Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • pilik Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2020, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania przystojniak z Oskara :)

Pięknych, spokojnych i zdrowych Świąt dla Was wszystkich!

Rucola bardzo się cieszę, że możesz spędzić te kilka dni z bliskimi, choć będę trzymała kciuki za jeszcze chociaż te 2-3 tygodnie! 💗

Agulineczka, Bunia i Sliweczka gratulacje dobrych wieści 💗

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2020, 11:26

Rucola, sliweczka92 lubią tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Minnie89 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2020, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola, czekalam na tą wiadomość.

Dziewczyny, wszystkiego dobrego!
    Oby te Święta jednak były piękne dla nas wszystkich :)

Rucola lubi tę wiadomość

dqprhdge2q9dik3m.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2020, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania ale masz przystojnisczka i jaki już duży 🥰

Rucola cieszę się że wszystko ok i maluszki rosną. Mam nadzieję że jednak w domu będzie wam o wiele lepiej niż w szpitalu. A maluszki jeszcze trochę podrosną. 🥰 Cieszę się 🥰

Rucola lubi tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2020, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja też śpieszę z życzeniami 😁 niech ten czas spędzony z bliskimi będzie ciepły, magiczny i pełen uśmiechów ☺️ niech się spełnią wszystkie wasze marzenia te wypowiadane na głos i te głęboko skrywane w sercach 🎄❤️ 😍 WESOŁYCH ŚWIAT 🥳❤️🎄

Feliz Navidad!! 🌲🌲⛄☃️❄️❄️

Rucola lubi tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • moniśka... Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2020, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane Wesołych i spokojnych Świąt, spędzonych pomimo trudnych czasów z najważniejszymi osobami a w Nowym Roku wiele lepszego i weselszego niż w obecnym.
    I pamiętajcie zjedzone kalorie w Święta się nie liczą 😉

Rucola lubi tę wiadomość

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2020, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powigilijne życzenia spokojnych i zdrowych Świąt przede wszystkim. Abyśmy mogły cieszyć się czasem z rodziną, z naszymi dziećmi które tak szybko rosną! Ten czas kiedy są jeszcze małe generuje najwspanialsze wspomnienia Świąt na kolejne lata <3
    Wszystkiego szczęśliwego Kochane!

ANIU! toż to wieeelki dorosły mężczyzna! a ja ciągle widzę Oskara, który dopiero nauczył się swobodnie samodzielnie przemieszczać na 2 nogach :) <3

Rucola wspaniałe wieści <3 super!

Bunia gratulacje! :)

Yoselyn82, Rucola lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2020, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola, cieszę się niesamowicie, że Święta mozesz spedzić z najblizszymi <3

Dziewczyny, życzę Wam zdrowych i radosnych Świąt, niech ten czas przyniesie Wam wewnętrzny spokój i odpoczynek od codzienności.

Rucola lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Jedna_z_Wielu Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2020, 04:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane wybaczcie ,że z opóźnieniem, ale życzę Wam wszystkim Wesołych i spokojnych Świąt w najważniejszym gronie :* <3 <3 <3

Gratuluję dobrych wiadomości :*
    Ja Was podczytuję i staram się być na bieżąco.

Całuję Was :*

Rucola, Yoselyn82, Lunaris lubią tę wiadomość

Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
    Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu <3
    Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
    79eac3f8ef.png
    Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
    Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
    Udało się po 7 latach !!!
    ( cukrzyca ciążowa- insulina)
    Glukoza: Insulina
    na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
    godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
    dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
    wallbash.gifdown.gif
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2020, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedna z Wielu, dziękujemy za pamięc i życzenia. DLa Ciebie również zdrowych i radosnych Świąt oraz wszelkiej pomyślności w Nowym Roku.

Napisz co u Ciebie.

3i49mg7yu2aqel15.png
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Bunia86 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2020, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych Świat!! Życzę Wam żebyście spędziły je w rodzinnym gronie, z najbliższymi i w zdrowiu :* Niech ten czas będzie wyjątkowy :)

Rucola lubi tę wiadomość

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2020, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My właśnie wróciliśmy do domu. Święta bardzo udane, choć oczywiście jeszcze się nie skończyły 🙂 ciężko było coś wymyślić dlaczego nie chce napić się winka po pasterce, ale jakoś tam wybrnelam. Jedna lampke niby wypilam, ale tak naprawdę mąż mi wypił kiedy nikt nie patrzył. Dzisiaj akurat byłam kierowca, więc ok. Ale co ja wymyślę na urodziny, które mam niebawem? Póki co nie chce mówić w rodzinie, najchętniej poczekalabym do prenatalnych. W Sylwestra idziemy do mojej przyjaciółki i jej raczej powiem, ale na osobnosci. Wiem, że się ucieszy.

Rucola lubi tę wiadomość

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2020, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulineczka wrote:
    My właśnie wróciliśmy do domu. Święta bardzo udane, choć oczywiście jeszcze się nie skończyły 🙂 ciężko było coś wymyślić dlaczego nie chce napić się winka po pasterce, ale jakoś tam wybrnelam. Jedna lampke niby wypilam, ale tak naprawdę mąż mi wypił kiedy nikt nie patrzył. Dzisiaj akurat byłam kierowca, więc ok. Ale co ja wymyślę na urodziny, które mam niebawem? Póki co nie chce mówić w rodzinie, najchętniej poczekalabym do prenatalnych. W Sylwestra idziemy do mojej przyjaciółki i jej raczej powiem, ale na osobnosci. Wiem, że się ucieszy.

Hej po pierwsze gratuluję ciąży :) co do alkoholu to uważam że wystarczy powiedzieć że nie masz ochoty pić, nie trzeba mieć konkretów. Nie ma obowiązku picia alkoholu. Jeśli to dobrzy znajomi to nie będę wymagali tłumaczeń.

Spokojnych świąt dziewczyny :)

Kaczorka, Jeżowa, summer86 lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2020, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka oczywiście, że nie trzeba mieć konkretów. Nie jestem szczególna fanką alkoholu, ale na święta, wazniejsze uroczystości, imprezy urodzinowe (toast) czy sylwestra pojawią się pytania czemu nie pijesz, nawet lampki winka się nie napijesz albo toast z szampanem na Nowy Rok? Tym bardziej, że w normalnych okolicznościach pewnie bym nie odmówiła. A tak zaraz pytania. Spoko, taki problem to nie problem, tak sie tylko zastanawiam.

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2020, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulineczka, najłatwiej chyba powiedzieć, że bierze się jakieś leki, przy których nie powinno się pic. To z reguły ucina temat.

A ja z innym tematem, korzystając z chwili wolnego w święta, chciałabym kupic na zapas już ubrania dla Młodej na wiosnę i lato. Jakie Wasze dzieci nosiły rozmiary na 3 latka (Młoda jest z czerwca, aktualnie nosi 98 lub 98/104.. z mniejszych rozmiarówek typu Sinsay i Pepco, 98 jest już na styk).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2020, 08:13

3i49mg7yu2aqel15.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2020, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulineczko ja bym się wykręciła migreną a dokładniej tym, że ostatnio Ci dokuczają po każdej ilości alkoholu i masz aktualnie dosyć, więc wolisz nie ryzykować...
    Summer ja nie doradze, ale stwierdzam, że Twoja Ania to modelka! Jest naprawdę wysoka! Mój Mały aktualnie nosi 98 więc na wiosnę planuję kupować 104 :) nie wiem jak z butami bo zimowe ma już 26 🤭

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2020, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola, Ania ostatnio jakos tak wystrzeliła ze wzrostem. Inna sprawa, że rozmiarówka w sklepach to naprawdę jest całkowicie różna.
    Ale Lewko to rzeczywiście stopę ma porządną :) u nas teraz buty na 24.

3i49mg7yu2aqel15.png
  • Ania_1003 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2020, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślałam, że to u nas jakoś za szybko idzie, ale widzę że nie jestem sama 🙊. Też miałam się rozglądać za ciuchami pow. 100cm bo w 98 ledwo zapinamy napy.
    A z Lewkiem idziemy łeb w łeb. U nas również 25/26 🙄 Muszę dokupić jakieś śniegowce i będę musiała zmierzyć na dniach wielką stopę.
    Ale my mamy 178/186cm i wielkie nogi. Ja mam rozmiar 41. A dziecko po słabym początku mocno nadrobiło, tylko coś nie chce wyhamować trochę 🤣
    Ostatnio w pracy się dziwili, czemu buty zimowe czy letnie są w 2 czy 3 rozmiarach. Bo oddaję buty- dzieci z tego samego roku, a nawet różnica miesiąca.

summer86 lubi tę wiadomość

[age.png
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2020, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duże Wasze dzieciaczki. Mój synek w wieku 3 lat nosil w większości 98/104. Może coś tam z pepco typowo na 104. Ja lubię H&M, a tam mają duże rozmiarowki. Obecnie mamy raczej 110/116. Buty 28. Pod koniec lutego będzie mieć 5 urodziny.
    Córka 2 latka i rozmiar 92, sukienki 86, buty-24

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2020, 21:36

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • Cheresta Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2020, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja świąteczna Mikołajka w Wigilię skończyła pół roku
    Jeszcze świąteczne pozdrowienia dla Was dziewczyny

9021fc81be34.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2020, 14:45

sliweczka92, summer86, Jeżowa, Rucola, Kaczorka, Suszarka, Yoselyn82, Lunaris, Bunia86, Jedna_z_Wielu, moniśka... lubią tę wiadomość

18.10 punkcja
    21.10 transfer
    28.10 beta 19,84
    30.10 beta 48,34
    klz9h371fbawj21n.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2020, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer - u nas w lato było 98 a teraz na 3 lata większość na 104 jest dobra.

summer86, moniśka... lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
‹‹ 3890 3891 3892 3893 3894 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ