Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Frez mysle,ze beta to tylko formalność
))))super!!!!
Matko troche wam zazdroszczę tych ciążowych emocji!!!
Mi jest troche smutno,ze już nigdy więcej tego nie przeżyje.Czuje się przez to taka stara....jakby nie do konca wartościowa jako kobieta.Sama możliwość decyzji o tym ,ze chce się być mama jest wyjątkowa.
Natomiast oczywiście zdaje sobie sprawę,ze przede mna jeszcze spory trud wychowania dwóch córek.
Sliweczka melduj się Please!nie wiem dlaczego zrozumiałam ze zaczęłaś rodzic.he he jakoś tak to zdanie odebrałam.
Pozdrawiam i zycze miłego dnia
Ps.Agulineczka jak ucho??Madzik
Mama 3 corek:) -
Dziewczyny które macie więcej dzieci to na pewno wiecie jak się to odbywa, ale jak ktoś ma jedno to naturalnym jest że ma obawy... Ale ja wolałabym mieć małą różnicę wieku niż nie mieć drugiego dziecka, także Verita wiem co czujesz.
Co do dzielenia czasu dla dwojga to fakt, z którym nie ma co dyskutować a nawet dla trojga, bo emek to przecież też dzieckoAnna Stesia lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dziewczyny,
Melduję się, nie rodze i się na to nie zapowiada 😅 jak coś się będzie dziać, to napisze, promise! ❤
Póki co byłam zrobić ostatnie badania i odebrać zamówienia na mieście. Jeszcze czeka na mnie koszula w paczkomacie.niby jakoś dużo nie chodziłam, ale nie mogę się już doczekać aż dojdziemy do domu, Hania pójdzie na drzemkę i ja również 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 11:07
-
Madzik, a ile Twoje dzieci mają lat? Myślę, że możesz czuć się spełniona i bardzo wartościowa kobieta. Dałaś w końcu życie. Rozumiem jednak trochę uczucie jakiejś takiej nostalgii za czasem planowania czy bycia w ciąży.
Ucho podobnie jak wczoraj. Zakropilam woda utleniania i mnie mocno zabolało w momencie wkrapiania. Otinum nie mam. W zeszłym roku przechodziłam najgorsze w życiu zapalenie ucha, ból nie do zniesienia. 3 tygodnie na antybiotyku Mam nadzieję, że się nie powtórzy..Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPilik ja dlatego chciałam się dostać gdzieś na NFZ, żeby choć badania porobić za free. A tu się okazuje, że powinnam ze dwa msc przed zajściem sobie wizytę zaklepać🤦
Agulineczka podgrzej wodę utlenioną żeby miała temperature Twojego ciała, wtedy mniej boli podczas zakraplania -
nick nieaktualnyRucola wrote:Frez, krecha ciemnieje jak szalona! Wybacz ale nie zakodowalam czy idziesz na betę...
Achia a Twoje wyniki o której?
Moje pewnie ok 16/17.. robiłam w Luxmedzie, tam jakoś tak wrzucają.
Matko ale mnie zmogło. Spać mi się zachciało koszmarnie już wczoraj popołudniu..i teraz też padłam na godzinkę. I jadę po OskaraRucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucola byłam dziś
ale powtarzać raczej nie będę,bo w sobotę mamy parapetówkę dla znajomych, więc nie będzie czasu na podróże.... Z tego też powodu mąż nadal nic nie wie... Bo boje się, że po pijaku wypapla🙈
Wyniki pewnie bliżej 18, bo mój Alab zawsze tak późno wrzuca wynikiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 12:46
Rucola lubi tę wiadomość
-
Frez szukałam info od Ciebie na dinkach, ale tam cisza więc przylazlam tu 😁 krecha piękna, bardzo się cieszę no i trzymam kciuki za betę ✊
P.S. jak już się tu wbilam to zapytam was mamuśki gdzie kupowalyscie ubrania ciążowe? Chodzi mi głównie o spodnie. Jakieś internetowe sklepy z ciuchem dobrym jakościowo -
nick nieaktualny
-
Aga9090 wrote:Cheresta miałam leginsy z Lidla i w lumpeksie nówki z h&m za 2 zł hah😁😉
Ale brzuch mi ostatnio zaczął rosnąć i chyba czas przejść na większe ciuchy, które posłużą dopóki nie zrobi się ciepłoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 13:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój synek jest niesamowity. Wczoraj w żłobku spał 1,5h- i po prostu położyl się i zasnął. Dziś spał 40mkn,ale dlatego, że musiał z panią pogadac :p zjadł całą zupkę i pół drugiego dania
ogólnie już nie trzyma się kurczowo pań, potrafi za zabawką pójść na drugi koniec sali . Tym samym dziś kończymy adaptacje, jutro podpisuje umowę i będzie chodził na 5 h
Aga9090, frezyjciada, Minnie89, veritaa, Madzik34, pilik, agulineczka, Cabrera, Rucola, Yoselyn82, summer86, JustynaG, Anna Stesia, Lena21, Lunaris lubią tę wiadomość
-
agulineczka wrote:Madzik, a ile Twoje dzieci mają lat? Myślę, że możesz czuć się spełniona i bardzo wartościowa kobieta. Dałaś w końcu życie. Rozumiem jednak trochę uczucie jakiejś takiej nostalgii za czasem planowania czy bycia w ciąży.
Ucho podobnie jak wczoraj. Zakropilam woda utleniania i mnie mocno zabolało w momencie wkrapiania. Otinum nie mam. W zeszłym roku przechodziłam najgorsze w życiu zapalenie ucha, ból nie do zniesienia. 3 tygodnie na antybiotyku Mam nadzieję, że się nie powtórzy..
Agulineczka moje starsze córki maja 20 lat (najstarsza) i średnia skończy 7 w tym roku.
Tak to chyba chodzi o nostalgie....przejdzie mi pewnie....jeszcze działają hormony kp:)))
Ja bym poszła na twoim miejscu do lekarza.
Przy zapalenia ucha nie ma żartów...i niestety zazwyczaj kończy się (przynajmniej u mnie,a mam tendencje)na antybiotyku.nigdy domowe sposoby nie pomogły.
Czekamy zatem na wyniki bety:)))aaaaa super!!!
Odnośnie legginsów ja kupowałam w hm (długo mi posłużyły i cały czas w dobrym stanie były)tak samo
Spodnie ciążowe polecam!!!
Odnośnie tablic manipulacyjnych ja zamawiałam w foxy Family ...ale są dosyć drogie (można polować na olx,mi się tak udało kupić duzo taniej).
Madzik
Mama 3 corek:) -
Ania ja tak samo od razu pomyślałam że u Frez to blizniaki 🙈😂
Frez ja zadzwoniłam się umówić do lekarza na NFZ z w miarę dobrymi opiniami to na koniec kwietnia 😂😂😂 i nie, nie interesuje ich ze jestem w ciąży bo większość jego pacjentek jest 😂...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 14:39
Ania_1003 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to u nas na koniec marca na NFZ🤣🙈 i też w dupie mają, że jesteś w ciąży 🙊 myślę czy by nie wybrać jakiegoś starego pryka z NFZ, tylko po to, żeby robić badania na fundusz...
Bliźniaki? Dajcie spokój 🤣 bratowa by do końca życia się nie odezwała 😂 bo oni od początku starają się o bliźniaki, starania pt "jeden raz i od razu drugi, no i powinny wyjść bliźniaki"🤷🤦🙊🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 14:45
sliweczka92, pilik, Aga9090, JustynaG, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Achia ale czad! szczęściara z Ciebie że nie musiałaś przechodzić koszmaru adaptacyjnego....
Frez, Achia to czekamy na wyniki
Agulineczka chyba lepiej pójść do lekarza z tym uchem, może da jakiś antybiotyk do stosowania miejscowego, do ucha... albo ogólny na kilka dni a nie na 3 tygodnie...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021