Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucola Na razie nic nie podałam. Temperatura poniżej 37. Jeśli będzie dziać się coś niepokojącego to podam.
Kate My kilka tygodni temu obniżyliśmy odrobinę łóżeczko. Ale to wszystko zależy od tego, kiedy istnieje ryzyko, że dziecko może wypaść...
Kaczorka jeśli lubisz te chwile przy cycu z Aluśką, to pytanie czy musisz ją odstawiać... bo jeśli Ty nie chcesz, ona nie chce, nie ma przeciwwskazań zdrowotnych to karmcie się na zdrowie
No i gratuluję wyników!
Summer czyli jednak ten test ciążowy Kaczorki się przydałBo jednak zaczął inaczej podchodzić do tematu. No i super, że chciał spędzić dzień ze swoimi kobietami. To jest naprawdę urocze!
A jeśli chodzi o dzidziusia są trzy opcje: decydujecie się na potomstwo, nie decydujecie się lub "co ma być to będzie" czyli sex bez zabezpieczeń bez owulaków.
Bajka gratuluję! To pierwszy ząb? To taki kolejny etap.
Bo Ani wyszły dwa naraz.I są ostre! I dziś ten mój Gałgan łapie za mój palec, kieruje do buzi ... na to ja mówię: "Ania, chcesz mi pogryźć palca?" to zaczęła się śmiać.
Luna , Aneczka zazwyczaj płacze zaraz po szczepieniu i muszę ją uspokajać. A dziś mnie zaskoczyła. Nawet przy ubieraniu nie było ryku.
Achia nadal nie masz prądu??Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 18:09
Kaczorka, Bajkaaa, KateHawke, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaczorka http://zegnamymleko.pl/ zobacz na co trafiłam
Książka dla dzieci, która ma pomóc w odstawieniu od piersi...
Kaczorka lubi tę wiadomość
-
JustynaG wrote:Kaczorka http://zegnamymleko.pl/ zobacz na co trafiłam
Książka dla dzieci, która ma pomóc w odstawieniu od piersi...
Widziałam kiedyś już tę książkęmożliwe że kupię
Ale tak pogadałam z mężem i ustaliliśmy, że jak przez następne 3 tygodnie (do pierwszej wizyty) nic złego się nie będzie działo, to zostawimy KP.JustynaG, Rucola, pilik lubią tę wiadomość
-
Luna, piękne kwiaty!
Bajeczko, Twój mąż się postarałgratuluję Zosieńce pierwszego ząbka
Justyna, dzielna Twoja Aneczkaa u nas spontaniczne starania niestety odpadają, miałam cp i nacinany jajowód, wiec muszę miec monitorowane owulki i polować na lewy jajnik.
Bajkaaa, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
Luna piękne kwiaty!
Bajka gratuluję Zosieńce pierwszego ząbka
Justyna brawa dla Aneczki
Kaczorka super beta, oby dalej pieknie roslaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 18:42
Kaczorka, Bajkaaa, Luna1993 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Kaczorka trzymam kciuki aby beta szła w górę ! :*
Bajka gratulacje pierwszego ząbka
A ja siedzę z laktatorem odciagam mleka ile się da bo dziś mamy z siostra i mama kolacje przy winkuktóra zreszta szykują nam chłopaki
KateHawke, Kaczorka, Bajkaaa, pilik, Sarna84, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Summer- piękna postawa męża z okazji dnia kobiet. Za całokształt należy mu się od Ciebie duży buziak
Bajka, Luna- piękne kwiaty! No i gratulacje dla Zosi z okazji pierwszego ząbka!
Kaczorka- cieszę się z Twoich wyników! Czekałam prawie jak na własneI pomyśl, że Ty dopiero dziś chciałaś sikać! Trzy dni radości mniej by było!
AnnaStesia- u nas z tą dziecięcą nowomową o tyle jest inaczej, że M. wiele z tych pojęć ogarnia od czasów Młodej. Ba, on potrafi kąpać, przewijać, odciągać katar i robić miliony innych, tajemniczych rzeczy.
Patrycja- udanego wieczoru! W sumie Kajusia, jako kobieta, nawet jeśli nie jest kompanem do wina, powinna w tej babskiej kolacji też uczestniczyć i toasty wznosić mlekiem
Nadzieja- co u Was? Jak pierwsze wspólne godziny?Kaczorka, summer86, Bajkaaa, Patrycja20, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Kaczorka, a dowcipna czy podjęzykowa? Jak dowcipna to brałabym dwa razy dziennie po dwie, czyli łącznie 200.
Reset, jak się czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 19:49
-
summer86 wrote:Reset, jak się czujesz?
Potwornie zmęczona. To plus dziwne bóle nóg (jak przy grypie) wieczorami to chyba jedyny objaw ciąży. Mimo wysokiego progesteronu piersi prawie nie bolą, brzuch czasem coś tam zakłuje czy pociągnie, ale gdym się w to nie wsłuchiwała to bym nie zwróciła chyba nawet uwagi. Tylko to zmęczenie... miałam teraz robić kupę rzeczy w domu, a ledwo doczłapałam do łóżka.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Reset, odpuść sobie, jeszcze się narobisz przy dziecku, naprawdę. Moim zdaniem ciąża z pierwszym dzieckiem powinna się opierać na lenistwie i sprawianiu sobie przyjemności
reset, Rucola, Lena21, Luna1993, Aga9090, JustynaG, KateHawke, Karma88, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Reset, odpuść sobie, jeszcze się narobisz przy dziecku, naprawdę. Moim zdaniem ciąża z pierwszym dzieckiem powinna się opierać na lenistwie i sprawianiu sobie przyjemności
Toteż na razie odpuściłam, ale mamy jutro imprezę rodzinną i muszę coś upiec. I wypadałoby choć pranie wstawić... Do reszty zagonię M.!
Ale że mam zrobione zakupy, to mam cały weekend na ogarnianie, więc zdążę. Póki co leżę i rozważam, co by zjeść (notabene z tego stresu chudnę, choć autentycznie jem za dwoje).summer86 lubi tę wiadomość
Reset w ciąży z Domi właśnie jednym z pierwszych obiadów, było grypowe samopoczucie. Szczególnie wieczorem. I mega ciąg na czarną herbatę.
Kaczorka mam w domu dowcipna 50 i 100 jak bys potrzebowała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 20:06
-
Kaczorka ja brałam 3 razy dzienie po 2 pod język. Ale myślę że spokojnie wystarczy 2x2
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Dobry wieczór!!!
Summer, co ja czytam!!! Nie sadziłam ze emek tak szybko zmieni zdanie. Byłam pewna, ze Go przekonasz ale nie sądziłam ze tak szybko Ci to pójdzieOgromnie mnie to cieszy!!! Daj znać co ustalicie
Aga dziękuję za polecenie wózka, dziś będe sobie powoli czytać wszystkie opisy i recenzje
Kaczorka piekna beta i super progesteron!!! A jak tam plamienia, ustały? jakby co mogę Cię poratowac receptą.I fantastycznie, ze podjęliscie taką decyzję odnośnie kp Aluśki, może nie spłynie na mnie fala hejtu jesli napisze, ze dajesz Ali to, co najlepszego mozesz jej dać!!!
Bajka ogromne gratulacje dla Zosi!!! każdy pierwszy zab tu na forum cieszy mnie przeogromnie!!! Znając życie na lewkowego będe czekac jeszcze kilka tygodni hahahaha
My dziś wieczór spędziliśmy we troje, lewcio z mleczkiem a my z farinatąwcześniej był spacer a jak emek wrócił z pracy, to poprosiłam go żeby wsadził małego do krzesełka, bo zaraz mieliśmy jeść obiad, ja wracam do kuchni a tam takie cudeńko mnie zastało. Najpiękniejszy Dzień Kobiet w moim życiu!!!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/acfe06fac675.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 20:21
Lena21, Kaczorka, Aga9090, Achia, pilik, sliweczka92, Jeżowa, Bunia86, emi2016, JustynaG, moniśka..., Bajkaaa, Lusesita, KateHawke, Patrycja20, Yoselyn82, blue00, Lunaris, Izape_91, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola, Lewcio cudowny
fajnie, że emek wpadł na taki pomysł uroczy
Musiałam sprawdzić co to jest farinata
A co do nas to emek nie zmienił zdania, jedynie zasygnalizował gotowość, żeby jeszcze raz przeanalizować tematod tego do decyzji o drugim niestety daleka droga, sama mam wiele wątpliwości i muszę któregoś dnia spokojnie o tym pomyśleć.
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny