Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucola wrote:Minnie,co prawda piwka APA Ci nie zaproponuję, ale najlpesze z najlepszych Miłosław bezalkoholowe IPA. Bedziesz w szoku jak spróbujesz i nie uwierzysz, że jest bezalkoholowe!!! Z całego serca polecam. Co do win bezalkoholowych to czerwonych nie polecam, bo pachną jak wino ale smakują jak kompot, natomiast wina białe... poezja
edit. revolta już poszła na cały kraj, ale to prawda wywodzi się z rzeszowa ale juz jest sprzedana
A Miłosław alkoholowy to jedno z moich ulubionych piw! -
Pilik u nas równia pochyla...
W posiewie moczu dodatkowo znów coli więc kolejny antybiotyk i pobyt sierpzedluza.
Wzlczoeaj trzeba było przekluc wenflon i 3x klucie bo ciężko było się wkluc. To co przezylysmy to jakiś horror. Wiele razy byłam przy tym jak ja kluli 8 zawsze byłam twarda a wczoraj pod koniex to już ryczalam jak bobr razem z nią. Nie życzę czegoś takiego najgorszej gnidzie
RoMawialam z lekarka. Zostajemy dokąd wenflon wytrzyma. Jakby trzeba było nowy to idziemy do domu 8 dokonczymy antybiotyki doustnie
Przepraszam że tylko o sovie ale jestem totalny wrak psychiczny -
Ibishka naprawdę mi przykro, że Gabi i Ty musicie tak cierpieć oby ten antybiotyk już pomógł na dobre... Wbijania wenflonu do tego małego ciałka nawet nie próbuję sobie wyobrażać. Trzymajcie się tam, wysyłam dużo ciepłych myśli
-
nick nieaktualny
-
Ibishka współczuję tego pobytu i mam nadzieję, że szybko Was wypuszczą
A ja zapomniałam się pochwalić, w 2 tyg diety 1.2 kg w dół. Jak biodro przestanie mnie boleć to chcę jeszcze dorzucić rowerek albo bieżnię to jeszcze szybciej powinno pójść.Kaczorka, Jeżowa, Aga9090, Yoselyn82, Achia, pilik, emi2016, Nadzieja22, Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Jestem po wizycie. Pączek jest w macicy, ładnie zagnieżdżony, wielkość: 0,612 cm. Mój mały - wielki Człowiek Założona nawet karta ciąży, pobrana cytologia.
Pani doktor (dobrze, że z przypadku) nie wzbudza zaufania- nie zapytała o plamienia, o tsh, o nic. W ciemno zapisała dupka - na wszelki wypadek, dobrze działa na psychikę...
Na plus - zbadała piersi. Na minus- znalazła jakiś guzek. Jak wyjdę z pracy, zaraz umawiam się na usg. Czemu nie może być zbyt prosto?
Ale póki co patrzę na to zdjęcie i płacze ze wzruszenia:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/47551fda7442.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 16:53
Achia, moniśka..., Cabrera, Kaczorka, Barbarka1984, Patrycja20, Jeżowa, blue00, Aga9090, Fozzie Bear, Minnie89, Morusek, Bajkaaa, pilik, Lena21, emi2016, sliweczka92, KateHawke, JustynaG, mi88, KateKum, Jadranka, Nadzieja22, Lunaris, Rucola, Flowwer, Anna Stesia, Ania1003, Madzik34, Bunia86, Lusesita, JuicyB, bazylkove lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reseciku, doktorka ładną fotę Pączusiowi strzeliła i to najważniejsze
Cycki pewnie zaczęły Ci już szaleć i pewnie to stąd jakieś zgrubienie. Bądź dobrej myśli.
Gratulacje, mamuśko!reset lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reset! Pięknie Taki mały, a już jest całym światem oby z piersiami to nie było nic poważnego.
reset lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReset,cudowne wieści
Przespaliśmy twoją wizytę ,bite 3 godziny! ale w końcu jakoś odespaliśmy trochę tę noc.Udało mi się złapać uśmiech malucha przez sen,no i mamy też łobuzerski język Jutro pójdziemy się szczepić bo skóra już piękna jest.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/956e335c43a4.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f3af9fc4a5dd.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 16:02
Yoselyn82, Aga9090, reset, StaraczkaNika, Patrycja20, emi2016, KateHawke, JustynaG, KateKum, moniśka..., Nadzieja22, Lunaris, Rucola, Flowwer, Anna Stesia, Madzik34, Bunia86, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Ibishka - współczuję z całego serca.. straszne jest to co musicie przechodzić.
Zdrówka życzę
Reset - piękny początek Pączka i pierwsze zdjęcie do rodzinnego albumu :p
Moniśka - super, że dieta działa trzymam kciuki za dalsze sukcesymoniśka... lubi tę wiadomość
-
Anna Stesia mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku, bo byłaś cichutko kilka dni. Jak już zajrzysz to spójrz proszę na wiadomość prywatną!
Moniśka gratuluję postępu na diecie!
Reset moja ostatnia wiadomość i to "oby to nie było nic poważnego" tak słabo jakoś wypadła, więc się poprawiam - myślę, że to nic poważnego, w ciąży cycki lubią szaleć, to pewnie jeden z "efektów ubocznych" tego cudownego stanu!Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Jeżowa wrote:Reset moja ostatnia wiadomość i to "oby to nie było nic poważnego" tak słabo jakoś wypadła, więc się poprawiam - myślę, że to nic poważnego, w ciąży cycki lubią szaleć, to pewnie jeden z "efektów ubocznych" tego cudownego stanu!
Też mam taką nadzieję, choć oczywiście teraz sobie pluję w brodę, że USG piersi robiłam na pewno dawniej niż rok temu...
Ale łykałam tyle hormonów do stymulacji itp. plus teraz ciąża, że zakładam, że to jakiś badziew niegroźny. Szkoda tylko, że zepsuł mi nieco ten dzień...
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny