Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
AnnaStesia pięknie to napisałaś. To święto jest zarówno Twojego synka jak i Twoje. Z perspektywy czasu widzę, że ja też urodziłam się na nowo w dniu, w którym urodziłam swoje dziecko. Jesteś wspaniałą mamą i Twój synek jest prawdziwym szczęściarzem. Życzę Wam abyście dalej dawali sobie wzajemnie tą ogromną radość i szczęście wynikające z faktu istnienia, Ciebie dla synka i synka dla Ciebie
Anna Stesia lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dziewczyny ja cały czas jestem, podczytuję ale jakoś tak nie piszę zbyt wiele... Ale chciałam napisać, ze Ninka niesamowicie przybrała!!! Normalnie mała kluska
Mi u nas też miłość do huśtawki kwitnie
My dziś spędziliśmy dzień aktywnie, na wakacje nie jedziemy. Poza tym nic nowego u nas.pilik lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
AnnaStesia, obiecaj nam jedno... jak już wydasz tą książkę, to daj na nią namiar! Choćby niepostrzeżenie polecając co tam ostatnio super czytałaś!
Jesteś niesamowitą matką, kobietą i pisarką! Cudownie napisane
Ja tu chciałam wrzucić swoje pierwsze marne posty, ale teraz muszę odczekać kilka dni co by się zbyt płytkie nie wydały...!
Kaczorka piękny już brzusio 😍
Mi88 nawet tak nie myśl! Nie ma miary miłości do swojego dziecka. Może Was fala miłości zaleje jak zacznie mówić, a może będziecie musiały nad tą miłością pracować, ale musisz wiedzieć, że kochasz swoją cudowną córeczkę na pewno tak mocno jak potrafisz! A ta świadomość Twoja i poczucie, że czujesz może nie tak jak „powinnaś” jest bardzo ważne, bo wiesz że Wasza relacja wymaga pracy.
Rucola polubiłam za tekst o Nince nie da się ukryć że kluseczka się zrobiła brzusio ma pokaźny (po mamusi zapewne, haha).
Przykro mi że nici z wyjazdu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2019, 23:44
Kaczorka, Anna Stesia, mi88 lubią tę wiadomość
-
Właśnie Pilik - Ninka naprawdę nabrała masy pysznie gotujesz i produkujesz (mleczko rzecz jasna)
Rucola kurcze no przykro mi, że z tymi wakacjami nie wyszło
My jutro idziemy do kina! 4 godziny wolności bardzo ich potrzebuję, bo mam za sobą kilka(naście) gorszyć dni... choć akurat dzisiaj był dzień idealny, nie mam prawa narzekać. Pogoda ładniejsza to i optymizmu we mnie więcej.
Chciałam jeszcze poinformować, że kilka dni temu tata miał robione powtórne badania i wszystko wskazuje na to, że udało mu się pokonać to wstrętne choróbsko!Rucola, JustynaG, Achia, Kaczorka, veritaserum, summer86, Patrycja20, Cabrera, emi2016, KateHawke, Bunia86, sliweczka92, Anna Stesia, Jadranka, Aga9090, Lena21, Emiilka, Madzik34, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnnaStesia- pięknie napisane jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla Was! Mam nadzieję że masz gdzieś zapisane ,to co napisałaś, i przeczytasz to synkowi np na 18 urodziny
Jeżowa- super wiadomość! Kciuki trzymamy zatem za te badania!Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Kochane, tak jak pisałam wczoraj - u nas dziś rocznica. Podwójna. A może i potrójna.
Po pierwsze, Miluś kończy 4 miesiące.
Po drugie, mamy z Mężem pierwszą rocznicę ślubu.
I po trzecie - rok temu, w ślubny poranek zobaczyłam to:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0bf90a521c7c.jpg
Najlepszy rok w życiu
Anna Stesia - pięknie piszesz o macierzyństwie!summer86, reset, Achia, Patrycja20, pilik, Aga9090, Kaczorka, Cabrera, emi2016, StaraczkaNika, Rucola, JustynaG, Bunia86, sliweczka92, Anna Stesia, moniśka..., Jadranka, mi88, Lena21, Madzik34, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Minnie- wow! Ale to miałaś turbo wyjątkowy ślub! A mężowi powiedziałaś przed ślubem, czy po?
Wszystkiego najlepszego dla Milana!
Ja nie umiem trzymać takich rzeczy w tajemnicy. Wyszłam z trzęsącymi rękami z łazienki i pokazałam.
Musieliśmy naprędce wymyślić jakaś bajeczkę dlaczego nie napije się wina/szampana na przyjęciu -
nick nieaktualnyAnnaStesia, piękniejszego opisu macierzyństwa chyba nie czytałam, dziękuje Ci za to, już nie mogę się swojego cudo doczekać ❤️
Ps. Ale lez wzruszenia nie planowałam
Minnie, to dziś macie cudowna rocznice wszystkiego dobrego!Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Minnie niesamowite! Ogólnie gratuluję odwagi testowania w dzień ślubu ale to musiał być wspaniały dzień dla Was wszystkiego co najlepszego dla Ciebie i Twojego męża! I ucałuj koniecznie 4miesięcznego Milana!
Ja tchnięta przeczuciem spróbowałam mleka, które rozmroziłam na dzisiejsze wyjście... I dobrze zrobiłam, bo było zepsute spróbowałam też mleka świeżo odciągniętego i ogólnie stwierdzam, że jest okropne nie wiem jakim cudem Agata chce to pić 😂 czy któraś z Was miała takie odczucia czy to tylko ja produkuje jakieś niedobre mleko?
Justyna czy porównywałaś kiedyś smak świeżego mleka i takiego rozmrażanego? Nie ukrywam że jestem trochę zaskoczona faktem, że się zepsuło, zamrażarkę mamy na -18stopni i mleko było z przełomu stycznia i lutego. Myślisz, że mogło być po prostu za stare?
Ogólnie mam nadzieję, że nie macie mnie za dziwaczkę, nigdy wcześniej nie piłam swojego mleka, ale no ktoś musiał sprawdzić czy jest ok. I w tym miejscu łapie się na tym, że żyjemy w świecie, gdzie normą jest picie mleka zwierząt, ale z picia własnego mleka się tłumacze 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2019, 09:03
Rucola lubi tę wiadomość
-
Jeżowa - musiałam! Bo przecież nie chciałam ryzykować picia alkoholu. A to już było po terminie @, więc nie byłam pewna czy to ślubny stres, czy jednak pykło, bo uznaliśmy że "to odpuścimy ten miesiąc i po ślubie na spokojnie wrócimy do starań".
A co do mleka - moje jest słodkie, nie smakuje jak mleko...no i nie smakuje mi -
Minnie - sto lat w miłości i zdrowiu dla Was i dla Milana piękne rocznice dzisiaj macie
Jeżowa - super, że ze zdrowiem taty już lepiej oby tak zostało
A swojego mleka nie próbowałam.. jakoś nie mogę się przemóc :p jaki ma smak?
U nas dziś znów piękna pogoda, więc się powoli zbieramy do wyjścia niby burzą straszą, ale może nie będzie tak źle. Zawsze straszą a burz u nas w Szczecinie tulę co kot napłakał -
A mi smutno, bo jutro koniec gry o tron. A ja jestem jedną z tych nielicznych osób, które czytały książki lata przed serialem, więc dla mnie to kawał życia. Dziwnie będzie już wiedzieć, kto wygra.
A w ogóle to dla mnie niedziele zawsze są trochę smutne - taki żal za minioną sobotą, zmęczenie całym przyszłym tygodniem.
Ząbkowanie nie pomaga mi na poprawę humoru - dziś w nocy dużo ryku a nad ranem znowu lekka gorączka.
Rucola, nie obraź się, ale jak można lubić zęby? One są cholernie źle pomyślane, od początku tylko z nimi problemy. Ile takie dziobaki mają łatwiej...
Minnie, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, rocznicy i czteromiesięcznicy
Oby kolejne lata były równie wspaniałe!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2019, 09:48
Rucola lubi tę wiadomość
-
Jeżowa- bardzo się cieszę, że z Tatą w porządku! Kawał walki za nim, ale podejrzewam, że bez Waszego wsparcia i siły by mu się nie udało, więc to święto Was wszystkich!
Minnie- piękny dzień... tyle wspomnień Wygrałaś internety w kategorii najlepszy prezent ślubny!
A propo prezentu - zamawiam właśnie prezent na Dzień Matki i płaczę. I pomyśleć, że to po raz pierwszy będzie też mój dzień
No i jak co niedzielę witam się w kolejnym tygodniu - kończymy 15! Leci szybko, aż za... Chwalę się coraz większej ilości osób, bo chcę to przeżywać i celebrować, ale kurczę - chyba poza samym mówieniem, trzeba by zacząć działać i jednak myśleć o jakichś zakupach i remontach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2019, 09:40
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Jezowa rozmrożone mleko śmierdzi jak rzygowiny (przepraszam za porównanie, jedyne trafne), smakuje jak mydło i ogólne fujka! A co najgorsze... to wcale nie jest oznaka zepsutego mleka ... dzieci często dlatego nie chcą pic rozmrazanego mleka (moja nie tknęła nigdy, ale syn siostry pił normalnie - mimo że mnie cofało jak czułam ten „zapach”)
Ogólnie mleko odciągnięte jak trochę postoi zmienia swoj smak, bleh.
Nika mnie tam zęby tylko przerażają!
Rozumiem smutek po końcu GoT, nie oglądam ale wiem jaka związana potrafiłam być z serialami...
Reset co zamawiasz? Nie nam pomysłu w tym roku zupełnie...!
A przy niedzieli, zapraszam do siebie, na niedzielny post.
A co mi tam (nie wiem czemu tak mnie to stresuje!)
https://www.facebook.com/310935076497082/posts/312125789711344?s=1405266913&sfns=Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2019, 09:56
Anna Stesia, Cabrera, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
pilik wrote:Reset co zamawiasz? Nie nam pomysłu w tym roku zupełnie...!
A przy niedzieli, zapraszam do siebie, na niedzielny post.
A co mi tam (nie wiem czemu tak mnie to stresuje!)
https://www.facebook.com/310935076497082/posts/312125789711344?s=1405266913&sfns=
Pilik, personalizowane etui na okulary
Wiem, że się przyda, bo musi wyrobić kolejne i wiem, że zawsze ma przy sobie
https://eprezenty.pl/etui_na_okulary_z_nadrukiem_mamo_zawsze_widzisz,p,126763.html
a, i chyba obie Mamy zaprosimy wspólnie na lody korzystając z faktu, że święto w niedzielę
A Twój link mi nie działa edit: teraz widzę, że działa!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2019, 09:59
pilik lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Nika, szczerze planowałam jeszcze poczekać trochę zanim wrzucę tu link, ale po Twoim poście musiałam no! Rozumiesz sama
Reset ja mam urodziny w dzień matki i tak trochę egoistycznie, ale w tym roku stawiam na siebie i gdzieś idziemy sami rodzinnie, a nasze mamy przed/po będziemy odwiedzaćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2019, 10:07
summer86, StaraczkaNika, Achia, Anna Stesia lubią tę wiadomość