Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lamka piekny!
lamka lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Ja mam poczatek przyszlego tygodnia stresujacy w poniedzialek ide na kolejne usg, dowiem sie czy okruszek dalej sie dobrze rozwija. We wtorek mam usg piersi. Kiedys chodzilam bez wiekszego stresu, ale rok temu jedna pani doktor doszukala sie zmiany podejrzanej... na szczescie biopsja pokazala, ze to gruczolako-wlokniak, ale miesiac czasu mialam wyjety z zyciorysu. Oprocz tego jakieś liczne torbiele w piersiach. Jak sie zatrzymuje lekarz i mierzy te ciemne punkciki na usg, to ja tam prawie zawalu dostaje. Jakies glupie te cycki mam i zawsze cos w nich jest. Ani razu nie bylo zupelnie czysto.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2018, 11:59
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualnyAgulineczka może masz po prostu piersi bardzo gruczołowe. Ja miałam raz usuwany łagodny guzek, ale od tego czasu nic się nie dzieje.
Kaczorka jest zarodek 2mm lekarz powiedział, że wszystko ok, dzidziuś jest bardzo dobrze umiejscowiony, ciałko żółte dobrej wielkości, jajniki ok. Ogólnie wszystko wygląda prawidłowo, więc trochę jesteśmy spokojniejsi. Mąż był ze mną na usg, bo też bardzo się bał.Jeżowa, blue00, malka, Jadranka, Kaczorka, summer86, KateHawke, pilik, Anna Stesia, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Przepraszam, że dopiero dzisiaj, ale wczoraj wróciłam do domu po 23, wsunęłam talerz pomidorowej i padłam na łóżko zasypiając migusiem.
Ale oto mój Skarb:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eac552b7a6af.jpg
Nie mogę się napatrzeć, cały czas wyciągam zdjęcie i myślę "czy Ty naprawdę jesteś w moim brzuszku?"
Z USG wychodzi na tydzień starszego niż z OM serduszko 158bpm, dwie ręce i dwie nogi kość nosowa też jest, a przezierność karku 1,8mm.
Jestem taka szczęśliwa i po raz pierwszy od początku ciąży naprawdę spokojna
Lamciu kochany Kropuś bardzo się cieszę, że wszystko w porządkuSiwulec, lamka, blue00, malka, olik321, Jadranka, ibishka, Cccierpliwa, Yoselyn82, Kaczorka, summer86, KateHawke, JuicyB, pilik, Bajkaaa, Anna Stesia, Rucola, JustynaG, Sarna84, E_w_c_i_a, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Jeżu jaki wspaniały Skarb cieszę się bardzo że wszystko gra i trąbi rośnijcie już sobie teraz spokojnie
Jeżowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No właśnie niestety nie pokazywał... a już bym tak chciała wiedzieć ale męża nagle naszło wczoraj przeczucie, że to córka, zobaczymy czy będzie miał rację
-
Gratulacje pięknych kropek i bąbelków
Olik ja pracuje w dużej firmie o wypłata przychodzi tak jak zawsze ostatniego na konto - jedynie jak l4 kończy się gdzieś po 20 tym to muszę pamiętać, żeby im szybko przesłać, bo wypłacają wg tego co maja już i siebie ( miałam czasem premie, wiec na l4 w ciąży dostaje więcej niż jak pracowałam taki psikus )
Co do kataru to inhalacje polecam z nebulizatora - kupiłam w ciąży i uratował mi życie - wtedy inhalujesz zimnym a nie gorącym, mi przynosiło ogromna ulgę i przespane noce. Podobno nebulizator sprawdza się tez w podawaniu leków maluszkom, ale to może dziewczyny, które maja dzieci się wypowiedzą lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2018, 12:35
-
Ja robiac wyprawke w ciazy mialam na liscie tylko zwykly aspirator -fride. Jak Maly mial kilka miesiecy kupiliśmy za namowa kolezanki katarek do odkurzacza. Rewelacja! Na poczatku mnie przerazal, ale nic tak dobrze nie wyciagnie glutkow z nosa, te wszystkie reczne aspiratory, gruszki i inne cuda sie chowaja. Teraz syn jak ma katar to sam sobie odciaga
Kolejny zakup to inhalator i przyznaje, ze przy regularnym stosowaniu skraca czas trwania kataru.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚