Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
No, no, Kaczorka, ewidentnie coś tam jest! Baaaardzo jaśniutkie, ale zgadzam się z Mamunią, że na evap to zdecydowanie za szybko. Chyba nie ma wyjścia i trzeba czekać na jutrzejszego sika albo lecieć na betę
Poka zdjęcie bardziej różowej kreskiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 07:23
-
Kaczorka
Kto Ci mówił sikaj dzisiaj?! No kto?
-Mamunia-, Kaczorka, JustynaG, Rucola, KateHawke, pilik, ibishka, Anna Stesia, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kaczorka, a nie mówiłam, że w ciąży się człowiek nie odchudza??
Kreseczka obiecująca!
Mi88, ale Ty duże danie zaserwowałaś swojemu dziecku! Podziwiam. Ja daję odrobinę - od 3 do 5 kawałków a bałaganu jest maaaaasaaaa.
Wczoraj zawartość miseczki znalazła się na emka spodniach. Przydeptała to gołą stópką a rączką spowrotem próbowała pchać do buzi.Kaczorka lubi tę wiadomość
-
Kaczorka, na zdjęciu się różowe
po cichutku gratuluję!
Planujesz betę?Kaczorka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadzieja-wyglądasz super
mi mąż też robił zdjęcia przed porodem, jak wróci z pracy zobaczę czy jakieś nadaje się żeby tu pokazać :p
Mój syn od po 5 urządził imprezę. Do 6:20. Śmiał się, nie spał. No bo po co :p po czym zasnął do 7:10. A dziś pada więc spacer na pewno odpada...chyba na każdą drzemkę będę się z nim kłaść :pNadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Wiecie co? Przez te Wasze testowanie zaczynam poważniej myśleć o trzecim dziecku w przyszłości :p Wiadomo, że jeszcze nie teraz, bo jednak była cc, ale może się zdecydujemy kiedyś. Maz nie mówi nie, także kto wie
Kaczorka, Jeżowa, Lunaris, pilik, Lena21, Anna Stesia, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ta panna kończy dziś 10lat! Mam nadzieję że z Oskarem będą się przyjaźnić, na razie to jest super "elektroniczną nianią"- jak tylko postawi uszy i spojrzy w stronę sypialni to wiem że Oskar się obudził. Co najlepsze- wie kiedy się obudził,a nie np odezwał przez sen czy coś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 15:29
Kaczorka, Jeżowa, Nadzieja22, Bunia86, moniśka..., KateHawke, Cabrera, Lunaris, Patrycja20, pilik, JustynaG, nowa na dzielni, mi88, Lusesita, Anna Stesia, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
Kaczorka toż to ciążowa różowa krecha!!! Dla mnie nie pozostawia wątpliwości!!! Na betę i progra migusiem!!!! Znowu będą grupowe porodu!!!!
Kaczorka lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Ja zdecydowanie mam baby fever! Co prawda chciałabym wcześniej się starać o drugie dzieciątko, ale w "najdłuższym" wypadku pewnie urodzę drugie dziecko rok po Kaczorce
Nie wiem czy pamiętacie, ale we czwartek pisałam, że nie ma u nas objawów skoku... No to już są. Nie poznaję Agatki. To, jak świruje przechodzi ludzkie pojęcie. Prawa pierś znowu odrzucona. Jęczy NON STOP. Nawet jak je to jęczy... Tylko przez sen nie jęczy. Jestem ciekawa co po tym skoku będzie umiała, skoro już fika na prawo i lewo. Mąż stwierdził, że może wstanie i pójdzie
Achia piękna Bajla! Sto lat dla niejWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 08:15
Kaczorka, Anna Stesia, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dzięki
Jeżowa to nie jest moja kiecka porodowa, ale też mam czarną
Kaczorka nawet mi nie mów o piątku!Optymalnie jutro bym chciała urodzić, taaa sobie wymyśliłam
Gratuluję pięknej kresuni!
Luna, noc w porządku, chyba jedna z najbardziej przespanych. Pewnie dlatego, że mąż przywiózł stoperyByło kilka dużych skurczy i już miałam nadzieję, że się rozkręci.
Agulineczka nie jestem we Wrocławiu
Właśnie mam ktg. Przed chwilą był obchód, badania kolejne jutro, ale jeszcze spróbuję złapać tą fajną lekarke i zapytać czy nie chciałaby zrobić mi masażu szyjki -
Kaczorka - ale super! Ja bym już leciała na betę. Albo sikała dalej, haha
Barbarka - jesteś następna! Czekamy też na Twoją kreseczkę przy następnej okazji.
Nadzieja - a nie boisz się masażu szyjki? Ponoć to może boleć... Chociaż rozumiem że chciałabys żeby już się działo. My też!Kaczorka, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
Achia najlepszego dla Bajli
Minnie a w nosie mam czy będzie bolało, wystarczy, że jest możliwość ruszenia akcjiSama lekarka powiedziała, że szyjka jeszcze nie przygotowana.