Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania przystojniak z Oskara
Pięknych, spokojnych i zdrowych Świąt dla Was wszystkich!
Rucola bardzo się cieszę, że możesz spędzić te kilka dni z bliskimi, choć będę trzymała kciuki za jeszcze chociaż te 2-3 tygodnie! 💗
Agulineczka, Bunia i Sliweczka gratulacje dobrych wieści 💗Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2020, 11:26
Rucola, sliweczka92 lubią tę wiadomość
-
Ania ale masz przystojnisczka i jaki już duży 🥰
Rucola cieszę się że wszystko ok i maluszki rosną. Mam nadzieję że jednak w domu będzie wam o wiele lepiej niż w szpitalu. A maluszki jeszcze trochę podrosną. 🥰 Cieszę się 🥰
Rucola lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
To ja też śpieszę z życzeniami 😁 niech ten czas spędzony z bliskimi będzie ciepły, magiczny i pełen uśmiechów ☺️ niech się spełnią wszystkie wasze marzenia te wypowiadane na głos i te głęboko skrywane w sercach 🎄❤️ 😍 WESOŁYCH ŚWIAT 🥳❤️🎄
Feliz Navidad!! 🌲🌲⛄☃️❄️❄️Rucola lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Powigilijne życzenia spokojnych i zdrowych Świąt przede wszystkim. Abyśmy mogły cieszyć się czasem z rodziną, z naszymi dziećmi które tak szybko rosną! Ten czas kiedy są jeszcze małe generuje najwspanialsze wspomnienia Świąt na kolejne lata
Wszystkiego szczęśliwego Kochane!
ANIU! toż to wieeelki dorosły mężczyzna! a ja ciągle widzę Oskara, który dopiero nauczył się swobodnie samodzielnie przemieszczać na 2 nogach
Rucola wspaniałe wieści super!
Bunia gratulacje!Yoselyn82, Rucola lubią tę wiadomość
-
Rucola, cieszę się niesamowicie, że Święta mozesz spedzić z najblizszymi
Dziewczyny, życzę Wam zdrowych i radosnych Świąt, niech ten czas przyniesie Wam wewnętrzny spokój i odpoczynek od codzienności.Rucola lubi tę wiadomość
-
Kochane wybaczcie ,że z opóźnieniem, ale życzę Wam wszystkim Wesołych i spokojnych Świąt w najważniejszym gronie :*
Gratuluję dobrych wiadomości :*
Ja Was podczytuję i staram się być na bieżąco.
Całuję Was :*Rucola, Yoselyn82, Lunaris lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Jedna z Wielu, dziękujemy za pamięc i życzenia. DLa Ciebie również zdrowych i radosnych Świąt oraz wszelkiej pomyślności w Nowym Roku.
Napisz co u Ciebie. -
Wesołych Świat!! Życzę Wam żebyście spędziły je w rodzinnym gronie, z najbliższymi i w zdrowiu :* Niech ten czas będzie wyjątkowy
Rucola lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
My właśnie wróciliśmy do domu. Święta bardzo udane, choć oczywiście jeszcze się nie skończyły 🙂 ciężko było coś wymyślić dlaczego nie chce napić się winka po pasterce, ale jakoś tam wybrnelam. Jedna lampke niby wypilam, ale tak naprawdę mąż mi wypił kiedy nikt nie patrzył. Dzisiaj akurat byłam kierowca, więc ok. Ale co ja wymyślę na urodziny, które mam niebawem? Póki co nie chce mówić w rodzinie, najchętniej poczekalabym do prenatalnych. W Sylwestra idziemy do mojej przyjaciółki i jej raczej powiem, ale na osobnosci. Wiem, że się ucieszy.
Rucola lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka wrote:My właśnie wróciliśmy do domu. Święta bardzo udane, choć oczywiście jeszcze się nie skończyły 🙂 ciężko było coś wymyślić dlaczego nie chce napić się winka po pasterce, ale jakoś tam wybrnelam. Jedna lampke niby wypilam, ale tak naprawdę mąż mi wypił kiedy nikt nie patrzył. Dzisiaj akurat byłam kierowca, więc ok. Ale co ja wymyślę na urodziny, które mam niebawem? Póki co nie chce mówić w rodzinie, najchętniej poczekalabym do prenatalnych. W Sylwestra idziemy do mojej przyjaciółki i jej raczej powiem, ale na osobnosci. Wiem, że się ucieszy.
Hej po pierwsze gratuluję ciąży co do alkoholu to uważam że wystarczy powiedzieć że nie masz ochoty pić, nie trzeba mieć konkretów. Nie ma obowiązku picia alkoholu. Jeśli to dobrzy znajomi to nie będę wymagali tłumaczeń.
Spokojnych świąt dziewczynyKaczorka, Jeżowa, summer86 lubią tę wiadomość
-
Bajka oczywiście, że nie trzeba mieć konkretów. Nie jestem szczególna fanką alkoholu, ale na święta, wazniejsze uroczystości, imprezy urodzinowe (toast) czy sylwestra pojawią się pytania czemu nie pijesz, nawet lampki winka się nie napijesz albo toast z szampanem na Nowy Rok? Tym bardziej, że w normalnych okolicznościach pewnie bym nie odmówiła. A tak zaraz pytania. Spoko, taki problem to nie problem, tak sie tylko zastanawiam.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Agulineczka, najłatwiej chyba powiedzieć, że bierze się jakieś leki, przy których nie powinno się pic. To z reguły ucina temat.
A ja z innym tematem, korzystając z chwili wolnego w święta, chciałabym kupic na zapas już ubrania dla Młodej na wiosnę i lato. Jakie Wasze dzieci nosiły rozmiary na 3 latka (Młoda jest z czerwca, aktualnie nosi 98 lub 98/104.. z mniejszych rozmiarówek typu Sinsay i Pepco, 98 jest już na styk).Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2020, 08:13
-
Agulineczko ja bym się wykręciła migreną a dokładniej tym, że ostatnio Ci dokuczają po każdej ilości alkoholu i masz aktualnie dosyć, więc wolisz nie ryzykować...
Summer ja nie doradze, ale stwierdzam, że Twoja Ania to modelka! Jest naprawdę wysoka! Mój Mały aktualnie nosi 98 więc na wiosnę planuję kupować 104 nie wiem jak z butami bo zimowe ma już 26 🤭#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola, Ania ostatnio jakos tak wystrzeliła ze wzrostem. Inna sprawa, że rozmiarówka w sklepach to naprawdę jest całkowicie różna.
Ale Lewko to rzeczywiście stopę ma porządną u nas teraz buty na 24. -
Ja myślałam, że to u nas jakoś za szybko idzie, ale widzę że nie jestem sama 🙊. Też miałam się rozglądać za ciuchami pow. 100cm bo w 98 ledwo zapinamy napy.
A z Lewkiem idziemy łeb w łeb. U nas również 25/26 🙄 Muszę dokupić jakieś śniegowce i będę musiała zmierzyć na dniach wielką stopę.
Ale my mamy 178/186cm i wielkie nogi. Ja mam rozmiar 41. A dziecko po słabym początku mocno nadrobiło, tylko coś nie chce wyhamować trochę 🤣
Ostatnio w pracy się dziwili, czemu buty zimowe czy letnie są w 2 czy 3 rozmiarach. Bo oddaję buty- dzieci z tego samego roku, a nawet różnica miesiąca.summer86 lubi tę wiadomość
-
Duże Wasze dzieciaczki. Mój synek w wieku 3 lat nosil w większości 98/104. Może coś tam z pepco typowo na 104. Ja lubię H&M, a tam mają duże rozmiarowki. Obecnie mamy raczej 110/116. Buty 28. Pod koniec lutego będzie mieć 5 urodziny.
Córka 2 latka i rozmiar 92, sukienki 86, buty-24Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2020, 21:36
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚