, Achia, JustynaG, Kaczorka, veritaserum, nowa na dzielni, -Mamunia-, Cabrera, Lena21, Luna1993, StaraczkaNika, Yoselyn82, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Nadzieja super wyglądasz z tym dorodnym brzusiem!!!!
Mamunia ja mam ochotę swoją wagę wyrzucić przez okno także ten.....
Justyna jeszcze raz gratuluję Ani pierwszego ząbka, to duże wydarzenie, przynajmniej dla mnie hahaha
W sumie to chyba nic więcej mądrego nie napiszęChciałabym się dziś wyspać. Młody śpi w dostawce, ja spijam bro 0% i tak się życie toczy....
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Nadzieja22 wrote:Na dobranoc orka przed połowem, świeżutkie zdjęcie jak bułeczki w piekarni
Ja też chcę taki piękny brzuch
Nudnego porodu! &&&Nadzieja22 lubi tę wiadomość
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
Nadrobiłam i Dinusie
Reset, cieszę się, że się umówiłaś do Zarotyńskiego! Mam nadzieję, że będziesz z tych wizyt taka zadowolona, jak ja. A i on też mówi na dzidziusia najczęściej per "Maluszek" i bardzo ciepło się do niego odnosiZawsze podaje rękę, gdy się wita i żegna, a i bardzo zachęca/w razie czego ośmiela tatę, żeby wchodził na wizytę. Ja kiedyś przyszłam między pacjentkami na szybkie usg, żeby coś sprawdzić - mąż powiedział, że nie będzie zajmował czasu i wchodził ze mną, to i Zarot, i pani z recepcji pytali, czy mąż na pewno nie wchodzi.
Bunia, kciuki za jutro!
Nie chwaliłam się jeszcze fartuszkiem od Pilik! To się chwalęDziś posadziłam małą pierwszy raz w krzesełku, ale jakoś mi tam nie pasuje - poczekam z tym sadzaniem, aż zacznie sama siadać, a do tej pory będzie jednak u mnie na kolanach.
/usunięte
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2019, 23:15
Bunia86, moniśka..., pilik, Achia, Barbarka1984, JustynaG, Kaczorka, Nadzieja22, Lena21, Luna1993, Patrycja20, Rucola, Yoselyn82, KateHawke, blue00, sliweczka92, Lunaris, Sarna84, Lusesita, Morusek, Anna Stesia lubią tę wiadomość
DziewczynkaDwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Nadzieja wyglądasz jak gwiazda na porodówce! Mała czarna na wieczór jest, koczek jest i nadchodząca Wielka Premiera też!
Mi omomomom, patrząc na zdjęcie od razu zgłodniałam
Kaczorka kciuki za porannego sika!
Bunia ogromne kciuki za Twoje prenatalne jutro! Według mnie człowiek jest po nich o wiele spokojniejszy - chyba ta wizyta i wizyta serduszkowa były najbardziej stresujące, potem byle do pierwszych ruchów i od tego momentu zaczyna się już najspokojniejszy etap ciąży, przynajmniej ja tak to odczuwałamWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 23:58
Kaczorka, Nadzieja22, Bunia86, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Nadzieja - a może Twój synuś czeka do 08.03., żeby mamie prezent z okazji Dnia Kobiet zrobić
Mi88, ale że Twoja niunia taką dużą porcję zjadła?!
Sika oddałam, ale schowałam i test zrobię jak Aluśka wstanie. Teraz mąż okupuje łazienkę a nie chcę póki co się ujawniać :p
@ wczoraj nie przyszedł, więc dziś 9dpo.
Bunia - za Twoje prenatalne mocne kciuki!!-Mamunia-, Nadzieja22, Bunia86, pilik lubią tę wiadomość
-
Jakieś 10 minut po siusianiu test wygląda tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/601a3e7947b1.jpg
Sama nie wiem czy to szary czy różowy..nowa na dzielni, -Mamunia-, Cabrera, Jeżowa, Bajkaaa, Luna1993, JustynaG, Patrycja20, Aga9090, Nadzieja22, Rucola, moniśka..., KateHawke, Lunaris, pilik, Sarna84, mi88, Siwulec, Lusesita, Morusek, Anna Stesia, Barbarka1984, Madzik34 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaczorka, mineło już pół godziny. Wcześniej to przynajmniej jedzeniem byłam zajęta, ale już zjadłam 4 kromki chleba i cały czas czuje niedostyt.... To jest straszne.
Edit jest kreska ! Rozumiem nad pojawieniem sie kreski po paru godzinach szarej ale nie po 10 min.
A zrob zdjecie na parapecie gdzie świeci slonce.
Kaczorka jest w ciazy!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 07:17
-
Łooo, Kaczorka, no kreseczka jest na bank! Tez na razie nie widzę koloru, zanieść w inne miejsce albo na jutrzejszy czekamy
)
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
No dobra, po 15 minutach jest bardziej różowa..
Nie muszę mówić, że jestem w szoku?
Aaaaaaaaaaa!!!!!!-Mamunia-, Bajkaaa, JustynaG, summer86, Aga9090, Nadzieja22, Rucola, Minnie89, moniśka..., KateHawke, Lunaris, pilik, Sarna84, Ochmanka, mi88, Jadranka, Siwulec, frezyjciada, ibishka, Morusek, Anna Stesia, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny