Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Justynka gratuluję ♥️ super . Rosnijcie zdrowo
JustynaG lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Ibishka, również mocno trzymam kciuki!
Justyna, cieszę się, że na wizycie wszystko okJustynaG lubi tę wiadomość
-
Z doskoku. Lecimy z koksem! Dziękuję trzymajcie kciuki
sliweczka92, Rucola, Ochmanka, Aga9090., pilik, Yoselyn82, Lunaris, Fozzie Bear, JustynaG, frezyjciada, Minnie89, Kaczorka, Cheresta, veritaa, summer86, agulineczka, Madzik34, Anna Stesia, moniśka... lubią tę wiadomość
-
IBISHKA trzymamy mocno kciuki żebyś miała wspaniałą opiekę, żeby szybko poszło i niczego Ci ne zabrakło
Justynkazdrowo rośnijcie. Jak się czujesz?
Śliweczka ja nie mam doświadczeń w temacie ale mądrze napisałaś i podtrzymuję ja- gdziekolwiek cokolwiek najlepiej najpierw zadzwonić a dopiero działać. Pracownicy poradni podpowiedzą w jaki sposób rozwiązać ewentualną logistykę.
PS dziś pomyślałam że zamówię mleko dla małego zamiast lecieć do sklepu. Wchodzę na allegro a tam JEDNO ogłoszenie... co to się porobiło? nawet nie chce myśleć ja by półka w sklepie wyglądała. Zamówiłam przez Rossman- co prawda limit 1 szt ale jest, podeszłam tylko odebrać. W czasach zarazy ciężko być dzieckiem MMmam nadzieję że nie zabraknie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2020, 19:19
sliweczka92 lubi tę wiadomość
-
Fozzie zazdro
Wróciłam właśnie z pracy, dalej cisza i spokój ale obawiam się że za tydzień jak pójdę na dyżur to sytuacja będzie z goła odmienna... na szczęście brat się rozmyślił z przyjazdu (tylko dlatego że nie miał by ja wrócić za tydzień). -
Lunaris, czuję się dość miernie. Wpadłam w błędne koło. Mam wstręt do jedzenia. Mdli mnie z głodu. Wymiotuje. Jestem głodna ale nic nie przechodzi mi przez gardło. Przez ostatnie pół godziny jem pół kajzerki z serem. Dodatkowo katar, kaszel, zapalenie spojówek.
Ale za to dziś z Gałgankiem jest lepiej. Co prawda z apetytem nadal u niej kiepsko ale humor zdecydowanie lepszy więc jest jakaś nadzieja.
Ibishka, kciuki trzymam bardzo mocno. Niech poród pójdzie sprawnie i bezproblemowo. -
nick nieaktualnyJustyna jeśli Cię to pocieszy, to ja dziś czuję się sporo lepiej i tylko raz wymiotowałam! Ale jem baaaaaaardzo często tylko mega małe ilości, np pół kanapki, za pół godziny drugie pół, ćwiartka jabłka itd. No i dziś udało mi się zjeść cały obiad! Także sukces! Niestety dalej nie mogę nic pić i pije na przymus. Nie jestem w stanie przełknąć wody niegazowanej, a wcześniej tylko taką piłam, teraz pije gazowaną, ale zaraz znowu mi niedobrze i o. Bądź co bądź jest dużo lepiej. Liczę na to, że tak zostanie.... I Tobie życzę żebyś szybko doświadczyła poprawy samopoczucia!
-
Ibishka kciuki! Może nawet już po wszystkim
Justyna - u nas dopiero antybiotyk jako tako pomógł małemu (jutro kontrola to się dowiemy czy zdrowy czy dalej coś tam się rozwija). Wcześniej to co u was - oko, kaszel, wymioty, na szczęście cyca brał bo inaczej by mi się chyba odwodnił. I jak tu odstawić?
-
Justyna, Frez aż mi głupio, że ktoś wyrabia za mnie te normę mdłości, wymiotow, awersji pokarmowych itd. 🥺 może na samym początku było mi ze 3 razy niedobrze, pewne rzeczy przestały mi smakować, inne zaczęły bardziej, ale ogólnie spoko. Głównie odrzuca mnie od mięsa, wędliny, polubiłam serki, jogurty, budynie, płatki z mlekiem. Śmieje się czasami, że skoro ciążę przechodzę w miarę lekko, dziecko mało i delikatnie kopie, to pewnie po urodzeniu da mi popalić. Oby u was było odwrotnie, żeby wszystkie niedogodności szybko przeminęły a dzieciaczki były grzeczne jak aniołki 😊
-
Cheresta, z Anią mdłości miałam tak do 22tc. Mam nadzieję, że drugi maluch będzie bardziej wyrozumiały dla matki.
Minnie, jesteśmy na biodacynie. Z oczkiem zdecydowanie lepiej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2020, 21:21
-
Justynka, kurczaki
lipa że musisz mieć teraz takie combo
mam nadzieję że puści Cię szybciutko i nie podzielisz losu Frez. Zdrówka dla Aneczki!
Ciekawe jak tam nasz Ibishka, jak to wszystko wyglądajesteśmy i czekamy
-
Justyna gratuluję udanych wieści z wizyty.
U nas tez ropiejace oczka u Małej. W domu biodacyna, ale przeterminowana... muszę napisać do naszej lekarki, żeby wystawiła w poniedziałek e-receptę.
Ja z mega katarem... syn od tygodnia w domu z gilami i tak to wygląda.
Lunaris patrząc na to co się dzieje w sklepach cieszę się, że Ulcia nadal na cycu.
Ibishka kciuki!Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚