Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamy serduszko 😍 wiek ciąży odpowiada OM. Prawie 7mm człowieczka ❤ Kamień z serca !
Dziękuję za kciuki!sliweczka92, Kaczorka, Suszarka, summer86, Lunaris, Minnie89, Ania_1003, pilik, Bunia86, Jedna_z_Wielu, Yoselyn82, Jeżowa, Rucola, Cabrera lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Agulineczka, Sliweczka serdecznie Wam gratuluje ❤️❤️ Niech maluszki zdrowo rosną 😘
Lunaris przepiękne zdjęcia wstawiałaś, swoje i chłopców 😘
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i życzę Wesołych spokojnych Świat Bożego Narodzenia, dużo zdrowia dla Was i bliskich 🎄Lunaris, sliweczka92, agulineczka lubią tę wiadomość
-
Śliweczka, Agulineczka super
Agulineczka suwaczek dawaj!
Lunka dla Ciebie i Twoich bliskich również zdrowych wesołych Świąt. Jak się macie?sliweczka92, agulineczka, Lunaaa lubią tę wiadomość
-
Śliwczka, Agulineczka, cudowne wieści przed Świętami gratuluję!
Bunia czekamy jeszcze na Ciebie.
Lunka dla Was również zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt mam nadzieje, że u Was wszystko w porządku i choć w świeta odpocznieszmsliweczka92, agulineczka, Lunaaa lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny ❤️
Pierwszorzędnie gratuluję naszych nowych forumowych przyszłych dzieci ❤️
Agulineczka, Sliweczka cieszę się razem z Wami!
Rucola, Ty wiesz, mocno kibicuje Tobie i M&M'som ❤️❤️
Dziewczyny chciałabym życzyć Wam spokojnych Świąt! Wolnych od zmartwień , chorób. Spedzcie te dni najlepiej jak potraficie, pamiętajcie, że przytulaniem da się załatwić wszystko ! I nagle znika większość problemów ! Wesołych Świąt dla Was !
P.s. okien myć nie warto, zapowiadają chlapesliweczka92, summer86, agulineczka, Suszarka, Rucola, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Śliweczka, Agulineczka ogromne gratulacje bardzo się cieszę to będą spokojne święta
Rucola za Was trzymam mocno kciuki, kiedy planujesz wizytę u innego specjalisty? Jeszcze w tym roku?
Ja mam wizytę na 22.30 dopiero, jestem cała w nerwach.. Dziś mj się śniło że zaczelam krwawić teraz cały czas sprawdzam w toalecie czy wszystko w porządku
Poza tym to od tygodnia mam takie mdłości i wymioty że ledwo funkcjonuje, a mój mały szogun nie pomagaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2020, 13:54
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
sliweczka92 wrote:Hej hej, u nas wszystko pięknie. Maluszek rośnie, ma 67mm, wygląda na to, że rozwija się zdrowo.
Super wisodmosc. Oby tak dalej. Rośnijcie zdrowo 👍💕Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Bunia powodzenia! Miałyśmy dzisiaj ten sam sen. Mi tez się śniło, że zaczęłam krwawic. Mąż mnie we śnie pociesza, a ja mu mówiłam, że już nie warto, nie ma po co walczyć o te ciążę.
Mam nadzieję, że u Ciebie bedzie to rowniez tylko zły sen.
Wizyta o 22:30, o matko!
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka wrote:Mamy serduszko 😍 wiek ciąży odpowiada OM. Prawie 7mm człowieczka ❤ Kamień z serca !
Dziękuję za kciuki!
Gratuluję ♥️agulineczka lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziewczyny super wieści Śliweczka kawał Maluszka już 😍
Agulineczka wspaniałe wieści serduszkowe, mam nadzieję, że jesteś teraz choć odrobinę uspokojona. Cały czas o Tobie dzisiaj myślałam, ale nie wzięłam telefonu z domu i dopiero teraz nadrabiam.
Bunia za Ciebie nadal trzymam kciuki
Rucola jesteśmy na bieżąco poza forum, więc nie będę się powtarzać. Dużo sił :*Rucola lubi tę wiadomość
-
Śliweczko wspaniałe wiadomości! To już były prenatalne, prawda?
Agulineczko kamień z serca, bo Twój niepokój trochę mi się udzielał 😅 ale przez ani chwilę nie wątpiłam że będzie dobrze.... Wspaniałe wiadomości!
Bunia, trzymam kciuki nadal.
Ja Dziewczyny dziś stacjonuje w szpitalu, badania wychodzą prawidłowo, różnica wagowa między dziećmi jest duża ale co najważniejsze synek na dokładnych pomiarach ma już ponad 1800g, córa natomiast chyba ma jakieś wypasione łożysko bo ponoć ponad 2400... Jeśli jutro na USG wszystko będzie tak jak dziś to wypisuję się na żądanie. Czuję że w domu moim dzieciom będzie lepiej.summer86, pilik, Lunaris lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola ja też bym się wypisala jeśli jutrzejsze badanie potwierdzi, że jest ok. Przepraszam, że tyle smecilam 😔 absolutnie nie chciałam powodować jakiegokolwiek niepokoju, zwłaszcza u naszej twinsowej mamy.
Dziewczyny życzę Wam zdrowych, spokojnych, rodzinnych (w miarę możliwości) Świat Bożego Narodzenia. Dużej dawki optymizmu i miłości 🎄🙂🎄🙂Rucola lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Bunia kciuki! mordercza godzina szczególnie dla ciężarnej!
Rucola wygodnego łóżka na ten nocleg- życzę Ci kolejnego w domowych pieleszach. Ładną wagę mają maluchy- zwłaszcza synio: to już prawie 2 kg podkoksuje się go jeszcze w Święta przysmakami
Wiem że na czymś bazować muszą ale to USG już tyle razy w konia robiło że ja nie wierzę w te pomiary. Pamietam jak mi wróżyli 4kg Staszka... margines błędu w obie strony oczywiście. Mam nadzieję że nasza słodka parka będzie na plusie
A mnie dziś miła niespodzianka spotkała- koleżanka z przerażeniem napisała że ma 4 tyś bety. Razem rodziłyśmy 7 lat temu synów i ona już nie planowała. Ona w szoku a mnie się micha cieszy i znowu sobie marzę że mogłabym jeszcze przejdzie mi jak Stasio powtórzy jutro dzisiejszą pobudkę o 4Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2020, 22:37
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Ja już w domu, u nas też wszystko dobrze widziałam i słyszałam serduszko i prawie 8 mm Kropusia
Jeżowa, summer86, Rucola, Minnie89, sliweczka92, pilik, Yoselyn82, Suszarka, agulineczka, Kaczorka, Cabrera, Lunaris lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Bunia86 wrote:Ja już w domu, u nas też wszystko dobrze widziałam i słyszałam serduszko i prawie 8 mm Kropusia
Cudowna wiadomosc. Gratuluję ♥️Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Bunia wspaniała wiadomość! Bardzo się cieszę, że wszystko w porządku
Dziewczyny ponieważ nie wiem jak ten dzień się potoczy i kiedy będzie czas, to już teraz życzę ode mnie zdrowych, wesołych i spokojnych świąt oby to były jedyne takie "pandemiczne" w naszym życiu! Trzymajcie się cieplutkoagulineczka lubi tę wiadomość
-
Bunia super! Gratuluję!
Aniu no Twój Oskar to przystojniak jakich mało 😍
Wesołych Świąt Dziewczyny, abyście spędziły je w gronie najbliższych, w zdrowiu i cudownej atmosferze, mimo tego że te święta są zdecydowanie inne niż dotychczas.
Mi będzie dane spędzić te święta z najbliższymi, do szpitala wracam w środę, okaże się czy na chwilę czy na dłużej...Minnie89, summer86, Bunia86, sliweczka92, Lunaris lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021