Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer - będzie potomek
Hehe, czytam dziewczyny o Waszych obawach i się śmieję sama do siebie, bo też zamówiłam większość rzeczy różowych a później modliłam się, żeby młodej ogonek nie wyrósł :p
Sukienek żadnych nie miałam dla niej. Pierwszą dopiero na chrzciny dostanie średnio to chyba wygodne dla takiego malucha.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2018, 20:00
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Ja wpadam na szybko po wizycie z dziewczynki zrobił sie chłopak zdrowy, ruchliwych i ziewajacy z nudów w brzuchu.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5fda69f3f69c.jpgBajkaaa, Jeżowa, malka, JuicyB, Yoselyn82, Lusesita, E_w_c_i_a, Flowwer, JustynaG, staraczka1111, blue00, pilik, Jadranka, 91Ewela09, Malwas, lamka, Sarna84, KateHawke, Anna Stesia, emi2016, Emiilka lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Flowwer wrote:Malka a jak rozmiary koszul nie zawyżone?
Kaczorka dokładnie takie ceny i szczęka opadła
Buko jak samopoczucie?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Dziewczyny boli mnie strasznie ząb zaraz zwariuje z bólu ! Jeszxze nie mogę zlokalizować który bo to ból taki promieniujacy na całą prawą stronę dół i Góra mogę coś zabrać?? Dentysta mój w weekend nie przyjmuje
-
Witajcie drogie kobiety mam pytanie, czy ktorejs wyszedl test life z superpharma? Czy moze one falszuja wynik? :p
-
Dziewczyny ja cały czas stawiałam że u mnie będzie syn nawet tutaj pisałam. Będzie przedłożony ród męża:D
Staraczka tylko jedź na dyżur stomatologiczny.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flower a to Ci chece dzieciak odwinął „prawie” na prima aprilis
Wy już widzę dziewczyny wszystkie blisko terminów i zaraz będziecie tulić swoje dzieciątka.
Lusesita powodzenia życzę
Blue,admiralka to widziemy łeb w łeb niech tak zostanie
Jeżowa super fotka
staraczka w każdym większym mieście powinien być gabinet z dyżurem nocnym, a w soboty to już na pewno ktoś przyjmuje.
Ja wczoraj chyba miałam pierwszy objaw ciąży, głowa mi tak napieprzała, że nocy nie przespałam.. Zaczęło się wieczorem i całą noc bolała, myślałam, że zwariuje, a nad ranem, to już mi niedobrze było z tego wszystkiego. Teraz dalej trochę ćmi ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2018, 10:06
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Ja na ból głowy polecam nieco Amolu na skronie, u mnie działa cuda, a niestety też walczę z bólami głowy
Malwas lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny. Ja zawsze miałam problem z niskim ciśnieniem, mam zespół wazo-wagalny i omdlenia odruchowe... Obawiam się tego w późniejszym etapie. Spróbuję amolu, mam akurat w domu .
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
U mnie wczoraj gin od prenatalnych powiedział że jak by usg bylo robione na zwykłym sprzęcie do tego to by dalej zostało przy dziewczynce ale że sprzęt doskonały to widać było.
Teraz ruszam z wyprawką dla Szymona ♡JuicyB, Malwas, summer86, Jeżowa, Cccierpliwa, malka, olik321, Bajkaaa, JustynaG, Sarna84, blue00, Lena21, MamaFabianka, KateHawke, Mini89, Anna Stesia, emi2016, Amy333, Jadranka, ibishka, Emiilka, pilik, pawojoszka lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄