Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga9090 wrote:Haha parówkowe mleko to tak😅
JustynaG, emi2016, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPilik- ale super!! Mam nadzieję, że pochwalisz się zdjęciami po sesji cudownie, że robisz coś dla siebie :*
A dzieciaki nasze cudowne!
U nas sąsiad znów zrobił imprezę... Nóż kur**. Jakoś zasnęłam, ale teraz się przebudziłam, idę do WC a mąż mówi że zadzwonił na policję, bo on zasnąć nie może i ma dosyć. Przyjechali dosyć szybko, a sąsiad żegnając policję wydarł się na całą klatkę "dziękuję, do widzenia!" Ewidentnie specjalnie, żeby wszyscy go słyszeli. I jeszcze mówił że 22 lata robi imprezy i nikt nigdy nie zadzwonił. Dziwię się. Ale koleś bez szacunku dla innych ludzi. Wie, że za ścianą jest malutkie dziecko, i jego mama, która może nie spać po nocach. Piętro niżej 2 dzieci, ok 6lat. A on muzyka, głosy i wyrąbane. No to się doczekał po tylu latach. Ciekawe czy dostał mandat czy upomnienie. Rano zapytam Emka, czy może usłyszał, ale Jestem z niego dumnaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2019, 01:48
-
Pilik super sprawa z ta sesja. No i gratuluję decyzji o samorealizacji
Ach8a, dobrze że mąż wezwał policję. Rozumiem, że czasem można zaszaleć, ale bez przesady.
A ja zasypiam ostatnio razem z Dominika. Po pracy ledwo wystarcza mi sił żeby dotrwać do jej kąpieli. -
Pilik świetna sprawa z tą sesją ! Gratuluję i życzę przyjemnego dnia, czekamy na efekty
Achia niefajni sąsiedzi to jeden z powodów dla których jednak wolę mój dom na zadupiu (choć akurat sąsiada mam nie bardzo, ale przynajmniej nie słyszę imprez). Dobrze zrobiliście, z niektórymi trzeba stanowczo
Ja skinęłam na test, ale biel vizira była do przewidzenia, bo od wczoraj już czuje się okresowo trochę mi smutno, ale dziś ma być piękny słoneczny dzień i mam zamiar go miło spędzić z moim łobuzem na świeżym powietrzu
Miłego dnia -
Dzień dobry, u nas w końcu słońce świeci.
Któraś z Was pytała się o nawilżacz powietrza, ja niezmiennie polecam ten https://www.mediaexpert.pl/nawilzacze-powietrza/nawilzacz-ultradzwiekowy-eldom-nu5,id-129889?gclsrc=aw.ds&&gclid=Cj0KCQjwt_nmBRD0ARIsAJYs6o2FRTKSwAA0zcmgIyS31ky-T-EqT1vL0MtACRNQRoG5NFhPl9ZBiUAaAhYfEALw_wcB
My mamy nawilżacze w każdym pomieszczeniu i te sprawdzają się najlepiej.
Co do pieluszek to u nas tylko jednorazowe, nie nadaje sie na wielo, chyba za wygodna jestem. Ale jak jest tylko możliwość, czyli przy każdej zmianie pampersa to Leon wietrzy dupke i oczywiscie wtedy zawsze musi sie zesikać czy to na dywan czy mate😉
Starszaka długo karmiłam słoiczkami i wcale źle się z tym nie czułam, Leoś tez do tej pory czasem dostanie.
Achia współczuję sąsiada, mam nadzieję że coś zrozumie.
Rucola jak ja Cię rozumie w sprawie męża, mój też bardziej woli dbać o innych niż o nas.
My dzisiaj mamy wyjście do znajomych, tylko we 2. Dzieci posiedza trochę z dziadkami a my na spokojnie bedziemy mogli porozmawiać.
Miłego dnia
-
Dziś obchodzimy pewną wyjątkową rocznicę! Rok temu przywitałyśmy na świecie wraz z Anną Stesią jej małego Synka.
Wszystkiego najlepszego mały śliczny, rozrabiako! Wspaniałego dzieciństwa pełnego miłości - choć o to wcale się nie martwięsummer86, pilik, StaraczkaNika, Aga9090, Patrycja20, Jeżowa, Rucola, Anna Stesia, moniśka..., veritaserum, JustynaG, Minnie89, Madzik34, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AnnaStesia, wszystkiego najcudowniejszegio dla Twojego Synka, dużo zdrowia oraz szczęśliwego i radosnego życia
Pilik, niecierpliwie czekam na efekty sesji. Fajnie, że postanowiłaś pójść na te tańce, mam nadzieję, że dadzą Ci dużo radości.Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
AnnaStesia, rok...?! Kiedy to minęło! Zdrowia i radości z poznawania świata dla Twojego malucha! Jest niesamowitym szczęściarzem mając tak wyrozumiałą, cierpliwą i kochającą mamę 💗
I wszystkiego najlepszego dla Ciebie! Od roku jesteś Mamą! (Choć ja tam uważam, że już w ciąży mamami zostajemy )
Dziękuje dziewczyny nie wiem czy się odważę na pokazanie zdjęć solo, zobaczę
A z tańcem nigdy nic nie miałam wspólnego, ale pani zapewniała że to nie problem ;p
Pięknego dnia!
Cudowna pogoda od razu nastrój poprawia. My już po spacerze i porannym huśtaniuWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2019, 08:44
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
O, Anna Stesia! Najlepszych wspaniałości dla Ciebie i Twojego syneczka! Wiem, że miałaś trudny poród, więc dziś wspominaj tylko tę radość, którą przyniósł.
A u nas wreszcie nie pada! Za chwilę wdziewam gumowce i hajda na spacer póki powietrze takie cudne
Łusia ma już obrzmiałe dziąsło w miejscu dolnych jedynek i jest "bardziej wymagająca" (oczywiście rozumiecie cały ogrom niedopowiedzenia kryjący się za tymi słowami ). Kolejny dzień w domu i wieźliby mnie na Srebrzysko (to lokalny odpowiednik Tworków i Krychnowic).
Miłego dnia!Rucola, Anna Stesia, emi2016, frezyjciada lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia - Samych cudowności z okazji roczku dla Twojego synka Udanego dnia
Pilik ale fajnie z tą sesją Koniecznie pochwal się fotkami
Achia współczuję imprezy za ścianą, mam nadzieję, że sądsiad opamięta się na przyszłość
A tak z innej beczki, czy możecie polecić jakieś fajne książki, takie typowo do obsługi noworodka? Mam póki co ciążową w oczekiwaniu na dziecko, ale czuję, że muszę zgłębić wiedzę
Anna Stesia lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Bunia86 wrote:Anna Stesia - Samych cudowności z okazji roczku dla Twojego synka Udanego dnia
Pilik ale fajnie z tą sesją Koniecznie pochwal się fotkami
Achia współczuję imprezy za ścianą, mam nadzieję, że sądsiad opamięta się na przyszłość
A tak z innej beczki, czy możecie polecić jakieś fajne książki, takie typowo do obsługi noworodka? Mam póki co ciążową w oczekiwaniu na dziecko, ale czuję, że muszę zgłębić wiedzęBunia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Słoneczko rok temu dałeś mamusi najpiękniejszy dar pod słońcem - Siebie 💝 niech ta najszczęśliwsza chwila i życie pełne miłości trwa cały czas i niezmiennie rozpromienia Twoją twarzyczkę 🎂🍰🍬
A Tobie AnnaStesia życzę kolejnych roczków z samymi pięknymi chwilami oraz mnóstwem radości i uśmiechu ❤️
Pozdrawiam wszystkich.pilik, Anna Stesia, summer86 lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia sto lat dla Twojego Królewicza! 🎂👑 wszystkiego co najwspanialsze dla Niego i dla Ciebie 😘
Pilik gratuluję wygranej sesji! Mam nadzieję, że zechcesz podzielić się efektami 😀 i super, że zapisałaś się na tańce. Nareszcie będziesz miała powód wyjść z domu i nie oglądać się przez ramię i skupić się tylko na sobie przez kilka chwil. Należy Ci się to!😘
Nika przykro mi, że Łusia jest "bardziej wymagająca"... Mam nadzieję, że zęby szybko wyjdą i jej (i Tobie) się polepszy.
Bunia ja posiłkowałam się książką Pierwszy rok życia dziecka (to nie jest przypadkiem kolejna część tego co czytasz? Nie jestem pewna), ale tak szczerze mówiąc to najwięcej wyniosłam stąd, z forum plus trochę instynktu (choć u mnie było słabo z jego jakością).
Ja pozdrawiam z wanny, z okazji mojego sobotniego 15minutowego spa 😀 ale dobre i to! Życzę udanego weekendu! My pędzimy niedługo pilnować 3 dzieciaczki mojego brata, będzie wesoło 😀Anna Stesia, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, dziękuję Wam z całego serca za pamięć i tyle cudownych, ciepłych słów! Wspólne starania, potem wspólne oczekiwanie w ciąży, a następnie ten niesamowity rok - dziękuję Wam za to wszystko! Moj synek ma wiele wspanialych e-cioć! Może wieczorem usiądę i poukładam choćby część myśli na temat tego, co przez ostatnie 365 dni wydarzyło sie w moim życiu.
Jadranka, Achia, Jeżowa, mi88, Kaczorka, Aga9090, summer86, Cabrera, sliweczka92, Madzik34, Nadzieja22, Lena21 lubią tę wiadomość