X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • JuicyB Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:
    Juicy - ja czułam czkawkę cały czas w dole a młoda była głową do góry :p

Lusesita - ciężko sobie wyobrazić takiego klocka..! To taka podwójna Luśka!

A to mała akrobatka :)

age.png
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, nie mam pojęcia, nie mam isofiksa. Wygląda to dziwnie i też wzbudziłoby moje wątpliwości.

Bajeczko, nie mam telewizora, więc nie oglądam, a w ciaży mam zasadę, że oglądam same wesołe i sympatyczne rzeczy (czyli wybieram to, co już znam, żeby się w razie czego nie naciąć) :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 20:41

• pilik Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania wydaje mi się że to bez znaczenia zupełnie czy od góry czy od dołu, może Ci się któryś łatwiej spinać. Możesz zadzwonić do producenta zawsze spytać, ale w użytkowaniu to nie ma różnicy

ds022el.png

u4uGp2.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa, ja jak nie oglądam zbyt często tak dziś oglądałam i pożałowałam. Praktycznie ten sam moment, w którym aktualnie jestem :/

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2018, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisałam maila do sklepu i wysłałam fotę. Na internecie wszystkie zdjęcia pokazują jednakową stronę zaczepiania więc... podejrzewam 'feler'.

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki, wypisali nas dzisiaj ze szpitala, wracamy do żywych.

Teraz Was nadrobiłam, ale zapomniałam już, co Wam miałam napisać :p

Do szkoły rodzenia zapisaliśmy się do tej w szpitalu gdzie rodzę. Zajęcia są 1x w tygodniu przez cały maj, idę z ciekawości :)
    Co do serialu, ja teraz staram się oglądać tylko odmóżdżające komedie i pozytywne historie, bo za bardzo przeżywam wszystko.

Anna Stesia, Lusesita lubią tę wiadomość

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, to po tym omdleniu byłaś w szpitalu? I co Ci powiedzieli? Mam nadzieję, że wszystko w porządku?

• summer86 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, również mam nadzieję, że już wszystko ok u Was. Napisz coś więcej.

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie Lena napisz nam co lekarze mówili?

Ja ogólnie też staram się nie oglądać złych rzeczy a nie wiedziałam że aż tak będzie źle tam, no ale było minęło, najważniejsze by nie przybierać sobie tego ale co się uplakalam to moje

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia wrote:
    Lena, to po tym omdleniu byłaś w szpitalu? I co Ci powiedzieli? Mam nadzieję, że wszystko w porządku?

Tak byłam, rozmawiałam z moim lekarzem i powiedział, że jeśli będę się czuła inaczej lub coś będzie mnie niepokoić to mam podjechać na izbę i powiedzieć, że jestem jego pacjentką, a że jakoś nie dochodziłam do siebie (tak jak wcześniej kiedy robiło mi się po prostu słabo) to moja siostra i mama trochę mi nagadały, że warto sprawdzić czy wszystko w porządku, wiec pojechaliśmy.

Miałam konsultacje neurologa, internisty, ekg (mam niedomykalność zastawek) kilka badań krwi, zostawili mnie na patologi ciąży na obserwacje. Dostałam heparynę, żelazo i kilka kroplówek nawadniających i odżywiających. Generalnie nie znaleźli przyczyny, mój lekarz mówi, że powinien to być tylko incydent, ale gdyby się cokolwiek działo to mam do niego dzwonic. Dla mnie było najważniejsze, że z Franusiem wszystko ok.

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff, dobrze, że pojechałaś, ważne, aby takie rzeczy sprawdzać. Bo omdlenie to sygnał z organizmu. Cieszę się też, że lekarze potraktowali Cię poważnie, z tym bywa w szpitalach różnie. Najważniejsze też, że i z Tobą, i z synkiem wszystko w porządku!

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2018, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena - uważaj teraz na siebie. A takie omdlenia mogą też wynikać w skutek ucisku na jakąś żyłę może.

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 15 marca 2018, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.slodkisen.com.pl/

Kupowała ktoraś z tego sklepu ?
    Bardzo przystępne ceny i niby gatunkowo ok . Opinie generalnie b.dobre.

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2018, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer- dziewczyny ode mnie z wątku kupowały ubranka z DS i pisały, że spoko są.

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 15 marca 2018, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    https://www.slodkisen.com.pl/

Kupowała ktoraś z tego sklepu ?
    Bardzo przystępne ceny i niby gatunkowo ok . Opinie generalnie b.dobre.

Mi maja przyjść body dzisiaj to zrobię realne zdjęcie i najwyżej metek :)

Flowwer lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 15 marca 2018, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena dziś czujesz się lepiej?

Kaczorka oswieć mnie co to DS ? Ja mam naprwadę mocne zaćmienie mózgowe w ciąży.

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2018, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:

Kaczorka oswieć mnie co to DS ? Ja mam naprwadę mocne zaćmienie mózgowe w ciąży.

Dolce Sonno - marka ubranek z tej strony co ją podałaś :)

Natomiast ja Wam mogę polecić sklep Szachrajka :) pisałam już, że zamówiłam tam całą wyprawkę do rozszerzenia diety Luśce. Zależało mi, żeby wszystko było z Tommee Tipee. I mają tam naprawdę szeroki asortyment a przy tym niskie ceny w porównaniu do innych sklepów.
    I wysyłka ekspresowa! Zamówiłam koło 14 danego dnia i w południe następnego już wszystko miałam w domku :)

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2018, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:

Kurczę Flo nawet mi to ciężko określić jak się czuję, wczoraj przespałam 3h popołudniu, później cała noc aż do 8, aż byłam w szoku. Niby jest ok, ale czuje się osłabiona. Zobaczymy jak będzie, w przyszłym tygodniu robię krzywą, może tam coś wyjdzie. Dziś wieczorem wraca mój mąż to będę spokojniejsza i nie będę sama cały czas.

Co do wyprawki ja na razie kompletuje koszyk w Gemini, ciuchów dużo dostałam, trochę dokupiłam i myśle, że ma 56-62 już i tak jest za dużo :) jak mąż wróci to pewnie zamówimy wózek, bo niby 6-8 tygodni się czeka. Póki co jesteśmy nastawieni na Espiro next manhattan i chyba przy nim zostanę. Z fotelikiem to już sama nie wiem, chyba jeszcze podjade zobaczyć cis na żywo. Zaczynam czuć jakieś obawy, że nie zdążymy z tym wszystkim jak będę się kiepsko czuła (czeka nas jeszcze remont mieszkania). Czas się wziąć w garść :)

Miłego dnia kochane

• staraczka1111 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2018, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj złapałam moje dziecko za stópkę! <3 tak wypchał nóżkę że aż w szoku byłam. Krótka chwila ale jaka piękna :)

Lusesita, Anna Stesia, Flowwer, Jadranka, Kaczorka, JuicyB, Bajkaaa, summer86, Jeżowa, Lena21, olik321, KateHawke, Rucola, Sarna84, moniśka..., innamorata88, Yoselyn82, malka, emi2016, Emiilka, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość

f2wl3e5e75ssm4p5.png
    bHCG 7dpt - 14.7 , 9dpt-64, 13dpt-542, 20dpt-11534 <3
    25.07.2017 - transfer dwóch ⛄ ⛄
    26.08.2019 transfer dwóch 🐣🐣 7 dpt hcg 1,9 10dpt hcg 6 11dpt hcg 9,4 12dpt 14,3 hcg 15 dpt hcg 14,5 :( *
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 15 marca 2018, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczka1111 wrote:
    Wczoraj złapałam moje dziecko za stópkę! <3 tak wypchał nóżkę że aż w szoku byłam. Krótka chwila ale jaka piękna :)

<3 <3 <3 Już niedługo złapiesz po drugiej stronie :-)

staraczka1111, innamorata88 lubią tę wiadomość

‹‹ 339 340 341 342 343 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ