Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaczora ! Super krecha!!
Emek już wie ?
Nadzieja wyglądasz pięknie. Śliczny brzusiocały czas trzymam kciuki
Acha ja to taka psiara jestem ze zdjęcia piesów wzruszaja mnje często tak jak zdjęcia dzieciaczkówbędzie jakiś mięsny tort?
Dziękuję za wszystkie kciuki dziś. Denerwuje się jak cholera. Co chwila się budziłam w nocy i za każdym razem mi się śniły te badania.
Jadę wcześniej na wizytę do laryngologa I mam potem jakieś 2 godziny i mam zamiar zapolować na jakieś ciążowe jeansy.
A i wczoraj miałam pierwszy dzień bez wymiotow od prawie 2 miesięcyRucola, summer86, -Mamunia-, Kaczorka, Achia, Aga9090, Jeżowa, KateHawke, Luna1993, Lunaris, Patrycja20, pilik, Sarna84, Lena21, Nadzieja22, Lusesita, Anna Stesia lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8854aa147c0.jpg
Taka jest po godzinie.
Achia - sto lat dla Bajlisuper mieć takiego psiego przyjaciela
Jeżowa - może znów urodzisz rok po mnie :p
Nadzieja 06.03. też fajna data
W ogóle dziękuję za gratulacje. Pierwszy szok mi minął.
Na betę póki co się nie wybieram.
Mam tylko nadzieję, że skoro już zarodek się zagnieżdża, to nie na przegrodzie.
Achia, Bunia86, reset, Bajkaaa, Jeżowa, KateHawke, Rucola, blue00, Luna1993, veritaserum, -Mamunia-, Cabrera, Lunaris, moniśka..., Patrycja20, pilik, Sarna84, nowa na dzielni, JustynaG, Jadranka, Lena21, ef36, frezyjciada, Nadzieja22, Lusesita, Morusek, Anna Stesia, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaczorka to nawet już nie jest bladzioch
gratulacje!
Kaczorka lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Kaczorka- po godzinie to u mnie nawet w 11 dpo nie było takiej kreski! Nie wiem, co Ty tam nosisz... całe stadko kaczorków?
edit: Ty chyba mówiłaś, że miałaś dwa terminy owulki - jeden wg aplikacji, a drugi wg testów/ odczuć/ objawów? Dobrze kojarzę?
edit 2: Bunia- kciuki mocne! Tak się zafiksowałam na Kaczorku nr. 2 że zapomniałam o Tobie! Z ciekawości- do kogo idziesz na usg?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 08:47
Kaczorka, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Łooo jakie tu emocje od rana!
Kaczorka toż to krecha jak byk! Po cichu gratuluję i niech Kaczorek się mości w dobrym miejscu ✊
Bunia kciuki za badania! I owocnych łowów zakupowych. Ja ze spodniami ciążowymi czekałam na promkę w Lidlu. Fajne te spodnie tam były.
Mi88 ta porcja to solidna! Sama bym wcięła takie śniadankoa "śliniaczek" piękny!
Bajla ty mądra dziewczyno! Kolejnych dziesięciu lat ci życzę
Agulineczka a jak tam u Was?
Jeżowa współczuję skoku...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 08:57
Kaczorka, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reset - owulację miałam nie wcześniej niż z soboty na niedzielę w poprzedni weekend. Obstawiam niedzielę, bo mnie wtedy jajniki nawalały.
Więc ciąża nie jest starsza, bo jedyne seksy były w sobotę.
W ogóle wychodzi na to, że mam płodność królika..
Rucola - tak, mam przegrodę przez całą długość macicy. Wnioskuję, że pierwsza moja ciąża nie wyszła, bo się zarodek w niej zagnieździł i przestał się rozwijać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaczorka, witamy w gronie ciążowym
zaraz drugi taz na liście u siebie sie pojawisz
Bunia, zaciskam kciuki, ponoć po tym badaniu jest się spokojniejszym - tego ci życzęi czekamy na fotkę!
O wszystkiego najlepszego dla Bajlizawsze jak ma nią patrzę, to mysle, ze byłaby idealna para dla mojego kawalera
tylko ta odległość...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b364a20143d1.jpg
Achia, Jeżowa, Lunaris, blue00, moniśka..., Bunia86, pilik, nowa na dzielni, Lena21, Rucola, Kaczorka, -Mamunia-, KateHawke, Aga9090, Nadzieja22, Lusesita, Anna Stesia, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Reset a Ty dziś też sikałaś ?
Tak. Ostatni raz, bo zanim ściemniało to mało nie zeszłam na zawał (kreska pojawiła się niby szybko, ale mocy nabierała długie minuty)
Uprzedzając prośbę o zdjęcia, wrzucam od razu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cddd31c927f8.jpg
Bajkaaa, Lunaris, blue00, moniśka..., Achia, Bunia86, Cabrera, Sarna84, sliweczka92, pilik, nowa na dzielni, Luna1993, summer86, Lena21, Rucola, Kaczorka, -Mamunia-, KateHawke, Aga9090, JustynaG, Minnie89, Nadzieja22, Lusesita, Morusek, emi2016, Anna Stesia, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Bunia kciuki bo jeszcze nie pisałam
Kaczorka jeszcze raz gratuluję
Pięknie tutaj
A wiecie leżała ze mną taka dziewczyna w szpitalu która miała dwie macice... Nawet nie wiedziałam że może coś takiego być...Bunia86, Kaczorka lubią tę wiadomość