Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
frezyjciada wrote:Beta 1336🙈
Prog 27,70!😱
Wooow gratuluję ♥️ Rosnijcie zdrowoMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Achia wrote:Dziewczyny beta 110, przedwczoraj 55
Progesteron 22,5 mg/ml
TSH super 1,22
Beta pięknie rośnie ♥️ oby tak dalejMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyja bym najchętniej powtorzyła bete,ale jak juz to dopiero w pon,ale nie wiem czy to ma sens...bo przyrost ok,ale martwi mnie,że mam dziś jakies 15dpo, i czy ogolnie warto bety nie jest za niska.. owu miałam późno, nie wiem dokładnie ale ok 20dc . czy się czepiam? bo nigdy nie wiadomo w sumie ile trwa podróż i kiedy następuje zagnieżdżenie, wiem,że w pon miałam podbarwiony śluz i już myślałam,że to @
-
Achia, jak już wiemy jesteś mistrzynią w wyłapywaniu niskich bet
Twoja beta jest piękna i wygląda w porządku. Progesteron też kosmos.Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Luna to samo miałam pisać i o butach i o bliźniakach 😂
Frez uważaj, bo ja mam taki dar że jak coś na głos powiem, to się sprawdza w 99 % 😂
Hitem są rogatki na przejeździe kolejowym (zawsze się zamykają mi przed nosem jak tylko pomyślę) i wycieczki M do pewnego kraju którego nie chcę przywołać (ten z piratami i porwaniami w Afryce) żeby im się kurs nie zmienił. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAchia wrote:ja bym najchętniej powtorzyła bete,ale jak juz to dopiero w pon,ale nie wiem czy to ma sens...bo przyrost ok,ale martwi mnie,że mam dziś jakies 15dpo, i czy ogolnie warto bety nie jest za niska.. owu miałam późno, nie wiem dokładnie ale ok 20dc . czy się czepiam? bo nigdy nie wiadomo w sumie ile trwa podróż i kiedy następuje zagnieżdżenie, wiem,że w pon miałam podbarwiony śluz i już myślałam,że to @
Choć w miom przypadku to i tak inaczej😅 -
Achia nie panikuj! Jak bardzo chcesz to w poniedziałek możesz powtorzyc, ale prog ładny bardzo (szczególnie ze naturalny i przy kp!) i beta też!
Frez no powtórzę się, blizniaki 😂😂 no albo przynajmniej dziewczynka 😍, a tak serio to możliwe no, mi bobek pokazał ostatnio słabą krechę dwa dni przed betą 840!
Jesteś w ciąży!
Luna a jaką w końcu firmę wybraliście?
Ja dzisiaj przypadkiem zaszłam do ciucholandu i kupiłam Nince 5 sweterkowych tunik, spodnie jeansowe śliwkowe i sweter merino do przeróbki (pięknie zielony 😍) za zawrotne 17zl 🤭Lunaaa, Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Achia jest super, bardzo dobra beta na 15dpo
ja bym jeszcze zbadała przyrosty znając siebie, ale masz piękny progesteron i naprawdę jestem o Ciebie spokojna!
Frez Ty to wypaliłaś z grubej ruryno ale przy takim długim cyklu ciężko się połapać o co chodzi
Umawiaj się na wizytę co by sprawdzic ile małych Frezików tam siedzi
A co do imienia dla dziewczynki, to u was Różyczka na tapecie? Pytam, bo to jest mój typ gdybym miała córeczkę
Anna Stesia lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny