Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaczorka wrote:A co to za sukienkowy zwyczaj? Bo może akurat wiszę sobie 10 nowych sukienek :p
Jeśli mama znajdzie pierwszego ząbka to tatuś jej kupuje sukienkę a na odwrót mama tatusiowi kupuje flaszkę
Nie wiem na ile ten zwyczaj powszechny, ale mi się spodobałLunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justyna gratuluję ząbka! Toż to wielki dzień!
Bajka sto lat dla Zosieńki! Piękna jest
Śliweczka dla Hani też wszystkiego najlepszego! Cudowna jest, taka mała blondyneczka
Reset niecierpliwie czekam na betę! Barbarka na Twoją równieżJustynaG, Bajkaaa, sliweczka92, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
Jeżowa wrote:Reset niecierpliwie czekam na betę! Barbarka na Twoją również
Jak tak dalej pójdzie to Barbarka będzie mieć wyniki szybciej niż ja.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Summer - to czyli mąż mi wisi 10 sukienek
Wszystkie zęby u Aluśki obczajam ja - mąż nie interesuje się tym tematem.
Chociaż może jakby wiedział, że flaszkę za to dostanie, to by częściej młodej do buzi zaglądał.. :p
Reset - za jakieś 45 minut skończysz spotkanie i miejmy nadzieję, że wyniki już będąAchia, pilik, Lunaris lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Kaczorka, to chyba tylko pierwszego dotyczy
Łeee... Ostatnio pokazywałam mężowi sukienkę z tego linka co tu wstawiłaś (granatowa) i stwierdził, że ładna i żebym sobie kupiła. Może faktycznie powinnam?Nadzieja22, pilik, JustynaG, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Hania śliczna dziewczynka !
Justyna gratulacje ząbkapodoba mi się zwyczaj u Summer - chyba się muszę o sukienkę upomnieć :p
Rucola jeszcze nie mamy zielonego światła, ale mam nadzieję, że w kwietniu już je dostaniemy i dlatego się cieszę, że jajniki już ruszyły, bo wcześniej nic nie wskazywało na nadchodzącą @sliweczka92, Nadzieja22, JustynaG, Rucola lubią tę wiadomość
-
Kaczorka, Lena, ja bym się upomniała o zaległą kieckę
sliweczka92, Kaczorka, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Rucola, ale przecież opieka nad maluchem to jest ruch
Spacerki też przecież są oprócz domowej aktywności.
Właśnie Lunaris muszę w jakimś lustrze obczaić gdzie będzie widać brzucha, ostatnie mam sprzed tygodnia z niedzieli.
Justyna gratuluję ząbka!
Oo Summer bardzo mi się to podoba, powiem o tym mężowi, ale w wersji, że za każdy znaleziony ząbek kiecka lub flaszka hehe. Mąż nie alkoholowy, to pewnie z radością będzie kupował kiecki
Kaczorka a Ty kobieto kupuj! Lena Ty też się upomnijKaczorka lubi tę wiadomość
-
Zadzwoniłam tam i są wyniki! Były niepodpisane, przez to nie wprowadzone do systemu <co za bezmózgi!>. Beta: 88,7 (przyrost 272%), progesteron 36,91. Jak wbiłam te wyniki w kalkulator na fioletowej stronie to ponoć średnia dla 13 dpo jest 64, więc może nie powinnam sobie wkręcać za niskich wartości?
sliweczka92, blue00, Kaczorka, summer86, Achia, Siwulec, Jeżowa, Nadzieja22, Karma88, pilik, Barbarka1984, Bajkaaa, ef36, Cabrera, Yoselyn82, KateHawke, Aga9090, JustynaG, moniśka..., mi88, Lunaris, Flowwer, Sarna84, Minnie89, Rucola, Lusesita, Patrycja20, -Mamunia-, Morusek, Anna Stesia lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
My jesteśmy już po jednym długim spacerze, a za chwilę idziemy całą trójką na drugi. Pogoda w Krakowie piękna, aż szkoda nie skorzystać.
Reset, cieszę się, że beta tak pięknie rośnie.
Barbarka, kciuki za Twój wynik!
Zwyczaj z pierwszym znakiem też sobie zapamiętam.
Nadzieję, kciuki, żeby już się zaczęło.
Hania pięknie dziękuję wszystkim e-ciociom za komplementy i życzenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 16:26
Kaczorka, reset, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Reset, przyjmuje sie, że taki bezpieczny wynik bety dla 14 dpo wynosi ok. 100, a u Ciebie jest prawie tyle dzień wcześniej
Prog wystrzelił, chyba powinnaś się troszkę uspokoić
reset, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reset to bardzo ładny przyrost, a prog piękny - pewnie niedługo odczujesz go w cyckach
Jakby się tak głębiej zastanowić, to kupiłam w zeszłym tygidniu dwie kiecki o których M nie wie
Edit: i przyszedł mi strój kąpielowy z alie - muszę przyznać, że jestem pozytywnie zaskoczona, szybko przyszedł, jest ładnie uszyty i kosztowal 33 zł :pWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 17:05
reset, summer86, Rucola, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
reset wrote:Jak tak dalej pójdzie to Barbarka będzie mieć wyniki szybciej niż ja.
Ja dopiero po 20 -
Achia wrote:Reset-a powiedziałaś już do siebie głośno i wyraźnie "jestem w ciąży" ?
M. się śmiał, że chyba cała Polska już wie (i że niepotrzebnie się tajniaczymy) odkąd użyłam tego sformułowania jakieś 28 razy w ciągu 10 minutowej rozmowy podniesionym głosem z infolinią PZU, kiedy chciałam zarejestrować skierowanie na badania od immunologa
Ale tak ogólnie nie dociera. Niby robię testy, odświeżam betę, ale ciągle mam wrażenie, że to nie moje... Chyba dlatego, że nie wierzyłam ostatnio w szanse naturalnie i teraz zadaję sobie pytanie: "ale jak to? skąd? dlaczego ja?". Mało tego - mam idiotyczne wyrzuty sumienia, że mi się udało stosunkowo "szybko", a niektóre Dinusie starają się rok dłużej i nic z tego.Anna Stesia lubi tę wiadomość
reset wrote:Zadzwoniłam tam i są wyniki! Były niepodpisane, przez to nie wprowadzone do systemu <co za bezmózgi!>. Beta: 88,7 (przyrost 272%), progesteron 36,91. Jak wbiłam te wyniki w kalkulator na fioletowej stronie to ponoć średnia dla 13 dpo jest 64, więc może nie powinnam sobie wkręcać za niskich wartości?
Piękny przyrost bety! Niech Ci brzuch rośnie!reset lubi tę wiadomość
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście