Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lusesita wszystko będzie dobrze w szpitalu się Tobą zaopiekują :* jeszcze troszkę i będziecie w komplecie.
Admiralka zapraszamy serdecznie -
Admiralka! Gratuluję cieszę się bardzo, E do nas dołączasz
Summer, ufff dobrze, że z serduszkiem ok i ze nie dzieje się nic poważnego, mam nadzieję, że odetchnęłaś.
Lusesita dasz radę w tym szpitalu! Kto jak nie Ty? Posprawdzają, unormują i za 3 dni będziesz w domu
A ja byłam dzisiaj na krzywej. Nie było źle. Tzn glukoza okropna, ale w sumie jakoś dałam radę wypić i nic mi po niej nie było. Wyniki ok. Na czczo 91, po godzinie 126, po dwóch godzinach 96 jedynie co to hemoglobina mi spadła do 10,4. Zobaczymy co lekarz powie w poniedziałek.summer86, Jadranka lubią tę wiadomość
-
Wiec tak. Lekarz mnie chyba olał, delikatnie mówiąc. Zrobili mi ktg, zbadal mnie, po usg podal jakąś wagę z kosmosu....
I kazał żebym jutro zrobiła kwasy żółciowe i z wynikiem mam iść w piątek na wizytę do mojej ginekolog.
Jak kwasy będą wysokie, to mam dostać skierowanie i położę mnie na oddział. Zal. -
Lusesita mam nadzieję ze wyniki szybko sie poprawia i jeszcze wrócisz do domu, cora na pewno to zrozumie. Teraz musisz przede wszystkim zadbać o malucha i siebie.
Summer cieszę się że echo maluszka w porządku.
Admiralka witamy
A ja po prenatalnych. Na razie wszystko w porządku ale tak byłam zestresowana ze macica sie obkurczyła a maluch tez nie chcial współpracować i miałam usg z dwóch stron ;)chyba będzie chłopaksummer86, KateHawke, malka, Lusesita, Bajkaaa, admiralka, Jeżowa, Rucola, Kaczorka, Yoselyn82, JuicyB, Jadranka, Sarna84, emi2016, Lena21 lubią tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Malka, cieszę się, że z glukozą poszło gładko i przede wszystkim, że wynik ok
Lusesita, trzymam kciuki aby wynik wyszedł ok!
GG, super, że prenatalne wyszły dobrzemalka lubi tę wiadomość
-
admiralka wrote:Sporo osób wróży nam bliźniaki Ale wydaje mi się, że beta by mocniej rosła przy dwóch Maluchach.
Oby choć jeden zdrowy
Sammer kamień z serca ♡ a te pomiary to wartości z przymrużeniem oka przyjąć
Dziś mam wrażenie że moje maleństwo jest strasznie nisko na wysokości pęcherza.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Kaczorka wrote:Summer - dobrze, że z serduszkiem nie jest źle zanim malutka się urodzi to wszystko się pewnie naprawi.
A Ania to super imię! Sama takie noszę :p i pewnie gdyby nie to to Luśka by się tak nazywała.
Lusesita - trzymaj się dzielnie w tym szpitalu! Najważniejsze byście były z małą zaopiekowane.
Admirałka - witaj na pokładzie wychodzi Ci TP jeszcze na listopad czy już na grudzień?
Z OM 24 listopada, ale zobaczymy, jak będzie na usg -
Gg siły muszą być wyrównane !!! Najważniejsze że zdrowe a ile już mm królewicz ma ?
Rucola lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyCześć Kochane, ja wprawdzie nie ex-testerka, ale postanowiłam zajrzeć, żeby zobaczyć co u Was. Zaglądajcie czasem na testowanie, będzie nam miło jak rzucicie jakąś fotą w USG czy coś
Bardzo się cieszę z Waszego szczęścia i mam nadzieję, że każdego dnia jesteście coraz szczęśliwsze
Przepraszam, że tak ogólnikowo, ale jest Was tu sporo (i bardzo dobrze!).Rucola, olik321, Bajkaaa, Lusesita, KateHawke, JuicyB, Flowwer, Jadranka, JustynaG, admiralka, Sarna84, Amy333, Lena21 lubią tę wiadomość
-
admiralka wrote:Z OM 24 listopada, ale zobaczymy, jak będzie na usg
To jako zeszłoroczna listopadówka trzymam podwójne kciuki
Lusesita - faktycznie durny lekarz.. z jednej strony dobrze, że wróciłaś do domu. Ale z drugiej, skoro już się nastawiłaś i pojechałaś, to mogli Cię zostawić na obserwację i zrobić na miejscu to dodatkowe badanie. -
Kaczorka ja byłam pewna że to badanie zrobia mi w szpitalu. A lekarz mnie olał.
Zrobił usg i stwierdził że dziecko waży 3100... A rowne 3 tyg na usg III trymestru ważyła 2150. Nie sądzę że kilogram w 3tyg przybrało.
Znając życie Bedzie tak, że piątek będę musiała tam wrócić. Paranoja.
A na ktg zarysowaly się skurcze. Było kilka takich mocnych , dochodziły do 100 i do 80 na tym monitorze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2018, 22:42
-
olik321 wrote:Flo moje jest tak cały czas, przez to mam brzuch tak nisko jakbym zaraz miała rodzić
Tylko wielkość się nie zgadza, mam nadzieje haha
muszę się znowu zacząć pilnować z wodą, bo łapię się na tym, że 3h nic nie piłam..
Ja pije wodę jak camela ocet a sikam 10x częściej bo mnie po pecherzu kopie. Dziś jeszcze brzuch zaczyna trenować.
Lusesita powoli maleństwo nadchodzi może dostaniesz prowokacje
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer, moja mała cały czas nisko kopie, ale to dlatego że głowkę ma pod żebrami a nóżki w dole. I tak jak piszesz - najczęściej obrywa pęcherz