Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaczorka wrote:To jako zeszłoroczna listopadówka trzymam podwójne kciuki
Lusesita - faktycznie durny lekarz.. z jednej strony dobrze, że wróciłaś do domu. Ale z drugiej, skoro już się nastawiłaś i pojechałaś, to mogli Cię zostawić na obserwację i zrobić na miejscu to dodatkowe badanie.
Trzymaj mocnoKaczorka lubi tę wiadomość
-
Lusesita, zdrówka dla córci i kciuki za wyniki!
Z samego rana wybrałam się do Lidla, w końcu mam pierwsze ubranka. Mimo wczesnej pory z małych rozmiarów był już niewielki wybór. Jakościowo wydają się fajne.pilik, Lusesita, admiralka, malka lubią tę wiadomość
-
Lusesita dzieci szybko się regenerują gorzej z nami. W domu spokojnie dopilnujesz wszystkiego. Pamiętaj o odpoczynku.
Kto dziś wizytuje ?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyolik321 wrote:Lusesita może tak miało być. zaopiekujesz się troszkę małą, będzie jej lżej.
A my witamy się po ciężkiej nocy.. mały się wiercił i w niektórych pozycja nie dał mi spać, aż mnie ból budził.. no nic może odeśpię popołudniu
Ja mam znowu wrażenie, że wkroczyłam w kolejny tydzień i coś się poprzestawiało. Tzn. "Klusek się popsuł". Nie kopie prawie wcale. Po tych ostatnich męczarniach, teraz mam paranoję, że coś jest nie tak. Czuję że się rusza, ale... to nie to samo co ostatnio. Nawet się kładę specjalnie na płasko, żeby zobaczyć czy zareaguje a tu cisza.
Wmawiam sobie, że rośnie i nie będzie już takich kopniaków mocnych. No ale... głowa myśli swoje. Teraz to mam ochotę znowu być przeczołgana w nocy kopniakami, byle wiedzieć że jest ok.
Jutro idziemy na to prenatalne nr 2 więc mam nadzieję, się uspokoić przed kolejną podróżą. -
Lusesita, przykro mi, że wyniki jednak rosną. W szpitalu będziesz pod dobrą opieką.
Ania, miałam pisać to samo co Lusesita, czyli że Klusek mógł zmienić pozycję, dlatego słabiej ruchy odczuwasz. Przynajmniej masz teraz troszkę wytchnienia U mnie zdarzały się 2-3 dni, że ruchy były o wiele słabsze i wyczuwalne w zasadzie tylko rano i wieczorem. Z tym że, ja ogólnie mocno ruchów nie odczuwam (poza tymi skierowanymi w pęcherz )i jak piszecie, że są one bolesne to ciężko mi sobie wyobrazić
-
nick nieaktualnyTylko u mnie jak się przewracał, to czułam... i potem czułam gdzie wywalił sobie nogi. A od wczorajszego wieczora w sumie nic... rano zawsze o 6 miałam kilka kopniaków na powitanie, a do tej pory cisza...
Jeszcze jedna opcja, muszę się najeść do pełna obiadem, wtedy zaczyna się pokazywanie focha, że mu za ciasno, więc liczę na to jedzenie za 2h.
A i w H&M jest RABAT -20% na dziecięce ciuszki! Korci mnie zapłacić za koszyk, który czeka już od dłuższego czasu, a wyszło prawie 80zł na minusie -
Hej dziewczyny, mogę się tutaj przytulić do waszego wątku? Nieśmiało przychodzę, bo jeszcze nie wiem, jak będzie, ale jesteście na pewno skarbnicą wiedzy i już jakiś czas się starałyście podobnie jak ja. Boję się co będzie, przy poprzedniej ciąży nie było widać pęcherzyka. Jestem dobrej myśli, że teraz będzie ok. Dzisiejsza beta 749,9mIU/ml, przyrost o 222,8% daje nadzieję , ale wiadomo, może być różnie. Kiedy był u Was widoczny pęcherzyk?
JuicyB, Lusesita, malka, Bajkaaa, Flowwer, Sarna84, admiralka, Amy333, lamka, pilik, KateHawke lubią tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
olik321 wrote:też dziś zaatakowałam lidla i to samo z rozmiarami, małe raz dwa znikają
ale w sumie sporo udało mi się kupić
a powiedzcie mamy jak lidl wypada jakościowo i rozmiarowo do hm?
Jakość podobna, rozmiarowo Lidl mniejszy. W ogóle to oni mają chyba taką rozmiarówkę pomiędzy czyli 56/62 i potem 68/74. -
Malwas wrote:Hej dziewczyny, mogę się tutaj przytulić do waszego wątku? Nieśmiało przychodzę, bo jeszcze nie wiem, jak będzie, ale jesteście na pewno skarbnicą wiedzy i już jakiś czas się starałyście podobnie jak ja. Boję się co będzie, przy poprzedniej ciąży nie było widać pęcherzyka. Jestem dobrej myśli, że teraz będzie ok. Dzisiejsza beta 749,9mIU/ml, przyrost o 222,8% daje nadzieję , ale wiadomo, może być różnie. Kiedy był u Was widoczny pęcherzyk?
U mnie mikro pęcherzyk był przy becie niecałe 600 ale to chyba dziwne że tak szybko -
Malwas ja byłam tydzień po spodziewanej @ i był już pęcherzyk. Dwa tygodnie później serduszko (czyli 5 i 7tc)
Też zajrzałam dzisiaj do Lidla i się zdziwiłam że jeszcze taki wybór był. Małych rozmiarów było jeszcze bardzo dużo. Ale nie kupiłam za wiele, bo już sporo rzeczy mam a nie ma co szaleć z ilością szkoda, że nie było nic z krótkim rękawem na lato.
Flo przyszła do mnie dzisiaj paczka z tego sklepu slodkisen. Rzeczy jakościowo jak najbardziej ok. Kupiłam koszulę do karmienia, szlafrok i pajce. Wszytsko wydaje się porządnie zrobione, materiał jeśli chodzi o grubość to jak w h&m ale może troszkę mniej delikatny. Myślę, że za te ceny co tam mają to ja najbardziej warto. Jedynie to dość ciężko się odpina i zapina te napy w koszulach do karmienia.Flowwer, Malwas lubią tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:Rozgosc się
U mnie mikro pęcherzyk był przy becie niecałe 600 ale to chyba dziwne że tak szybko
Admiralka widzę, że wyszedł Ci podobny termin, co u mnie . Moja komórka mówi, że 27.11Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2018, 13:09
Bajkaaa lubi tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Malwas wrote:Hej dziewczyny, mogę się tutaj przytulić do waszego wątku? Nieśmiało przychodzę, bo jeszcze nie wiem, jak będzie, ale jesteście na pewno skarbnicą wiedzy i już jakiś czas się starałyście podobnie jak ja. Boję się co będzie, przy poprzedniej ciąży nie było widać pęcherzyka. Jestem dobrej myśli, że teraz będzie ok. Dzisiejsza beta 749,9mIU/ml, przyrost o 222,8% daje nadzieję , ale wiadomo, może być różnie. Kiedy był u Was widoczny pęcherzyk?
Lusesita bedzie dobrze
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
summer86 wrote:Ania, właśnie przeglądam H&M. Powiedz proszę, dużo kupowałaś w rozmiarze 56?
Summer ja mam chyba 80% rzeczy z h&m. Wydaje się mi, że te rzeczy 56 są dość duże w porównaniu do innych firm, z każdego rodzaju mam po 2-3 sztuki, a reszta no już 62 albo nawet 68 (ale te już są duże)