X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 5 marca 2019, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZień dobry!

No jakie czary-mary z rana :D witaj Kaczątko <3 :D jednak nosy extesterek są czulsze niż bobotesty :D
    Kaczorka kciukasy za szczęśliwe wgryzanie w mamusię :)!

Bajla -wszystkiego psiego ! spełnionego :)

Nadzieja no nie zdążyłam na zdjęcia ale mam nadzieję że poród mnie nie ominie :) miłego dnia!

Mi88 omomomom widać ze smakuje :)

Buniaku kciuki dla Was! samych wspaniałych wieści życzę.

U nas dziś po południu ortopeda i fizjoterapeuta.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 09:19

Achia, Kaczorka, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Bunia86 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2019, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:
    Mężowi powiem jak wróci z pracy - teraz lepiej nie, bo jeszcze stwierdzi, że nie wraca :p

Bunia - wszystko będzie dobrze u Was :)
    Mam nadzieję, że dasz się po badaniach namówić na wpisanie na listę?

Tak tak :) poki co termin mam na 7 września, ale zobaczymy co dziś wyjdzie :)
    reset wrote:
    edit 2: Bunia- kciuki mocne! Tak się zafiksowałam na Kaczorku nr. 2 że zapomniałam o Tobie! Z ciekawości- do kogo idziesz na usg?

Reset umówiłam się o hi-gen na wielkiej, tam przyjmuje dr Magda Rybak- Krzyszkowska. Umówiłam się tam, bo dostałam skierowanie od mojego dr M :) Skierowanie na badania w ramach NFZ. Czytała opinie i wydaje mi się że lakarz w porządku. W sumie to nie miałam wcześniej planów gdzie iść ;)

Hate Hawke emek kupił mi spodnie w lidlu :D Prosiłam o jasniejszy kolor, emek dumny wrócił ze zdobyczą, payrze nie dość że to te ciemniejsze to na oko widać że za duże. Paragonu nie wziął żeby oddać, także ten tego. Może przytyje do nich :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 09:27

reset, Kaczorka, KateHawke lubią tę wiadomość

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2019, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset- mówiłam,że będziesz miała swoją bordo kreskę? :) cudna! teraz czekamy na fotkę USG :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 09:27

reset lubi tę wiadomość

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 5 marca 2019, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset bardzo ładna kreska. U mnie 14 dpo była identyczna :)

Bunia a na którą masz wizytę? Jeśli pisałaś to sorki, nie zarejestrowałam!

reset lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • moniśka... Autorytet

Wysłany: 5 marca 2019, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale piekne zdjęcia testów tutaj od rana.
    Kaczorka gratuluję, jak będzie wszystko dobrze to może z porodem wstrzelisz się w urodziny Alusi ;) koleżanka ma 2 dzieci z tego samego dnia ale 3 lata różnicy.
    Reset kreska pięknie ściemniała, teraz czekamy na zdjęcie kropka.
    Bunia kciuki za wizyte.

Kładę się odpocząć póki Leon ma drzemke, dzisiaj rekord w nocy, spałam może łącznie godzine.

Kaczorka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2019, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Cabrera- jaki piękny kawaler! Jak ma na imię? Cuuudny <3

Pako, lat 5, żywy, zdrowy, jurny (choć wykastrowany), szczekliwy i odrobaczony. Idealna partia ;)

Achia, KateHawke, Anna Stesia lubią tę wiadomość

• Bunia86 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2019, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa wchodzimy o 16 :)

Cabrera, nic tylko brać, skoro tak zachwalasz :D

Rubin pozdrawia :)

9202ab2e2d9ab715med.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 09:43

Luna1993, Jeżowa, Achia, Rucola, Cabrera, Kaczorka, moniśka..., Lunaris, -Mamunia-, KateHawke, Aga9090, JustynaG, Nadzieja22, Lusesita, blue00, Anna Stesia, Barbarka1984 lubią tę wiadomość

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2019, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia kochana ja także melduje się z kciukami!

Jestem złą żona, kupiłam prezent na urodziny męża, a skoro jemu zamówiłam to sobie też musiałam... Buty! To pierwszy zakup ciuchowy dla mnie, nie dla dzieci, od porodu :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 09:42

reset, Achia, Kaczorka, Patrycja20, Bajkaaa, moniśka..., Lunaris, Bunia86, KateHawke, Aga9090, JustynaG, Nadzieja22, Anna Stesia, Barbarka1984 lubią tę wiadomość

• pilik Autorytet

Wysłany: 5 marca 2019, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia trzymam kciuki mocno!!
    I mam nadzieje, że już po południu odetchniesz <3

Reset piękna kreseczka!

Kaczorka aż mi serce mocniej zabiło! Ochhh <3

Achia Grido też wie kiedy się budzi! Zmienia się oddech dziecka i myśle że te cwaniaki stąd wiedzą od razu :)
    (Chociaż mój to wykorzystuje tylko do tego żeby uciec z łóżka od razu jak się obudzi, hehe)
    A po odkurzacz wysłałam brata w innym mieście i kupił! W sobotę będę miała <3

Nadzieja pięknie wyglądasz! I niesamowita jesteś że potrafisz taki spokój zachować <3

reset, summer86, Rucola, Achia, Kaczorka, Luna1993, Bunia86, Aga9090, Nadzieja22, Anna Stesia lubią tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2019, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu Reset jak mi się twarz cieszy, że jesteś tu z nami codziennie i piszesz o ciąży ! Zawsze byłaś nieocenionym wsparciem w tematach życiowych a teraz jesteś tu z nami w ciąży <3 <3 <3

summer86, reset, Sarna84, Aga9090, pilik, Anna Stesia lubią tę wiadomość

• summer86 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2019, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna1993 wrote:
    Jezu Reset jak mi się twarz cieszy, że jesteś tu z nami codziennie i piszesz o ciąży ! Zawsze byłaś nieocenionym wsparciem w tematach życiowych a teraz jesteś tu z nami w ciąży <3 <3 <3

Lunka, mam takie same odczucia <3

Luna1993, reset, mi88 lubią tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Jadranka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2019, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka <3 trzymam kciuki za małe Kaczątko!

BTW, będzie tandem? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 10:09

Kaczorka, Anna Stesia lubią tę wiadomość

3jvzcwa1t1jbpiaq.png
    8.04.2018 3160 g Emilka
    13.08 || <3 8 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2019, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cabrera- to Bajla nie za stara dla niego ?:p ale też po sterylizacji- mogliby sobie ponarzekać razem na to :p

Luna- ja własnie schowałam prezent dla męża pod materacem- żeby jutro rano mu dać przed pracą :p
    w ogóle jutro rocznica mojej histeroskopii dzięki której najprawdopodbniej mamy Oskara :) plus uważam wizyte u bioenergoterapeuty również za pomocną w tym temacie :)

• Rucola Autorytet

Wysłany: 5 marca 2019, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka krecha jak ta lala, Maluch na pewno się dobrze zagnieździł. A co do Twojej płodności, to fakt, szybko się uwinęliscie :)
    Reset piękna krecha, beta bedzie piękna!!!
    Bunia ogromne kciuki za Ciebie. Daj znać po wizycie i rozgośc się zamiast wpadać okazyjnie ;)
    Piękne psiaki dzis od rana!!! My dziś po sniadanku, mam taki syf w kuchni że siedzę w pokoju i na razie tam nie wchodze hahahaha no nic, takie są efekty pozwolenia dziecku na samodzielne jedzenie :) W zasadzie cięzko to póki co nazwać samodzielnym jedzeniem, ale dziś już ładnie lizał paluszki ubabrane w kaszy a na widok łyżeczki (od czasu do czasu mu podawałam) szeroko otwierał buzie :) Doidy cud uwielbia, tum-tuma nie ogarnia ani trochę hehehe
    Mi88 co do krzesełka to mam wrażenie, nie wiem czy słuszne, ze Zosia ma zdecydowanie wyżej blat niż mój Lewko w keterze, myslę ze to może utrudniać ruchy rączek ale mogę się oczywiście mylić :) W każdym razie u nas Mały, na pewno jest słabiej rozwinięty ruchowo noż Zosia a w krzesełku świetnie sobie radzi :)

Bunia86, Kaczorka, mi88, Anna Stesia lubią tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 5 marca 2019, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny i jeszcze raz chylę czoła w stronę Pilik, śliniaki sa genialne!!! W kuchni mam straszny syf a ubranie dziecka jest czyste. Śliniak sciagam na końcu, najpierw oczywiscie myją rączki, buzię. Bardzo Was zachęca do zamawiania!!!
    Pilik ja te śliniaki mogę prać w pralce?

summer86, pilik, Anna Stesia lubią tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2019, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh dlaczego dziecko w domu ma drzemki 30min a na dworze może spać 2h ja się pytam?:p

Zamotalismy się w chustę kółkową na całe 5min. Specjalnie kółkową, na boku,, żeby mógł widzieć świat. ale chyba ciasno tam Oskarkowi, bo coś mu to nie podchodzi...a takie miałam ambitne plany na jego motanie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 10:13

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2019, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu cudnie od rana :) aż się uśmiecham pod nosem :p same emocje i to takie pozytywne !

• Sarna84 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2019, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rajuśku Dziewczyny Kochane, co tu się dzieje!!??!?

Reset, noszę się z zamiarem od Twojej drugiej bety i w końcu muszę, bo jak się tak będę zbierać to zejdzie mi do prenatalnych. Twoja ciąża jest jedną z kilku dinusiowych, na którą czekałam najbardziej. Z całego serca Ci gratuluję, choć Cie nie znam osobiście, to czytając Cie od dawna, nie mam wątpliwości że jesteś wyjątkową kobietą. Będziesz cudowną mamą <3 Życzę Ci spokojnej, nudnej ciąży <3<3

Bunia! Cudownie, że wróciłaś!! Bardzo, bardzo cieszę się Twoim szczęściem, niech maluch zdrowo rośnie, trzymam za Was bardzo mocno kciuki <3 Dziś na wizycie jestem myślami z Tobą.

Barbarka, strasznie mi przykro, trzymam za Ciebie kciuki w kolejnym cyklu.

Kaczorka!! Czy ja przespałam Twoje starania?? Pamiętam, że kiedyś planowałas kilkuletnia różnice wieku między dzieciaczkami, cudownie, że zmieniłaś zdanie!!!! Krecha jak byk, piękna, rożowiuśka <3 Spokojnej ciąży Kochana i podbija pytanie Jadranki.

Patrząc na Wasze testy tak bardzo bym chciała szybko zacząć starania, a mam taki dylemat co w związku z powrotem do pracy... Czuję, że gdybym po miesiącu, dwóch wyskoczyła z info o ciąży to byłoby to co najmniej kiepsko odebrane, ja bym się czuła w obowiązku pracować jak najdłużej, a przy dwojce dzieci w domu byłoby to pewnie wyczerpujące. W moim przypadku najlepsze byłoby pociągnąć 2 ciąże i 2 urlopy ciurkiem, ale to już się niestety nie uda.

Yos gratuluję z całego serca!!!!!!!!! <3 <3

Nadzieja trzymam kciuki za Was!!!

Kaczorka, reset, Nadzieja22, Bunia86, Anna Stesia, Barbarka1984 lubią tę wiadomość

Yru0p1.png
    yusqp1.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2019, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarna - nie przegapiłaś starań, bo w sumie nawet dobrze nie zaczęliśmy.. :p
    A odpowiadając na pytanie Twoje i Jardanki - póki co nie zamierzam odstawiać Aluśki. A później zobaczymy jak będzie :)

Rucola - a zadowolona jesteś z krzesełka? Bo wcześniej byłaś trochę sceptycznie nastawiona.

Sarna84, Jadranka, Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 5 marca 2019, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik- zapomniałam Ci podziękować ! Oczopląsu aż dostałam od tych pięknych wzorów :) i śliniak też poprosimy! pójdzie od razu 1 wysyłką :) <3

Ps dziś chyba kurier z moim wózkiem przyjedzie łaaaa :D

Luna1993, pilik lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
‹‹ 3030 3031 3032 3033 3034 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ