Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunaris, przy 35+ masz USG prenatalne i połówkowe na NFZ i dodatkowo test PAPPa. Inaczej każde z tych badań prywatnie to koszt około 200-250 złotych.
Lunaris, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Dzięki wielkie, przy synu byłam ciut młodsza już mnie przeraża ten test... nie wiem czy chcę coś o nim wiedzieć :]
-
Hej kochane przepraszam że odbieram od tematu wątku, ale jeśli ktoś moglby wspomóc mojego kolegę to proszę w jego imieniu o pomoc
https://zrzutka.pl/hurr4gTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Bajka cieszę sie że wszystko u was w porządku
Blue dobrze ze już w domu i najważniejsze ze z maluchem wszystko w porządku:)Tomasz 09.2018
Jutro mam wizytę ale samopoczucie kiepsko ciągle wieczorne mdłości i bole głowy, ale dla malucha wszystko zniosęTomasz 09.2018
nick nieaktualny
-
a ja zasysam jak odkurzacz... co 2h coś bym zjadła... odrzuciło mnie od słodkiego o_O jak ja to przeżyję? może schudnę w ciąży?
lamka, ibishka, Flowwer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBajka super że z córeczką wszystko ok
Olik jak tam?
Lunaris ja mam na zmianę mdłości i zachcianki. Właśnie mąż mi gotuje tortellini, bo mnie naszło strasznie. A ze śmiesznych rzeczy - zeżarłam dzisiaj luteine dowcipną. Przyszykowałam sobie wszystkie wieczorne tabsy i ups nie ogarniam.blue00, summer86, Lunaris, Kaczorka, Bajkaaa, KateHawke, JustynaG, Anna Stesia, Rucola, Barbarka1984, Emiilka, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Popołudniowy relaks
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b27cef3e153c.jpg
blue00, Kaczorka, Bajkaaa, ibishka, JustynaG, KateHawke, Anna Stesia, Lusesita, Flowwer, Cccierpliwa, Yoselyn82, olik321, Jadranka, Lena21, Rucola, innamorata88, Barbarka1984, Emiilka, Jeżowa, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
Sarna ale słodko szkoda że nie masz 3 ręki to byś chociaż sobie poczytała albo kawy się napiła
Lamka Uważaj na czopki na zaparcie
Ps patrzyłam sobie wykres -wiesz że miałyśmy owulację w tym samym dniu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 20:46
Sarna84, lamka lubią tę wiadomość
-
Sarna, cudowny widok
Marzę o chwili kiedy będę tak mogła przytulic moją córeczkę.Sarna84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To jeszcze etap kiedy kot jest większy od dziecka, mam takie foto starszego syna z kocurem kiedy oboje byli tych samych rozmiarow, nie pamiętam czy juz Wam je wrzucalam, co jest możliwe bo uwielbiam to zdjecie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/855a312ac200.jpg
A trzecia ręką by się przydała, tak samo jak dodatkowe godziny doby. Adaś jest przeslodki, jutro kończy 6 tyg, z karmieniem juz jest zupełnie dobrze, nawet naderwana brodawka przyrosła z powrotem, a Adasiowy usmiech- miód na serce
Summer juz niedługo
Ciesze się, że nas przybywa w tym wątku i ciesze się,ze Wasze brzuszki i Okruszki rosnąblue00, Kaczorka, KateHawke, Anna Stesia, summer86, Lunaris, Lusesita, Flowwer, Yoselyn82, olik321, Jadranka, Lena21, Rucola, Malwas, lamka, innamorata88, Emiilka, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Sarna, cudowny widok
Marzę o chwili kiedy będę tak mogła przytulic moją córeczkę.
Będziesz miała tak codziennie lub nawet kilka razy dziennie i to już całkiem niedługo
Sarna - ale widok jest przesłodki a kocur mega
Lamka - wygrałaś!!
Lunaris - zawiodę Cię. Przez pół ciąży nie jadłam słodyczy i nie schudłam.. Nadrobiłam w drugiej połowie :pWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 21:01
Sarna84, summer86, Lunaris lubią tę wiadomość