Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeżowa, z tego co kojarzę to właśnie coś koło 60zł kosztowały te śpiworki.
A na allegro znalazłam najtańszą ofertę po 80zł. https://allegro.pl/oferta/spiworek-do-wozka-sanek-cieply-gondola-ricokids-7673496036Jeżowa lubi tę wiadomość
-
JustynaG, Suszarka, Rucola, pilik, Kaczorka, sliweczka92, Yoselyn82, frezyjciada, Kittinka 3.0, Izape_91, Cabrera, Jedna_z_Wielu, malka, Lunaris, olik321 lubią tę wiadomość
-
Verita też podrzucę, mamy tą samą dostawkę co Sliweczka, Nina ją uwielbia! Pasuje do joie i tak samo pasuje do jedo fyn starszego z zupełnie inną ramą, podejrzewam że do większości wózków by pasowała . Ostatnio w lidlu się pojawiła tego typu tylko sporo tańsza. Ja moją odkupiłam od koleżanki za śmieszne pieniądze. Jest też super dostawka boczna, ale to dla dzieciaków mocno wózkowych no i kosztuje sporo więcej, znajoma ma i zachwycona
Jezowa jak pięknie wyglądasz 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2020, 18:34
summer86, frezyjciada, veritaa, Jeżowa, JustynaG, Minnie89, Suszarka, Izape_91, Yoselyn82, Cabrera, Kaczorka, malka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a z tymi dostawkami starcza Wam rąk żeby prowadzić w miarę wygodnie wózek?
-
nick nieaktualnyJeżowa! Osz Ty matko! Jak Ty seksownie wyglądasz! 😍
Ja tu w legi, dresie itd... nawet jak chodzę do przedszkola po starszaka, to zazwyczaj no leginsy, bluzka, bluza, albo sweter długi 🙊a Ty taka dżaga😍
Apropo legi, to aktualizacja brzucha
Pilik jakie z Was ładne dziewczyny! Świetnie wyglądasz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2020, 18:49
sliweczka92, pilik, Rucola, Jeżowa, JustynaG, Minnie89, Kittinka 3.0, Suszarka, golonat, Izape_91, Cabrera, Kaczorka, Jedna_z_Wielu, malka, Lunaris, olik321 lubią tę wiadomość
-
Frez jakbym miała takie nogi to też bym w legginsach (i to jasnych!!!) spokojnie śmigała. Super wyglądasz
Pilik cudne z Was dziewczyny, bardzo dobrze wyglądasz
Śliweczka super z Waszym wózkiem wygląda ta dostawka! Muszę chyba wziąć gondole do sklepu i przymierzyć po prostu jak to będzie u nas.sliweczka92 lubi tę wiadomość
-
Jeżowa brzuszek marzenie! Świetna sukienka i w ogóle jest ogień, podpisuję się pod słowami Frez że baaaardzo sexy 💥
Pilik piękna kobieta z Ciebie, a córeczka słodziak 😍
Frez, omg, Ty masz girki do samego nieba szczęściaro 🥰 chciałabym tak pięknie wyglądać na końcówce! Na czym stanęło z imieniem dla lokatora?
Śliweczka a Twoja Hania skradła mi serce 😍
sliweczka92 lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Odnośnie espiro next Manhattan i koloru, który wybraliśmy, to mogę dodać, że ja jeszcze nigdy nie pralam (A wózek ma 2 lata) 🙊 normalnie nic na nim nie widać. Żadnych plam, zero. No wycieralam pałąk po chrupkach, ale generalnie stan materiału żyleta, dalej tak samo wygląda (nie wyblakł). U mojej siostry zaraz wszystko widać, ma jakąś spacerowke easy to optimo.
-
nick nieaktualnyDzięki dziewoje! Ale po prostu zdjęcie robione z góry, to i nogi dobrze wyglądają 🤣 ja mam raptem 167 i to góra jest dłuższa, bo ciężko mi np kupić kombinezon, który z Grażyny nie robi bułki sznytki😂 zaraz Wam zmierzę udo, to zobaczycie, że nooo nie, nie jestem sarenka 😉
Co do wózków i kolorów, spacerówkę mamy litertraxa, w ciemnym kolorze, taka mega ciemna zieleń, wpadająca w czerń i to jest porażka. Serio. Wszystko na nim widać, można prać na okrągło i zaraz od nowa w plamach, nawet od wody! No koszmar. A wózek ogólnie mamy z adamexa, wersja ottis. Ma 4 lata, jeździ jak złoto, tapicerka ściąga się cała od a do z, bez rozkręcania żadnych śrubek itd, nie trzeba non stop prać, mimo, że jest szary. Jedyny minus jest taki, że ta spacerówka to jest taaaaaaaki klamot 🤦 pojedzie i po lesie, bo koła pompowane, amortyzacja extra, ale no żeby to upchać w bagażniku, to nie ma mowy. Nic więcej wtedy już tam nie wsadzisz. Także podsumowując. Teraz kupiła bym używaną gondolę i dobrą spacerówkę, ale taką fest, fest. Wiecie co to ma super amortyzację, rozkłada się na płasko, zdejmowana tapicerka, szmery bajery.
Szkoda, że jak szukałam wózka dla pierworodnego nikt mi nie powiedział, żeby nie kupować tego 3w1... 🙄
Aaaaaa no i witam się dziś z Wami w donoszonej ciąży!❤️
Wychodź maluchu!
PS. Tak, nadal nie mamy imienia🤦
tak, znowu to samo,🤦
tak, ja też uważam, że miło by było choć raz urodzić dziecko nie bezimienne 🤦
Edit: udko 60cm 😄Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2020, 08:06
Izape_91, Niercierpliwa v2.0, JustynaG, Minnie89, Suszarka, Kaczorka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Ja teraz będę sprzedawać Espiro i się zastanawiam czy go prać przed sprzedażą czy sobie darować, bo totalnie nie ma śladów użytkowania a po praniu może być zmięty...
Matko jak ja już chcę nowy wózek!!! Choć obiecałam sobie że do połówkowych wytrzymam 😅
Frez Gratulacje donoszonej ciąży!!! U nas też problem z imieniem ale Tytus już na 99% odpada natomiast aktualnie no1 jest Hektor (Bajka dziękuję!!!). Szukamy innych typów i mi osobiście podoba się Zachary choć totalnie nie pasuje do naszego trio 😅 Ostatnio siostra wyskoczyła z Tycjanem ale jak ją zapytałam czy naprawdę jej się podoba to powiedziała że nie 😂😂😂
Dziewczyny piękne spacerowe zdjęcia. Super sobie radzicie jako podwójne Mamusie!!!sliweczka92 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyRucola ja już jak ktoś pyta o imię, to mówię, że będzie Zygfryd. Bo serio to męczące ciągle słyszeć "ale jak to nie macie imienia". Co gorsza! Od tego gadania zaczyna mi się podobać 🙈 był by mały Zygi 😄 Zyzio😄 no niczego sobie!
Ostatnio siedzę i czytam te listy imion, przeróżnych! W końcu stanie na jakimś typowo starosłowiańskim, bo jeszcze tych nie brałam pod lupę 😆 a stary oczywko zero propozycji -
Frez a Zygmunt w takim razie? Takie same ma zdrobnienia w sumie :p
Rucola Zachary pięknie! Choć zdrobnienia nie umiem wymyslic 😂 ale to wszystko wychodzi potem
Ja mam joie szary i jest dramat z tapicerką. Odpuściłam pranie bo tak jak Frez pisała są plamy momencie z wszystkiego więc syzyfowa praca 🤷♀️. Więc może nie kwestia koloru, a jakości materiału...
Dzięki dziewczyny, ja się oficjalnie czuje koszmarnie ze sobą, nie wchodzę w spodnie i uch, we wszystkim wyglądam strasznie, więc korzystam z tego, że mogę w domu siedzieć i tylko na spacery wychodzić...
Wczoraj kilka razy Ninę ponosilam i tak mnie dzisiaj brzuch boli, że żałuję, ale taka biedna jest że nie mogłam jej takiej zostawić do tego antybiotyk zaczyna wychodzić i jakaś infekcja/grzybica mi się robi jeszcze do tego 🤦🏼♀️