Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania teraz odpocznij od tych kopniaków może teraz będzie "spokojniejszy" przy innym ułożeniu.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnysummer86 wrote:Ania, właśnie przeglądam H&M. Powiedz proszę, dużo kupowałaś w rozmiarze 56?
Tak Kupuję tylko 56/62 i nie biorę ani mniejszych ani większych.
No w końcu w coś Klusek się będzie musiał wcisnąć
Ale liczę, że 56 zużyjemy do końca lata, więc lżejsze ciuszki biorę, a grubsze (bluzy, kaftaniki, polary) już kupuję na 62. -
Dzięki Flo za odpowiedź . Dzwoniłam do kliniki, ale termin doktor kazał mi ustalić na 3.04, więc to jeszcze trochę czasu. Może będzie już wtedy widoczny nie tylko pęcherzyk , oby. To akurat będę tak jak mówisz, dokładnie 24dpt.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2018, 13:14
Flowwer, Bajkaaa lubią tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
A z innej beczki pytanie, znacie kto ma Śląsku wykonuje w przystępnej cenie sesje ciążowe? Na jednej stronie znalazłam cennik 2000-4500 zł to mnie zamurowało.
Może macie coś ma oku ?
I jeszcze jedna sprawa skąd biorą suknie do sesji ? Kupują czy wypożyczalnia?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Malwas wrote:Dzięki Flo za odpowiedź . Dzwoniłam do kliniki, ale termin doktor kazał mi ustalić na 3.04, więc to jeszcze trochę czasu. Może będzie już wtedy widoczny nie tylko pęcherzyk , oby. To akurat będę tak jak mówisz, dokładnie 24dpt.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:A z innej beczki pytanie, znacie kto ma Śląsku wykonuje w przystępnej cenie sesje ciążowe? Na jednej stronie znalazłam cennik 2000-4500 zł to mnie zamurowało.
Może macie coś ma oku ?
I jeszcze jedna sprawa skąd biorą suknie do sesji ? Kupują czy wypożyczalnia?
Flo, u mnie babeczka się tym zajmuje (jedna z kilku), na stronie sesje ma w cenach: sesje noworodkowe 400zł, kobiece od 250zł.
Tutaj masz odnośnik:
http://agatapoznanska.pl/oferta/cennik/cennik-sesje-kobiece/
http://agatapoznanska.pl/oferta/cennik/cennik-sesje-ciazowe/
Twoja cena jest serio z kosmosu. Ja teraz tyle płacę za 2 fotografów na wesele!
Na pewno warto poszukać kogoś innego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2018, 13:21
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Malwas wrote:Hej dziewczyny, mogę się tutaj przytulić do waszego wątku? Nieśmiało przychodzę, bo jeszcze nie wiem, jak będzie, ale jesteście na pewno skarbnicą wiedzy i już jakiś czas się starałyście podobnie jak ja. Boję się co będzie, przy poprzedniej ciąży nie było widać pęcherzyka. Jestem dobrej myśli, że teraz będzie ok. Dzisiejsza beta 749,9mIU/ml, przyrost o 222,8% daje nadzieję , ale wiadomo, może być różnie. Kiedy był u Was widoczny pęcherzyk?
Cześć! Uwielbiam jak dołączają tutaj nowe dziewczyny Podobno pęcherzyk widać przy becie 1000. Ja na USG poszłam dopiero w połowie 7 tygodnia i już była pikaweczkaMalwas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolik321 wrote:Aniu a kupujesz jakieś bodziaki/ koszulki z krótkim rękawem?
bo ja narazie raczej na długie rękawy i spodenki się nastawiam..
Mam więcej body z długim (jednakowe ilości 56 i 62) i mniej z krótkim rękawem, bo coś czuję, że raczej wygra długi rękawek. Do tego muszę kupić jeszcze body na szelkach, bo ja z tych, co zakładają najpierw podkoszulek, potem bluzkę i np. bluzę. Mówię już o zimniejszych dniach. Więc bodziaki na szelkach też mi się przydawały, ale dosłownie na 7 dni będę mieć
A w lecie, to jak już będzie 40st. takie body też warto mieć. Tylko z nimi nie przesadzam tak, jak z długim rękawem Chociaż lista zakupów jeszcze nie jest do końca zamknięta. -
JuicyB wrote:Cześć! Uwielbiam jak dołączają tutaj nowe dziewczyny Podobno pęcherzyk widać przy becie 1000. Ja na USG poszłam dopiero w połowie 7 tygodnia i już była pikaweczka
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Malwas - ja 34dpo miałam już centymetrowego robaczka w macicy 26dpo dopiero zaczynał się uwidaczniać.
Flowwer - takie ceny za sesję ciążową??!! Ja płaciłam chyba 300zł. A sukienki miała moja fotograf na stanieMalwas lubi tę wiadomość
-
Flowwer Inna miała sesje dziecięca więc pewnie robią też ciążowa ona będzie wiedzieć kto w jakich cenach ma, bo ja to raczej z młodą zrobię chyba że nagle zrobi mi się super figura w 7-8 miesiącu
A poza tym mam znajomą która robi sesje ale to bliżej Krk jest -
nick nieaktualnyMalwas wrote:Hehe, dzięki za ciepłe przyjęcie. Już nie mogę się doczekać pierwszego usg, chcę na własne oczy uwierzyć, że to ciąża.
Malwas lubi tę wiadomość
-
Malka a jak rozmiary koszul nie zawyżone?
Kaczorka dokładnie takie ceny i szczęka opadła
Buko jak samopoczucie?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Malka a jak rozmiary koszul nie zawyżone?
Kaczorka dokładnie takie ceny i szczęka opadła
Buko jak samopoczucie?
Dziękuję, dobrze prawie noc mi nie dolega, czasem, ale rzadko jakieś mdłości. Wczoraj byłam na wizycie, nasze maleństwo machalo rączka, to jest niesamowite bo tydzień wcześniej na usg był miś HariboFlowwer, summer86, Malwas, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Buko jeszcze chwila i będzie kopać, cudowne uczucie ♡ prenaralne będziesz wykonywać?
A gdzie zdjęcie maluszka ? Masz przeczucia co do płci ?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Malwas wrote:Hej dziewczyny, mogę się tutaj przytulić do waszego wątku? Nieśmiało przychodzę, bo jeszcze nie wiem, jak będzie, ale jesteście na pewno skarbnicą wiedzy i już jakiś czas się starałyście podobnie jak ja. Boję się co będzie, przy poprzedniej ciąży nie było widać pęcherzyka. Jestem dobrej myśli, że teraz będzie ok. Dzisiejsza beta 749,9mIU/ml, przyrost o 222,8% daje nadzieję , ale wiadomo, może być różnie. Kiedy był u Was widoczny pęcherzyk?
Hej
Fajnie, że tu jesteś Moja wczorajsza beta 1349 więc jesteśmy na bardzo podobnym etapiepilik, Malwas, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Lusesita, zdrówka dla córci i kciuki za wyniki!
Z samego rana wybrałam się do Lidla, w końcu mam pierwsze ubranka. Mimo wczesnej pory z małych rozmiarów był już niewielki wybór. Jakościowo wydają się fajne.