Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania z wypozyczeniem kogos do salonu u nas nie bardzo przejdzie ale aprobuje opcji wypozyczenia samochodu na przymiarke fotelika moze tak sie uda... wkoncu bierzemy u nich samichod za nie male pieniadze to moga sie chyba poswiecic i dac mi samochod na jeszcze jedna :jazde probna" na godzine
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
summer86 wrote:Flowwer, sówki
Zamówiłam z H&M pajacyki w sówki i jak je zobaczyłam na żywo od razu pomyślałam o Tobie
Hahaha ja się kojarzę ze sowami?ciekawe dlaczego
pokaż jak wygladają
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
olik321 wrote:Flo bardzo ładne mebelki..skad zamawiałaś?
najtaniej bo u mnie w sklepie zaspiewali za nie o 300 zł więcej i czas oczekiwania dług.Zamówiłam z allegro w środę a w piątek już u mnie były
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Kochane myśle, że Aga się nie obrazi jak Wam tylko powiem, że u niej ok. Dalej jest pochłonięta remontem z tego co wiem
Mebelki bardzo ładne Flowłaśnie tez dziś cały dzień oglądam, ale najpierw czeka mnie remont wiec jeszcze muszę się wstrzymać, ile płaciłaś za przesyłkę ?
My podjechaliśmy autem do salonu gdzie zamowilismy wózek, fotelik i bazę, pani nam wszystko przemierzyła i sprawdziław dodatku ku mojemu zaskoczeniu kiedy powiedzieliśmy, że zamówimy całość u niej to zrobiła nam rabat i wyszło taniej niż na necie
blue00, Bajkaaa, summer86, malka, Rucola, JustynaG, Lusesita, Sarna84, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Dobrze ze u Agnieszki wszystko ok
Staraczka życzę Ci bys szybko urodziła
Coś wam miałam jeszcze pisać ale po tym co jest na staraczkach nie umiem za dużo kojarzyć
Flowwer piękne mebelkija już nie mogę doczekać się aż mój emek zrobi pokój dla młodej
będę tam siedzieć całymi dniami hehe
staraczka1111 lubi tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:Mnie to chyba nigdy nie weźmie na ten poród. Czuję się jak ponton już
Staraczka -nigdy nie mów "nigdy"współczuję! mój syncio też sobie siedział jak hrabia do 43 tyg i na siłę go wyciągali
Rucola, staraczka1111 lubią tę wiadomość
-
Lena21 wrote:Kochane myśle, że Aga się nie obrazi jak Wam tylko powiem, że u niej ok. Dalej jest pochłonięta remontem z tego co wiem
Mebelki bardzo ładne Flowłaśnie tez dziś cały dzień oglądam, ale najpierw czeka mnie remont wiec jeszcze muszę się wstrzymać, ile płaciłaś za przesyłkę ?
My podjechaliśmy autem do salonu gdzie zamowilismy wózek, fotelik i bazę, pani nam wszystko przemierzyła i sprawdziław dodatku ku mojemu zaskoczeniu kiedy powiedzieliśmy, że zamówimy całość u niej to zrobiła nam rabat i wyszło taniej niż na necie
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Flo piekny pokoik się szykuje. My dla naszego bedziemy sxykować pokój dopiero za 2 lata, do tego czasu musimy się pomieścić w 2-pokojowym mieszkaniu ale absolutnie nie narzekam. Tymczasem w tym tygodniu kupujemy ogródek działkowy. Zakup bardzo spontaniczny ale nie wyobrażam sobie nie zapewnić mojemu Skarbowi kilku arów do biegania w pobliżu domu, jeśli mnie na to stać
Lunaris, pilik, Flowwer lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Ania daje tylko znac ze ta pani ktora polecilas odpisala ze ten fotelik ktory wybralismy powinien w naszym aucie lezec prawidlowo
pilik, Ania1003, Bajkaaa lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Są przesłodkie- pasowały by do mojego turkusowego pokoju
ale chyba muszę zluzować kucyki i poczekać z tym planowanie i zakupami chociaż z 10 tyg jeszcze
...najchętniej już wszystko bym urządziła i powyciągała
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny śmiałam się dziś z eMkiem z mojej mamy bo przyjechała z ekwipunkiem:
syrop z aronii
syrop z bzu
syrop z malin
sok z malin
maliny domowe w słoiku z pestkami
tłuszcz gęsi do smarowania klatki
maść majerankowania do smarowania okolic nosa
ususzona lipa do zaparzania
Ale pije te jej specyfiki nasmarowania gęsim tłuszczem oraz majerankiem i o dziwio umiem oddychać przez nos ( nie jest idealnie ale coś tam powietrze przelatuje)
Także jestem dziś pociągającą apetycznie pachnącą ciężarówkąagulineczka, JustynaG, Flowwer, Lusesita, Kaczorka, Jeżowa, lamka, Emiilka, KateHawke, reset lubią tę wiadomość
-
Flo slicznie
tak sie tylko zastanawiam czy bedzie Tobie wygodnie z tym przewijakiem pod takim skosem?
Dziewczyny ja mam jutro kolejne usg. Denerwuje sie bardzo. Moj "optymizm" juz mnie dopadł. Prosze o kciukiSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Ania, od któregoś tygodnia reaguje
https://parenting.pl/24-tydzien-ciazy
Wygląda na to, że Klusek ma książkowe reakcje