Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu, nie mam pojęcia, nie mam isofiksa. Wygląda to dziwnie i też wzbudziłoby moje wątpliwości.
Bajeczko, nie mam telewizora, więc nie oglądam, a w ciaży mam zasadę, że oglądam same wesołe i sympatyczne rzeczy (czyli wybieram to, co już znam, żeby się w razie czego nie naciąć)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 20:41
-
Bajkaaa, ja jak nie oglądam zbyt często tak dziś oglądałam i pożałowałam. Praktycznie ten sam moment, w którym aktualnie jestem
-
nick nieaktualny
-
Hej kobietki, wypisali nas dzisiaj ze szpitala, wracamy do żywych.
Teraz Was nadrobiłam, ale zapomniałam już, co Wam miałam napisać :p
Do szkoły rodzenia zapisaliśmy się do tej w szpitalu gdzie rodzę. Zajęcia są 1x w tygodniu przez cały maj, idę z ciekawości
Co do serialu, ja teraz staram się oglądać tylko odmóżdżające komedie i pozytywne historie, bo za bardzo przeżywam wszystko.
Anna Stesia, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Lena, to po tym omdleniu byłaś w szpitalu? I co Ci powiedzieli? Mam nadzieję, że wszystko w porządku?
Tak byłam, rozmawiałam z moim lekarzem i powiedział, że jeśli będę się czuła inaczej lub coś będzie mnie niepokoić to mam podjechać na izbę i powiedzieć, że jestem jego pacjentką, a że jakoś nie dochodziłam do siebie (tak jak wcześniej kiedy robiło mi się po prostu słabo) to moja siostra i mama trochę mi nagadały, że warto sprawdzić czy wszystko w porządku, wiec pojechaliśmy.
Miałam konsultacje neurologa, internisty, ekg (mam niedomykalność zastawek) kilka badań krwi, zostawili mnie na patologi ciąży na obserwacje. Dostałam heparynę, żelazo i kilka kroplówek nawadniających i odżywiających. Generalnie nie znaleźli przyczyny, mój lekarz mówi, że powinien to być tylko incydent, ale gdyby się cokolwiek działo to mam do niego dzwonic. Dla mnie było najważniejsze, że z Franusiem wszystko ok. -
Uff, dobrze, że pojechałaś, ważne, aby takie rzeczy sprawdzać. Bo omdlenie to sygnał z organizmu. Cieszę się też, że lekarze potraktowali Cię poważnie, z tym bywa w szpitalach różnie. Najważniejsze też, że i z Tobą, i z synkiem wszystko w porządku!
-
https://www.slodkisen.com.pl/
Kupowała ktoraś z tego sklepu ?
Bardzo przystępne ceny i niby gatunkowo ok . Opinie generalnie b.dobre.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:https://www.slodkisen.com.pl/
Kupowała ktoraś z tego sklepu ?
Bardzo przystępne ceny i niby gatunkowo ok . Opinie generalnie b.dobre.
Mi maja przyjść body dzisiaj to zrobię realne zdjęcie i najwyżej metekFlowwer lubi tę wiadomość
-
Lena dziś czujesz się lepiej?
Kaczorka oswieć mnie co to DS ? Ja mam naprwadę mocne zaćmienie mózgowe w ciąży.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Lena dziś czujesz się lepiej?
Kaczorka oswieć mnie co to DS ? Ja mam naprwadę mocne zaćmienie mózgowe w ciąży.
Dolce Sonno - marka ubranek z tej strony co ją podałaś
Natomiast ja Wam mogę polecić sklep Szachrajka pisałam już, że zamówiłam tam całą wyprawkę do rozszerzenia diety Luśce. Zależało mi, żeby wszystko było z Tommee Tipee. I mają tam naprawdę szeroki asortyment a przy tym niskie ceny w porównaniu do innych sklepów.
I wysyłka ekspresowa! Zamówiłam koło 14 danego dnia i w południe następnego już wszystko miałam w domku -
Flowwer wrote:Lena dziś czujesz się lepiej?
Kurczę Flo nawet mi to ciężko określić jak się czuję, wczoraj przespałam 3h popołudniu, później cała noc aż do 8, aż byłam w szoku. Niby jest ok, ale czuje się osłabiona. Zobaczymy jak będzie, w przyszłym tygodniu robię krzywą, może tam coś wyjdzie. Dziś wieczorem wraca mój mąż to będę spokojniejsza i nie będę sama cały czas.
Co do wyprawki ja na razie kompletuje koszyk w Gemini, ciuchów dużo dostałam, trochę dokupiłam i myśle, że ma 56-62 już i tak jest za dużo jak mąż wróci to pewnie zamówimy wózek, bo niby 6-8 tygodni się czeka. Póki co jesteśmy nastawieni na Espiro next manhattan i chyba przy nim zostanę. Z fotelikiem to już sama nie wiem, chyba jeszcze podjade zobaczyć cis na żywo. Zaczynam czuć jakieś obawy, że nie zdążymy z tym wszystkim jak będę się kiepsko czuła (czeka nas jeszcze remont mieszkania). Czas się wziąć w garść
Miłego dnia kochane -
Wczoraj złapałam moje dziecko za stópkę! tak wypchał nóżkę że aż w szoku byłam. Krótka chwila ale jaka piękna
Lusesita, Anna Stesia, Flowwer, Jadranka, Kaczorka, JuicyB, Bajkaaa, summer86, Jeżowa, Lena21, olik321, KateHawke, Rucola, Sarna84, moniśka..., innamorata88, Yoselyn82, malka, emi2016, Emiilka, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość