Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
agulineczka wrote:Dziękuję dziewczyny za kciuki! Mamy ladny pecherzyk w macicy 4mm póki co, wielkość zgadza się z wiekiem ciąży, dziś 4+4 wg owu 🙂 Dostałam receptę na clexane. Kolejna wizyta za niecałe 2 tyg, jeszcze przed świętami. Chciałabym zobaczyć już serduszko.
Z ciekawości, u którego lekarza byłaś?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Tymuś jest z nami od 10:36, waży 3790g i ma 53cm długości ❤ dostał 10 punktów. Głos donośny, po mamusi 😅 jest idealny, absolutnie perfekcyjny w każdym calu 😍 ja się czuję bardzo dobrze póki co, leki robią swoje 😁 dziękujemy za wszystkie kciuki
Cheresta, sliweczka92, JustynaG, Suszarka, Yoselyn82, Niercierpliwa v2.0, Minnie89, agulineczka, Bunia86, pilik, Lunaris, Ania_1003, Cabrera lubią tę wiadomość
-
Rucola, Cheresta, sliweczka92, JustynaG, Kaczorka, Yoselyn82, Niercierpliwa v2.0, Suszarka, Minnie89, Bunia86, pilik, Lunaris, Ania_1003, Cabrera, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
Agulineczka wspaniałe wieści!! Bardzo się cieszę, że wszystko się 'zgadza " fajnie, że tylko 2 tygodnie do wizyty. Byłaś u Śliża?
-
Jeżowa ale cudny chłopiec ❤ gratulacje
Kurczę jakoś we mnie odżyły te emocje związane z porodem, noworodkiem itd. Ostatnio nawet śniło mi się że jestem na porodówce, urodził się chłopiec i powiedziałam że to będzie Tadzio. Swoją drogą dziś 58dc więc może może... jakiś teścik 😬
Agulineczka super że pęcherzyk na miejscu trzymam kciuki za serduszko na następnej wizycie
Jescze tylko czekamy na dobre wieści od RukoliSuszarka, Jeżowa, agulineczka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Jeżowa wrote:Tymuś jest z nami od 10:36, waży 3790g i ma 53cm długości ❤ dostał 10 punktów. Głos donośny, po mamusi 😅 jest idealny, absolutnie perfekcyjny w każdym calu 😍 ja się czuję bardzo dobrze póki co, leki robią swoje 😁 dziękujemy za wszystkie kciuki
Mamusiu wielkie gratulacje dla was. 💯💯🍾💕♥️
A synek cudny!!Jeżowa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Agulineczka mocne kciuki żebyś na kolejnej wizycie zobaczyła ♥️
agulineczka lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Niecierpliwa muszę Ci zwrócić "honor" bo miałaś rację, że będzie mniejszy
Kochane bardzo Wam dziękuję za wszystkie gratulacje Tymek ma wspaniałe ciocieNiercierpliwa v2.0, Suszarka, Rucola lubią tę wiadomość
-
Jezowa, gratulacje kochana! ❤❤❤ Tymus slodziuki, Boże jak ja kocham takie maluszki!
Byłam u swojego lekarza. Niestety mimo, że szpital wrócił już do normalności nie jest covidowy, on nie planuje powrotu do pracy w szpitalach. Powiedział, że ma dosyć po kilkunastu latach. Szkoda ale to rozumiem w sumie. Także na jeszcze następna wizytę pójdę do niego, bo akurat pasuje mi termin, a później najprawdopodobniej przeniosę się do lekarki, u której byłam ostatnio. Tyle, że ona przyjmuje tylko w piątki popołudniami i to nie w każdy, więc będę musiała wcześniej sobie wszystko planować.
W sumie zawsze coś nowego. Ona też była mega miła i ma wszystkie certyfikaty do badań usg.
Sliweczka będziemy mieć wizytę w tym samym dniu. Ja też 23.12. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i nie będę musiała się martwić na święta. Będę wtedy 6+3. Z córką serduszko widziałam w 5+6, teraz tez liczę, ze już będzie.
Jeżowa lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Jeżowa gratuluję!! Sama słodycz
Sorry, że tak wpadam z dupy ale musialam pogratulować
Agulineczka Tobie również gratulujęJeżowa, agulineczka, pilik, summer86 lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26