Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFranio!!!
aż słów mi brak, ale będziesz łamać kobiece serca... Ach!
Moniska to samo mi dzisiaj powiedział a propo Zuzinarazie nic się nie dzieje, mam dużą nadzieję że to zwykle przeziębienie, u niej zawsze najpierw gorączka a później dopiero katar/kaszel
Veritaserum nawet nie tyle dla męża się tak wystroiłaś co dla siebie! Od razu lepsze samopoczucie jak się trochę ogarniemymiłego wieczoru kochana ;*
Bunia dobrze, że wizyta tak szybko, dostaniesz antybiotyk i się uspokoisz, maluszkowi nic nie grozi :*
Justyna super, że Ania tak dobrze znosi szczepienia, zazdroszczęu nas to dziki wrzask i zanoszenie się. Jak teraz się Ania czuje?
Summer cudowny prezent od męża! Trzymam kciuki żebyście doszli do porozumienia w sprawie kolejnej ciąży i żeby Aneczka miała rodzeństwo
Kaczorka cieszę się że wyniki są takie dobre! Sprawdzisz przyrost? I czy będziesz suplementowac proga przez te plamienia? Po nospie jest trochę lepiej?
Pamiętała dla Tosi piccolo
(dla mnie też, hihii)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a2df8a5f4850.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 17:15
Anna Stesia, Bajkaaa, KateHawke, Aga9090, Achia, Kaczorka, sliweczka92, Lena21, Bunia86, moniśka..., Lusesita, Morusek, Patrycja20, Jeżowa, pilik, Lunaris, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Kaczorka, ale super! Bardzo wcześnie wyłapałaś na sikańcu ciążunię
Rosnijcie zdrowo! A Alusia bedzie starsza siostra!
Mi88, chciałam napisać, że mocno mocno trzymam kciuki!
Luna, mam nadzieję, że mimo wszystko Tosie ominie ospa!
Nenusia, właśnie zapomniałam Ci pogratulować, że, mimo 3 starszych dzieci na głowie, karmisz Borysa piersią. To nie jest łatwe!
Bunia, nie znam sie na tych sprawach, ale oby szybka interwencja antybiotykowa pomogła!
Iza, zaglądaj do nas częściej! Reset zagladala regularnie aż w końcu zadomowiła sie z Pączkiem na stanie
Reset, wiesz co jest fajne? Że przed ciąża ta mamina nowomowa to zupełny bełkot, a nagle w ciąży i po narodzinach staje sie naturalnym językiem. I nie tylko dla mam, ale i dla tatusiów. Mój mąż rzuca czasami takimi tekstami, ze padam (musimy synku dac Ci nowy booster do otulacza, dajemy już pajacyk czy zostaje jeszcze w bodziaku, spacerowka lepiej się sprawdza niż gondola, trzeba nam kupić rurki do b.boksa itp.)Aga9090, Kaczorka, Bunia86, JustynaG, Jeżowa, Rucola, Luna1993, pilik, mi88, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Blue Pimafucort jest ze sterydem. Ja go teraz miałam dla Nat. Pięknie schodziło przez te 3 dni stosowania. Ale jak już potem maść z antybiotykiem była to wróciło. Idę w przyszłym tygodniu znowu do lekarza z tym badziewie na skórze. Nie wiem czy to liszaj czy AZS czy jedno i drugie. Mam nadzieję że u Was ładnie pomoże.
-
nick nieaktualnyFozzie Bear wrote:Blue, na pewno pimafucort? To nie jest maść na grzybka?
"Choroby skóry z objawami nadkażenia bakteriami i/lub grzybami. Krem zaleca się w leczeniu stanów ostrych i podostrych oraz zmian zlokalizowanych w obrębie skóry owłosionej i fałdów skórnych. Maść w leczeniu stanów przewlekłych, przebiegających ze złuszczeniem, wysuszeniem lub pękaniem skóry, szczególnie w łojotokowym zapaleniu skóry." -
nick nieaktualny
-
A najlepszy jest moj maz. My ogolnie nie obchodziny Dnia Kobiet, ale nieznajomość dat szkodzi. Rozmawiamy dziś przy obiedzie, jak mu minął dzień i ja w końcu mówię, że mógł sie dzisiaj z pracy wcześniej urwać mówiąc, że skoro dzis Dzień Kobiet to chce z żoną, która w dodatku zaniemogla, spędzić więcej czasu. Na to mój mąż zbladl i mówi 'coooo? Dziś Dzień Kobiet? O nie, teraz rozumiem, dlaczego wszystkie panie w pracy patrzyły na mnie krzywo!'
Achia, sliweczka92, Aga9090, Bajkaaa, Bunia86, JustynaG, Patrycja20, Luna1993, pilik, emi2016, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyblue00 wrote:Pimafucort
Nenusia,mój sobie przypomniał dopiero jak odpalił kompa,także tego.A z racji,że teraz jest w pracy,zamierza po niej kupić mi winko -
Aga9090 wrote:Co do dnia kobiet.. Mój chyba zapomniał
wstał o 12 zjadł napalił w piecu i o 16 do pracy pojechał
To trzeba się cieszyć z napalenia w piecu!Dzisiaj pyta mnie znajoma, co dostalam od męża na Dzień Kobiet, bo ona otrzymala od swojego kwiaty i naszyjnik, a ja jej na to: pół makreli na śniadanie!
Którą, nawiasem mowiac, zjadłam na obiad, bo caly dzien obslugiwalam pewnego prawie 10-miesiecznego roszczeniowego klienta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 17:32
KateHawke, Aga9090, Bunia86, Karma88, Lusesita, Patrycja20, pilik, Lunaris, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem w szoku! Zosia gryzie mi palca a ja tam czuję zęba!! Przebity już
szok normalnie bo ona ostatnio nawet ciut lepiej śpi w nocy a tu takie coś...
Kaczorka, Anna Stesia, Aga9090, KateHawke, Bunia86, JustynaG, reset, summer86, sliweczka92, Lusesita, Morusek, Patrycja20, Jeżowa, Rucola, Luna1993, pilik, veritaserum, emi2016, Lunaris, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny taki prezent zrobiła nam na ten dzień
cieszę się ale kurcze ona już taka duża ma zęba... Czyżby to koniec pewnego etapu? Ehh moja mała kruszynka
Luna zapomniałam napisać całuski dla mojej ulubieńcyi piękne kwiaty
Anna Stesia, summer86, Luna1993, veritaserum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny