Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Hhej dziewczyny. Przepraszam że dopiero teraz. Tak na szybko.
Poród mega ciężki.
Od 9 rano sączyły się wody. Od 13.45 skurcze co 5 min. Mocne itp. O 16 przy przyjęciu 0 cm rozwarcia. O 18 - 2cm.
Mocne długie skurcze a szyjka stanęła z rozwarcie. Od 21 skurcze parte. O 22 ledwo 5 cm. O północy ledwo 7 i walka o przetrwanie bo parte mega mocne. Pełne rozwarcie dopiero 2.30 już na końcu położne brzuch trzymały żeby mi pomóc powstrzymywać i kazały się drzeć żeby przekierować siłę gdzie indziej, ryczałam ostatnie 15 min jak bóbr. Ale o 2.30 hasło przemy - 1 skurcz - 2 parcia i Gosia była z nami ♥️lekkie pęknięcie bo szła z rączka przy główce.
Cała zdrowa.
Przedstawiam wam moja druga córeczkę.
MAŁGORZATA MARIA UR. 15.03 39+0 3030G 51cm
Nie cytujcie proszę później usune
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2020, 13:39
frezyjciada, Fozzie Bear, Aga9090., pilik, Kaczorka, sliweczka92, StaraczkaNika, nowa na dzielni, moniśka..., Cheresta, Izape_91, Cabrera, veritaa, Anna Stesia, Yoselyn82, Minnie89, Rucola, JustynaG, Madzik34, Siwulec lubią tę wiadomość
-
Gratulacje Ibiska! Dzielna mamo! Malutka cudeńko! Zazdroszczę, ze już jesteś po
ibishka lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
Ibishka, gratuluję i chylę czoła! Dałaś radę całkiem sama w takiej sytuacji - jesteś niesamowia
Mam nadzieję, że teraz Małgosia da Ci odpocząć i odespać tę noc.
-
Jesteś dzielną fighterką Ibishko
odpoczywajcie z malutką
morza mleczka Wam życzę!
-
nick nieaktualny
-
Ibishka gratuluje!!! Spisalas sie pieknie, coreczka cudowna i nie ma lepszej daty na przyjscie na swiat
ja dzisiaj tez swietuje, ostatnie dwudzieste urodziny, z Zosia pod sercem wiec najpiekniejszy prezent juz mam
choc mialo to wygladac inaczej, ale upieke placka i bedziemy sobie z emkiem popijac sok pomaranczowy hehe :p a zaraz na spacer bo dzisiaj piekne slonce, a ja czuje, ze musze sie dotlenic.
Mialam dzisiaj pierwszy sen z Zosia, powiem tyle - nie wygladalam w nim na dobra matke😂 obudzilam sie przerażona...sliweczka92, ibishka lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Ibishka piękna córeczka , a ty spisalas się bardzo dzielnie ♥️ zdrówka dla was
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziękuję dziewczyny!
Malgosia to w pierwszej dobie odwrotność Gabrysi. Cały czas śpi i ma dużo włosów na głowie
Trochę nawet odespalam. Tęsknie bardzo za Gabi ale mąż spisuje się na medal. Stara się mnie nie rozczulać i pewnie zataja ciemne strony tego że mama zniknęła. Ale mam nadzieję że we wtorek wyjdziemy.
Czuję się ok. Ciągną szwy i brzuch boli bo po 5 dostałam paracetamol a tak to nic ale do przeżyciasummer86, JustynaG, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Luna całkiem już widać. Chociaż przy luźniejszej bluzce jeszcze się chowa
. Ogólnie od początku ciąży jestem -6kg, więc chociaż tyle z tego.
Już czekam bardzo na ruchy, trochę stres by zszedł bez możliwości badań i usg...
od kilku dni miałam dość mocne twardnienia macicy przez co od piątku odstawiam całkowicie. Ciężko nam obu z tym, wieczna walka trwa mam wrażenie