Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Buko jeszcze chwila i będzie kopać, cudowne uczucie ♡ prenaralne będziesz wykonywać?
A gdzie zdjęcie maluszka ? Masz przeczucia co do płci ? -
U mnie pęcherzyk był widoczny 15dpo przy becie 1112. Ale wiem, że to różnie z tym bywa i nie ma co się tym zadręczać
A my nadal nie wiemy czy dziewczynka czy chłopiec a kolejna wizyta u gina będzie w 20tc. No chyba, że wcześniej odwiedzę mojego prywatnego.Malwas lubi tę wiadomość
-
JustynaG wrote:U mnie pęcherzyk był widoczny 15dpo przy becie 1112. Ale wiem, że to różnie z tym bywa i nie ma co się tym zadręczać
A my nadal nie wiemy czy dziewczynka czy chłopiec a kolejna wizyta u gina będzie w 20tc. No chyba, że wcześniej odwiedzę mojego prywatnego.lamka lubi tę wiadomość
-
A ja miałam dziś wrażenie jakbym czuła coś w brzuchu
Chce wierzyć że to moja kruszynka bo takie dziwne uczucie
Ogólnie to chciałabym już czuć ruchy jakoś taka spokojniejsza bym była i jakieś takie miałabym poczucie że mam z nią kontaktlamka lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Malka a jak rozmiary koszul nie zawyżone?
Kaczorka dokładnie takie ceny i szczęka opadła
Buko jak samopoczucie?
Te koszulę mają taki trochę inny krój. Ogólnie są szersze, żeby się brzuch zmieścił ja wzięłam M i dobrze leży. Przy wzroście 174cm dobrze mi się układają rękawki i dekolt, a później się trochę rozszerza. Myślę, że może jest to takie troszkę większe M właśnie z powodu tego kroju. Teraz jest ok, a myślę że jak będę mieć większy brzuch to też się spokojnie zmieszczę, bo planuje też mieć taką do porodu. Gorzej jak nagle po porodzie zrobi mi sie idealnie płaski brzuch hehe to wtedy będzie za dużaFlowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolik321 wrote:To jeśli już jesteśmy w temacie fotografa. Polecicie kogoś z Wrocławia lub okolic?
Ja mam zaklepanych na wesele Natalens-Studio i są z Wrocławia. Żałuję że tylko robią ślubne foty, bo bardzo mi "siedzi" ich stylistyka i jestem ciekawa, jak wyglądałyby noworodki, albo ciężarne na sesjach... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cały dzień szukam ale już mam coś na oku ja chcę w plenerze trzeba wykorzystać czerwiec o ile bedę mieć brzuszek.
Zastanawiam się skąd te sukienki, Kaczorka skąd miałaś tą zjawiskową czerwoną sukienkę ?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Z tego co widzę większość z Was planuje sesję brzuszkową? Ale same czy z parterami/mężami?
-
JustynaG wrote:Z tego co widzę większość z Was planuje sesję brzuszkową? Ale same czy z parterami/mężami?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer, Ania mocne kciuki za jutrzejsze wizyty Napatrzcie się na maluszki
My chyba odpuszczamy sesję ciążową, zrobimy jakąś jak już maluszek będzie na świecie..Ania1003, Rucola lubią tę wiadomość