Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
blue00 wrote:Hej dziewczynki,jeszcze nieśmiało zaglądam ,powodzenia Flo na połówkowych
Blue... no wreszcie!! Przy tylu serduszkach co miesiąc w końcu musiało się udać )
Moje gratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2018, 10:06
blue00 lubi tę wiadomość
-
Jadranka wrote:A my się witamy 30 dni przed terminem Skurczy dalej brak..
Mi zdjęcia M porobi jest fotografem z zamiłowania
Ale może jednak by poszukać jakiegoś niskobudżetowego aparatu, który lepiej niż telefon się sprawdzi w robieniu sesji zdjęciowych maluchowiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2018, 10:06
-
Jadranka wrote:A my się witamy 30 dni przed terminem Skurczy dalej brak..
Mi zdjęcia M porobi jest fotografem z zamiłowania
Cofam co powiedziałam - właśnie miałam pierwszy porządny skurczsummer86, malka, Flowwer, KateHawke, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja chcę sesje z małą ale jak będzie miała gdzieś 2-3 miesiące żeby można było ją ładnie chwycić o żeby mogła się uśmiechnąć
A byłam dziś na wyprzedaży w ewa klucze (koło mnie jest produkcja)
I wydałam tyle forsy że poprostu będę jeść kamienie
Miałam kupić tylko dwoje śpiochów ale te sukienki i spodenusie były przepiękneLusesita, Jadranka, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Ja wpadam na szybko po wizycie z dziewczynki zrobił sie chłopak zdrowy, ruchliwych i ziewajacy z nudów w brzuchu.
Jadranka, KateHawke, Ania1003, summer86, olik321, Lusesita, ibishka, Cccierpliwa, moniśka..., Amy333, Sarna84, Jeżowa, JustynaG, Lena21, Karma88, Anna Stesia, malka, Karolina90, Kaczorka, staraczka1111, emi2016, Barbarka1984, Bajkaaa, innamorata88, Rucola, E_w_c_i_a, Malwas, lamka, Emiilka lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer, ale numer czyli Twoje przeczucia były dobre
Cieszę się, że wszystko okFlowwer lubi tę wiadomość
-
Flower gratulacje! jakie wrazenia po takiej zmianie?
Jadranka a juz mialam pisac ze mogę Ci troche moich skurczy pozyczyc , a przesunelam w ekran w dól i sie okazało ze Ci sie pojawił
a bierzesz magnez?? ja musze na wizycie po swietach zapytac gin czy mam odstawic , bo czytalam ze magnez moze spowalniać porod. Slyszałyscie cos o tym??Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Flowwer super ze wszystko ok! Czyli jednak przeczucia wszystkich dookola byly sluszne odnosnie chlopaka
Flowwer lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
ibishka wrote:Flower gratulacje! jakie wrazenia po takiej zmianie?
Jadranka a juz mialam pisac ze mogę Ci troche moich skurczy pozyczyc , a przesunelam w ekran w dól i sie okazało ze Ci sie pojawił
a bierzesz magnez?? ja musze na wizycie po swietach zapytac gin czy mam odstawic , bo czytalam ze magnez moze spowalniać porod. Slyszałyscie cos o tym?? -
Summer - III trymestr! Matko kiedy to minęło? Zaraz wszystkie mnie wyprzedzicie U mnie cisza i cisza. Tylko chodzić już nie mogę normalnie, a szkoda, bo bym chętnie się dziś na marsz wybrała.
Flowwer - masz pindolka. Super
Lusesita powodzenia. Zabierz mnie ze sobą na porodówkę jakby co
Ibishka - ale chodzi o wydłużenie akcji porodowej czy o to, że sama akcja zaczyna się później?summer86 lubi tę wiadomość
-
Flo niezła niespodzianka dostałaś jajka wielkanocne
Blue rozgość się i zostań z nami
My byliśmy wczoraj na wizycie i jestem w szoku, bo wg tego usg mały ma już 800 g ! Gdzie 3 tygodnie temu na połówkowych miał 410 g, zaszalał
Co do sesji mi nie wszystkie się podobają, ale moim zdaniem ta dziewczynam ma super rękę do zdjęć a jeszcze mam to szczęście, że akurat mam 30 tke w kwietniu i ta sesja jest dla mnie prezentem. Nad Tą noworodkowa jeszcze się zastanawiam, ale chyba się skuszę, bo mnie bardzo rozczulają (jak wszystko teraz)summer86, Flowwer, ibishka lubią tę wiadomość