Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
reset wrote:Kiedyś też czytałam, że skład mleka kobiety w ciąży się zmienia i że wtedy dzieci się same odstawiają
Także może Aluśka też stwierdzi, że już starczy?
Też o tym słyszałam. Ale nie wiem czy tego cycocholika to zniechęci.. :p
Śliweczka - no już ma długieale od tyłu jej rosną, więc z przodu aż tak nie widać.
Zamówiliśmy pizzę i tak głodna już jestem a jej nie ma i nie ma.. zupełnie jak tych moich wyników!
Bunia - lekarz z pewnością coś zaradzi i wszystko się dobrze skończymyślę, że ma doświadczenie z tego typu problemem i wie co robić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 15:48
Bunia86, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No właśnie Kaczorka. To jest przegięcie tak długo robić tą bete. Teraz wiem że jak bym pracowała w labie, to bym wszystkie bety robiła jako pierwsze
Kaczorka, pilik, mi88 lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Kaczorka, u nas od rana tak wieje, przez to ledwo 40 minut pospacerowałyśmy, bo bałam się dłużej. Wózek mi aż znosiło. Kciuków nie puszczam i odświeżam co chwilę!
Rucola, Ania to jak Lewcio, cycki traktuje zadaniowo, najeść się i pa, jedynie po kąpieli i w nocy jakoś bardziej się wczuwa
Agulineczka, daj znać po wizycie. Trzymam kciuki, żeby nie było to nic poważnego.
KateHawke, gdy Ania zaczęła przyjmować pozycję czworaczą, czyli ok. 6 m-ca przenieśliśmy ją z dostawki do łóżeczka już z obniżonym materacem. Teraz gdy zaczęła stawać, daliśmy materac na najniższy poziom.
Mąż mnie dziś zaskoczył, zamiast być w pracy do 20 wziął dziś wolne i spędza dzień ze swoimi kobietamiPowiedział też, że musimy raz jeszcze przemyśleć oboje temat drugiego dziecka i przedyskutować za i przeciw. Zaskoczył mnie tym strasznie i sama już nie wiem co robić.
Kaczorka, reset, KateHawke, Lena21, sliweczka92, Achia, Jeżowa, veritaserum, Cabrera, Lusesita, Bunia86, Bajkaaa, Anna Stesia, pilik, Aga9090, Luna1993, Minnie89, JustynaG, Rucola, Morusek, emi2016, Lunaris, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaczorka słodko Alusia wygląda. Obawiam się że moja Ania będzie identyczna. Teraz też jest z niej ogromny cycoholik. Spedzilaby przy nim 24 na dobę mam wrażenie
a no i życzę smacznej pizzy
Summer no widzisz. Nawet własny mąż potrafi zaskoczyći dobrze ! Temat ważny i wymagający przemyślenia
Agulineczka kciuki. Mam nadzieję że nic powaznego z tego nie wyniknie.
Bunia będzie dobrze ! Leczenie konieczne ale naprawdę nie zamartwiaj się na zapas.Kaczorka, Bunia86, summer86, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaczorka wrote:Zwiało Wam?
Bo u nas taki wiatr, że głowy urywa..
Summer jak to nie wiesz co zrobić. Pogadać z mężemfajnie że to powiedział
Ja zamiast kwiatków dostałam ptasie mleczko.w serduszka! Nigdy nie zrzucę tych kg :pWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 16:20
Lusesita, summer86, Anna Stesia, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Summer ooo cóż za zmiana nastawienia eMka. Mam nadzieję że spokojnie sobie to przedyskutujecie i Ania będzie może miała za jakiś czas siostrzyczkę albo braciszka
Agulineczka kciuki! ✊✊✊
Bunia dobrze że udało się dodzwonić do lekarza. Życzę szybkiego pozbycia się paskudztwa.
Kaczorka mojego cycoholika to też chyba nic nie zniechęci. Nawet butelki już nie tyka, samo mleko mamy chce. I tylko z piersi, z butelki nawet mojego nie tknie.summer86, Anna Stesia, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Bunia super, że lekarz szybko Cię jutro przyjmie. Sama nie miałam do czynienia z takimi bakteriami, więc nic nie doradzałam.
Summer super, że mąż przyszedł wcześniej do domuno i temat drugiego dziecka! Nie dziwię się, że jesteś zaskoczona. Mam nadzieję, że dojdziecie do porozumienia - cokolwiek by to miało oznaczać.
summer86, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Kaczorka, u nas od rana tak wieje, przez to ledwo 40 minut pospacerowałyśmy, bo bałam się dłużej. Wózek mi aż znosiło. Kciuków nie puszczam i odświeżam co chwilę!
Rucola, Ania to jak Lewcio, cycki traktuje zadaniowo, najeść się i pa, jedynie po kąpieli i w nocy jakoś bardziej się wczuwa
Agulineczka, daj znać po wizycie. Trzymam kciuki, żeby nie było to nic poważnego.
KateHawke, gdy Ania zaczęła przyjmować pozycję czworaczą, czyli ok. 6 m-ca przenieśliśmy ją z dostawki do łóżeczka już z obniżonym materacem. Teraz gdy zaczęła stawać, daliśmy materac na najniższy poziom.
Mąż mnie dziś zaskoczył, zamiast być w pracy do 20 wziął dziś wolne i spędza dzień ze swoimi kobietamiPowiedział też, że musimy raz jeszcze przemyśleć oboje temat drugiego dziecka i przedyskutować za i przeciw. Zaskoczył mnie tym strasznie i sama już nie wiem co robić.
Anna Stesia, Aga9090, sliweczka92, Bunia86, Rucola, emi2016, Sarna84, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBunia, ja przed ciążą leczyłam właśnie jednym z tych antybiotyków.
No i tez kojarzę, że u KateKum wyszło zaraz po pozytywnym teście, a jak widać wszystko jest w porządku
Generalnie bakteria jest dość groźna , ale leczenie jest z reguły dość sprawne (i zawsze odbywa się u obojga). Także na spokojnie czekaj do jutrzejszej wizyty
Summer, cudowny prezent (wspólny czas). Również życzę podjęcia dobrej dla Was decyzji
Edit. Kaczorka, Alusia jest do schrupaniano i trzymam kciuki za wyniki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 16:33
Kaczorka, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Bunia ja przed ciaza mialam pierw doxycykline a za 2 razem mialam doxycykline i azytromcyne.
Kaczorka, ale Alusia jest slodka,kciuki dalej trzymam!!
Summer super ze mezowi udalo sie wyjsc szybciej zeb byc z wami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 16:35
Kaczorka, Bunia86 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Summer mam nadzieję że mąż chce tym powiedzieć że będzie rodzeństwo dla Ani
Kaczorka gdzie te wyniki
Agulineczka jestem pewna że to nic złego oby lekarz uspokoil Cię
U nas taki wiart masakra ale słońce piękne a teraz mają być kiepskie dni to spędziliśmy dużo czasu na spacerze -
Dziewczyny, tym z Was, które obchodzą Dzień Kobiet przesyłamy z moim małym mężczyzną moc uścisków!
Kaczorka, czekam w napięciu na cudną betę! Alusia też cycomaniak jak moje pacholę! Może jeśli wszystko będzie w porządku z ciążą uda Ci sie karmić a potem wrzucić tandem? To może być niesamowite doświadczenie!
Agulineczka, trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku, daj znać.
Summer, niezły prezent od męża
Bajeczko, emek się postarał! Chyba bardzo chciał Ci zrobić przyjemność, pamiętaj o tej chwili, kiedy znów Cię rozczaruje. Mówię poważnie, bo to pomaga laskawszym okiem patrzeć naszych małżonków.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 16:57
Kaczorka, Bajkaaa, KateHawke, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWróciłam spacerkiem od alergologa,zajęło mi to dwie godziny.U nas też mocno wieje,ale mimo to ciepło jest.Co do wizyty:dr się pytała na jakiej podstawie przepisano małemu Bebilon Pepti skoro nie ma stwierdzonej alergii na białko mleka krowiego,no to jej wytłumaczyłam
.Co do zmian skórnych,przepisała krem Pimafucort,przypuszczam,że to steryd,a na główkę oliwkę Linomag.Testy z krwi najwcześniej w 6mż,także zapisani jesteśmy już na kolejną wizytę.Dostaliśmy też zaświadczenie dla pediatry na zniżkę na mleko.Kupiłam też już poza tymi wszystkimi zleconymi krem Mediderm,z racji,że na grupie wsparcia fb bardzo dobrze o nim prawią
Lunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Są wyniki!
12dpo:
Beta - 98
Progesteron - 20.1
W poprzedniej ciąży miałam niemal identyczne wyniki 13dpo i było ok.Anna Stesia, Yoselyn82, Jeżowa, Luna1993, Bajkaaa, KateHawke, summer86, pilik, Aga9090, moniśka..., Cabrera, Achia, blue00, Lena21, Bunia86, Minnie89, Lusesita, Karma88, JustynaG, reset, Morusek, Patrycja20, Rucola, nowa na dzielni, mi88, veritaserum, emi2016, Fozzie Bear, Barbarka1984, Sarna84, Lunaris, Jadranka, Nadzieja22 lubią tę wiadomość