Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Pilik, zbieram sie do pracy, więc tylko na szybko - możesz zrobić stripping wkładów i otulaczy (jeśli nie wełna). Rzecz dobrze jest wytlumaczona w plikach grupy facebookowej 'Pieluchy wielorazowe oraz nhn'. Nie jest to nic skomplikowanego. No i ważne jest jeszcze jak pierzesz i przechowujesz pieluszki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2019, 14:50
pilik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga, nie kłam!
A nie dałaś mu przypadkiem parówkowego mleka?Aga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Próbowałam ostatnio przemycić poduchę ciążową do spania. Niestety moje dziecko nie wyraziło aprobaty i po dwóch nieprzespanych nocach musiałam się z nią pożegnać. I teraz cwaniara (Aluśka) sama z niej korzysta!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f99c1b463a41.jpgAchia, Aga9090, emi2016, JustynaG, sliweczka92, pilik, Jeżowa, frezyjciada, Anna Stesia, summer86, Lusesita, Minnie89, Lena21, Yoselyn82, Patrycja20, moniśka..., Cabrera, Bunia86, Madzik34, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja się pochwalę moja 3, bez Wiktora, bo wybył na rower😅
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1636f5093b7a.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2019, 19:43
Kaczorka, emi2016, JustynaG, sliweczka92, pilik, Jeżowa, frezyjciada, mi88, Anna Stesia, Lusesita, summer86, Rucola, Lena21, Yoselyn82, StaraczkaNika, Patrycja20, blue00, moniśka..., Cabrera, Bunia86, Madzik34, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
To ja się melduję z kolejnej długiej trasy, tym razem jedziemy na komunię za Toruń, czyli jakąś 500km póki co dajemy radę. Chyba udało mi się uspac Hanie, ale byla już mega marudna. Oby spała jak najdłużej...
Anna Stesia, Aga9090, emi2016 lubią tę wiadomość
-
Kaczorka haha, piękny cwaniak z tej Twojej Aluśki! Ale Ona ma długie nogi!
Moja to teraz kluska jest. O proszę ;p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b63b30d60ed.jpg
Aga uwielbiam Twojego rudaska! Nadia? Przepraszam jak mieszam. Cudowną ma urodę!
Sliweczka to spokojnej drogi!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2019, 20:34
frezyjciada, sliweczka92, veritaserum, Anna Stesia, Aga9090, Achia, emi2016, summer86, Lusesita, Rucola, Lena21, JustynaG, Kaczorka, Yoselyn82, mi88, Patrycja20, moniśka..., Cabrera, Madzik34, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
emi2016 wrote:Może i masz rację, ale jednak to moje dziecko jest takie chude.... ja wiem, że ona ma wzoroswe wynki badań itd, ale kurcze jak się tego nasłucham albo porównam z innymi dziećmi to zaczynam się martwić...
Po za tym jestem złą matką, bo czasem daję jej parówki.... Takie z najlepszym skłdam, 90 % miesią ale jednak... a ona wcina aż się uszy trzęsą... I Młodego też tak karmię, tak mi te parówki smakują I czasem dam jej danonki Ogólnie staram się żeby było zdrowo i ja i eMek też tak jemy, ale jak ma dzień gdy nic nei chce, to dam jej tą parówkę i wiem że się naje...
Emi, jesteś bardzo złą matką! Chcesz, żeby dziecko nie było głodne! Zartuję, jak dla mnie naprawdę każda mama, która dba i kocha dziecko jest wspaniała. Złe są te, które leją, upijają się, palą przy dzieciach i szykują im na kolację kanapkę z azbestem i szkłem. Pozostałe mamy są ok.pilik, emi2016, Aga9090, Rucola, JustynaG, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Jejku, jak szybko rosną nasze forumowe dzieciaczki.
Plik Ninka się zmieniła
Kaczorka miałam identyczną poduche tylko biała. Teraz już powędrowała do kolejnej ciężarnej koleżanki.
Czyli już 3 z niej korzysta hehe
A co tam, też wstawie zdjęcie Domi. Uchwycone dziś rano.
Jak9sc słaba, bo jak wrzucam w oryginalnym rozmiarze, to obraca je bokiem.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/96ff6032b69f.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2019, 21:19
Aga9090, Rucola, pilik, Lena21, Achia, JustynaG, Kaczorka, summer86, Yoselyn82, sliweczka92, Jeżowa, Patrycja20, veritaserum, moniśka..., emi2016, Cabrera, Bunia86, frezyjciada, Madzik34, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Pilik - faktycznie Ninka nabrała ciałka Aluśce to żebra widać.. ale co się dziwić, jak ona po 5 minutach jedzenia zaczyna się nudzić i później trzeba za nią biegać, by dokończyła to co dla niej przygotowane :p
Lusesita - jaka zaczytana Dominika
W ogóle życie mnie dziś zaskoczyło. Za 1.5 tygodnia jedziemy na urlop.. a ja nic nie ogarniam!! Nawet prezentu na Dzień Dziecka nie zamówiłam..
A co najlepsze - właśnie dziś dotarło do mnie, że my chyba na serio będziemy mieli drugie dziecko.. a to dalej taka abstrakcja -
Kaczorka, już niedługo zacznie się ruszać! Ciekawe, jak zareaguje Alusia
Pilik, Ninka zrobiła się taka delikatniejsza na buzi chyba No i ten brzuszek!
Mój dzidziuś za to zaczął się dziś wspinać na wszystko. Mam nadzieję, że to zwiastuje koniec tego skoku, bo od tygodnia nie jestem w stanie odłożyć jej na matę nawet na moment. Zachowuje się pod tym kątem, jakby znowu miała 0-5 miesięcy. A jeszcze niedawno ją chwaliłam, że było ciężko przez pierwsze 5 miesięcy, a teraz fajnie! Dobrze, że kiedy jesteśmy na placu zabaw, to jest lepiej - ale akurat ostatni tydzień był pełen deszczu.
Zauważyłam jeszcze jedną zmianę - w końcu chusta działa tak, jak ma działać - czyli Zosia się w niej wycisza i uspokaja, jest w stanie też wytrzymać dłuższy spacer i nie musi przy tym spać. W dodatku moje dziecko z tygodnia na tydzień coraz bardziej akceptuje tulenie. Kiedyś reagowała krzykiem i płaczem, a teraz zdarza jej się roześmiać, kiedy ją przyciskam do siebie. Może jeszcze trochę, a będzie można ją tak normalnie przytulić, kto wie
Luna, wracaj tutaj Brakuje tu Twoich postów!pilik, emi2016, Bunia86, Rucola, sliweczka92, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Lusesita urocza Domi,
Cudowny ma fotel!!
Kaczorka coś czuje, że ta ciąża Ci przeleci bardzo szybko!
Mi88 gratulacje postępów dla Zosi mam nadzieję, że tak Jej zostanie z tulenie, u nas jakiś tydzień się tuliła i tak cudnie wtulała, a potem jej się znowu odwidziało za to buziaki daje!
Muszę się pochwalić, trochę jestem przestraszona, a trochę podekscytowana, wygrałam sesje kobiecą w konkursie! Taką bez dziecka 🙈 nie pamietam kiedy ktoś mi tak po prostu zdjęcia robił i mnie stres zżera na samą myśl, ale w sumie się cieszę . A i postanowiłam zacząć wychodzić z domu i zapisałam się na taniec latino..! Raz w tygodniu będę chodziła .
I rozkręcam trochę działalność, tzn. próbuje, zobaczę co z tego wyjdzie. Jak coś powrzucam to podrzucę linksummer86, StaraczkaNika, Aga9090, JustynaG, Achia, Lusesita, Jeżowa, Kaczorka, veritaserum, Lena21, Cabrera, Bunia86, Minnie89, KateHawke, Rucola, frezyjciada, Nadzieja22 lubią tę wiadomość