Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReset- jeszcze 3,5 h tylko!
Rucola- no cóz,waga zobowiązuje do pucków
kurcze, dzś piękne słońce,a weekend był do dupy. nie mogło być odwrotnie żeby Tata mógł połazić z synem zacieśniać więzi,a matka odespać? macie tak,że mimo ładnej pogody nie chce Wam się wychodzić na spcaer,..?reset lubi tę wiadomość
-
U mnie w nocy tak wialo ze myslalam ze za oknem armagedon jest i ze cos zaraz wpadnie mi do mieszkania albo porwie! ale dostalam smsa gdzie oszczegali przed silnym wiatremMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Achia, ja tak miałam w grudniu, ale ja miałam wtedy spory dołek psychiczny. Mąż chodził z Anią praktycznie co drugi dzień. I szczerze, dopiero jakoś miesiąc temu zdalam sobie sprawę, że to była wina mojej kiepskiej formy.
Agulineczka, Tosia jest cudowna
Madzik, dobrze Cię widzieć! Hania jest śliczniutka
Yos, jak Michałek?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 11:09
Madzik34 lubi tę wiadomość
-
witam się po weekendzie.
Reset kciuki za wizytę, za 3 godz będziesz już pod gabinetem a my razem z Tobą
Pilik, super że się udało, a Ninka ślicznie wyglądała
Oskar ładnie eciotkom wystawiasz języczek
Hania, Tosia słodkie dziewczynki z Was
Nadzieja, super, że już w domu jesteście.
Rucola gratuluję "dorosłej" kupy, teraz to się dopiero zacznie ;P
Justyna, Leoś od początku preferuje lewą rączkę, za jakiś czas okaże się czy tak już zostanie.
Ja jestem u rodziców, odpoczywam głównie psychicznie, przez weekend o niczym nie myślałam żeby trochę odpocząć. nie wiem czy do mojego coś dotarło, chyba myślał, że pojechałam tylko na weekend, bo w sobotę poszedł na imprezę a wczoraj umierał, zadzwonił co słychać i tyle. ale wieczorem był zdziwiony, że nie wracamy. Jeszcze raz mu wytłumaczyłam że chcę przerwę na przemyślenia i mam nadzieję, że ją dobrze wykorzysta. dzisiaj już kilka razy dzwonił, no ale zobaczymy czy to coś da. Na terapię dalej będę nalegała.
Leon ostatnio wstaje między 5 a 6, drzemkę ma ok 10 a później ok 16 taka 30 min. Zasypia ok 20.
Madzik34 lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:Achia, ja tak miałam w grudniu, ale ja miałam wtedy spory dołek psychiczny. Mąż chodził z Anią praktycznie co drugi dzień. I szczerze, dopiero jakoś miesiąc temu zdalam sobie sprawę, że to była wina mojej kiepskiej formy.
Agulineczka, Tosia jest cudowna
Madzik, dobrze Cię widzieć! Hania jest śliczniutka
Yos, jak Michałek?
wczoraj i przedwczoraj byl bardzo nie spokojny, placzliwy, marudny, denerwowal sie strasznie jak nie umial zlapac piersi, dzis jest lepiej, dobrze ze mi sie wygoily bo bym nie mogla karmic z takimi krostami, balabym sie. I tak mam jeszcze plamy na skorze, ale to chyba juz bedzie dlugo schodzic. Czeka mnie jeszcze na pewno kontrola u dermatologa.
Pozniej wstawie fotkesummer86, pilik lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Zastanawialam sie kiedy mam zrobic chrzest kiedy jest najlepszy moment?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
U nas dziś deszcz od rana Ale spaceru nie odpuścimy, wyczekamy tylko lepszy moment.
YOSELYN, my chrzciny robimy w Wielkanoc, Tosia będzie już miała ponad 5 miesięcy.
W ogóle, to w czwartek byliśmy na szczepieniu i Tosia ma juz 6,5kgagulineczka, KateHawke, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Admiralka super, że Tosia się tak pięknie rozwija i że mogliście we trójkę spędzić tyle czasu. Mi tez już się marzy, ale muszę poczekać do maja. Planujemy wybrać się w Tatry. Nasze córki z tego samego dnia i tez się zachwycam nowymi umiejętnościami. Wczoraj mieliśmy dzień bez drzemki. Ale za to w piątek pospała 4,5h w wózku Uleńka już się tyle smieje, nasz mały promyczek. A synuś tylko podbiega i całuje Małą, mówiąc, że Uleńka jest "śliczna i kochana"
Yos ja dzieci chrzciłam jak miały 2,5 i 3 m-ce. Jak dla mnie to bardzo dobry czas. Ja nie chciałam długo zwlekać. Im dziecko mniejsze, to też większe prawdopodobieństwo, że prześpi w kościele Tak też było w przypadku synka i córci. Wiadomo, że to nie reguła.Kaczorka, admiralka, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Pilik - super, że Ninka tak świetnie dała radę wczoraj i wyglądała pięknie
Reset - kciuki za Ciebie i Pączka już czekają
Achia - Oskar to mały słodziak! Wie, jak się minkami przypodobać mamusi
A co do spacerów - bywa tak, że nawet w słoneczny dzień mi się nie chce.. ale może to dlatego, że nie mam dobrych terenów do spacerowania.
Admirałka - Tosia cudna a postawa tatusia super lubię jak tatusiowie też się angażują w opiekę nad dzieckiem.
Yose - dobrze, że Cię zdiagnozowano w miarę wcześnie! Mam nadzieję, że wszelkie ślady tego cholerstwa w końcu znikną
Rucola - pierwsza "dorosła" kupka to jest coś
Moniśka - wychodzi na to, że Twojemu eMkowi na Was zależy, tylko chyba nie do końca potrafi to ogarnąć. Życzę, żeby między Wami się poukładało
Nadzieja - super, że już w domku jesteście teraz będzie już tylko lepiej
Hmm, jeśli kogoś pominęłam, to przepraszam! Piszę z pamięci :p
Za to wszystkim miłego dnia życzęadmiralka, Rucola, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
AGULINECZKA, lubię słuchać o Twojej malutkiej, to takie fajne, że nasze córeczki są z tego samego dnia
Myślę, że właśnie 2-3 miesiące to fajny czas na chrzciny. My robimy później ze względu na moją siostrę z mężem, którzy mieszkają za granicą, a szwagier będzie chrzestnym. -
Kaczorka wrote:Pilik - super, że Ninka tak świetnie dała radę wczoraj i wyglądała pięknie
Reset - kciuki za Ciebie i Pączka już czekają
Achia - Oskar to mały słodziak! Wie, jak się minkami przypodobać mamusi
A co do spacerów - bywa tak, że nawet w słoneczny dzień mi się nie chce.. ale może to dlatego, że nie mam dobrych terenów do spacerowania.
Admirałka - Tosia cudna a postawa tatusia super lubię jak tatusiowie też się angażują w opiekę nad dzieckiem.
Yose - dobrze, że Cię zdiagnozowano w miarę wcześnie! Mam nadzieję, że wszelkie ślady tego cholerstwa w końcu znikną
Rucola - pierwsza "dorosła" kupka to jest coś
Moniśka - wychodzi na to, że Twojemu eMkowi na Was zależy, tylko chyba nie do końca potrafi to ogarnąć. Życzę, żeby między Wami się poukładało
Nadzieja - super, że już w domku jesteście teraz będzie już tylko lepiej
Hmm, jeśli kogoś pominęłam, to przepraszam! Piszę z pamięci :p
Za to wszystkim miłego dnia życzę
wczesnie, a ile miesiecy sie z tym meczylam! wycierpialam, wyplakalam bo tak swedzialo. Do dzis nie umiem im tego wybaczyc ze tak mnie potraktowali!! dobrze ze poszlam do jeszcze jednego lekarza i on zobaczyl co to jest, bo by mnie to zjadlo zywcem!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Nadzieja super ze juz w domku jestescie
Wlasnie chyba jednak zrobie jak bedzie cieplo w wakacje jakosNadzieja22 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:wczesnie, a ile miesiecy sie z tym meczylam! wycierpialam, wyplakalam bo tak swedzialo. Do dzis nie umiem im tego wybaczyc ze tak mnie potraktowali!! dobrze ze poszlam do jeszcze jednego lekarza i on zobaczyl co to jest, bo by mnie to zjadlo zywcem!
Wiem.. nawet ciężko mi to sobie wyobrazić.. jako dziecko też się tym kiedyś zaraziłam i po kilku dniach już nie wyrabiałam.
Tylko u mnie lekarz pediatra od razu postawiła diagnozę, dlatego jestem w szoku, że u Ciebie to tyle trwało! Że nawet w szpitalu nie ogarnęli co to..
Na szczęście już to za Tobą
A od 23.03. w Lidlu będą koszulki i inne takie dla kobiet w ciąży. Z chęcią bym kupiła.
Tylko czy przed pierwszą wizytą to trochę nie przesada?Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
admiralka wrote:KACZORKA, myślę, że wcale nie przesada Warto skorzystać, jak będą. Ja nawet z mężem tą gazetkę oglądałam, to się śmiał, że mam sobie kupić na zapas
No właśnie tak pomyślałam, że nawet jakby teraz coś było nie tak, to przecież to nie kiełbasa - nie zepsuje się
Czyli w następną sobotę trzeba będzie jechać do Lidlasliweczka92, reset, Achia lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny,
Nam weekend przeleciał bardzo szybko. Bardzo dobry czas spędzony w gronie rodziny i przyjaciół.
Pilik, cieszę się, że Chrzciny się udały. Pięknie z Ninka wygladalyscie!
Reset, ale się cieszę, że Pączuś się zadomowil. Kciuki za wizytę.
Agatka, Tosia, Hania, Klara, Oskar, Franus, Lewko, śliczne dzieciaczki! Napatrzec się nie mogę!
Ja też wanny nie mam, ale mamy za to duży prysznic, idealny na kąpiele we dwoje. Wanna jest u moich rodziców, z której zawsze korzystamy haha
Kaczorka, ja też się zastanawiam, czy czegoś sobie nie kupić na zaś. Lepiej, jakoś miesiąc po porodzie byłam w lumpka i poczynilam mala inwestycje- kupiłam dwie bluzki ciążowe hahaha
Rucola, jak się udał pobyt w Krakowie? Pewno wygląda na zadowolonego.
Nadzieja, cudownie, że jesteście już w domku.
A to moja gwiazda na drzemce
https://images90.fotosik.pl/139/53d340319afe8abf.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 13:09
Kaczorka, Rucola, Achia, reset, Aga9090, moniśka..., Patrycja20, pilik, Jeżowa, admiralka, Lusesita, blue00, Morusek, KateHawke, Nadzieja22, Lunaris, Anna Stesia, Madzik34, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Śliweczka weekend bardzo udany, znajomi mają rok starszego synka i Lewko był nim oczarowany. Cały czas się śmiał i kradł serca. Tak samo dziś po raz kolejny zachowywał się wzorowo u fizjoterapeuty, Pani podnosiła Go za nogi a On się smiał hahahaha. Wizyta u fizjo bardzo owocna. Ogólnie lewko rozwija się dobrze, ale oczywiście jest problem i to nie chodzi o to, że nie podnosi dupki (bo nie musi tego robić na tym etapie) a tego się obawiałam, ale ma słabszą prawa stronę. Mamy pokazane 2 ćwiczenia i sposób noszenia i mamy wałkować temat. Kolejna kontrola dopiero końcem kwietnia i według fizjo jak będziemy solidni to wyprowadzimy Malca na prostą a potem raczkowanie utrwali efekty naszej pracy Jestem bardzo zadowolona i cieszę się, ze zdecydowałam się na wizytę u fizjoterapeuty.
Kaczorka myślę, ze fajnie sobie kupić bluzeczkę na tą ciążę, bo głęboko wierzę, ze będzie dobrze. uwierz w Maluszka
Yos czekam na obiecane zdjęcie Michałka. Poczatki są trudne ale zarazem piękne i niepowtarzalne. Z perspektywy czasu widzisz, jaka byłaś silna. Ja tak myślę o sobie ilekroć przypominam sobie poczatki i zastanawiam się "jak ja dałam radę" hehehehe. ważne to mieć wsparcie w emku, wtedy wszystko dzielisz na 2
Śliweczka widzę, ze Hania nam tu dozuje przyjemności Prosimy o zdjęcie całej buzi!!!!Kaczorka, sliweczka92, Anna Stesia lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Madzik piękna Hania, taka malutka jeszcze! Niesamowita jesteś że w połogu z wiertarką latałaś!
Sliweczka jak tak patrzę na dziecko śpiące na materacu to troszkę zazdroszczę. A z drugiej strony uwielbiam to małe wtulone we mnie ciałko (tak tak, drzemka w toku, oczywiście na mamie-materacu )...
Admiralka dobrze Cię tu czytać,
Cieszę się że u Was tak fajnie się układa!
Kaczorka ja jeszcze nie mam nawet @, a właśnie zakupiłam owulaki z ciekawości, haha. Koszulka też brzmi kusząco :p
Ibishka jak u Was sytuacja?Kaczorka, sliweczka92, admiralka, Madzik34 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Zaczynając od najważniejszego: Rucola co co co, jakie wino bezalkoholowe? To takie coś istnieje? I tej Revolty też muszę poszukać, chociaż widzę że to z Twoich stron, ciekawe czy jest też u nas. Kurde, zapomniałam o alkoholu i dobrze mi było, ale takiej APY to bym się napiła...
Wczoraj chcieliśmy z Mężem poświętować we dwójkę moje urodziny, zamówiliśmy sushi, przyszykowalam podwozie...a syn postanowił wieczorem że nie jest senny. Usypialismy go 2h i odechciało nam się świętowania bo padliśmy ze zmęczenia.
Pilik - Ninka przepiękna, cieszę się że ten dzień się udał
Nadzieja - może jakieś wspólne zdjęcie z synkiem? Cudownie że już w domu, i brzmisz bardzo radośnie. Cieszcie się sobą ;*
Reset - kciukiiii!
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Minnie,co prawda piwka APA Ci nie zaproponuję, ale najlpesze z najlepszych Miłosław bezalkoholowe IPA. Bedziesz w szoku jak spróbujesz i nie uwierzysz, że jest bezalkoholowe!!! Z całego serca polecam. Co do win bezalkoholowych to czerwonych nie polecam, bo pachną jak wino ale smakują jak kompot, natomiast wina białe... poezja
edit. revolta już poszła na cały kraj, ale to prawda wywodzi się z rzeszowa ale juz jest sprzedanaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 14:41
Minnie89 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021