Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajkaaa wrote:Kaczorka super jakbyś dała radę mnie bardzo cieszy oko taka lista a będzie łatwiej zapamiętać co i jak
No tylko musiałybyście podać swoje terminy porodów, płeć, ewentualnie imię
A jak któraś już urodziła to wtedy datę porodu, imię, wagę, wzrost i ewentualnie który to był tydzień ciąży
Postaram się to zebrać i układać w porządku chronologicznym -
nick nieaktualny
-
Ania klusek jeszcze nie widzi tak jak dziewczyny piszą, ale może już „czuć” światło. Takie poczucie światła jak u niektórych niewidomych podobno właśnie już wcześniej się rozwija .
Ale jak dla mnie to nasze dzieciaki w brzuchu mają jakiś dodatkowy zmysł przez który wiedzą, że na nie patrzymy i się skupiamy i wtedy się uspokajają :p moja tak ma na pewno :p
U mnie tp 28.06, córeczka NinaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2018, 08:34
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry! Kolejny piękny dzień dzisiaj, fajnie, że jestem na zwolnieniu to skorzystam (o ile samopoczucie pozwoli...)
Jadranka, nie jestem pewna czy gratulowałam... więc gratuluję! widzisz, chciałaś czekać 2 tygodnie a tu już Dzieciątko z Tobą cudownie przykro, że poród ciężki, ale wszystko dzielnie zniosłaś, jak na kobietę przystało
Flo super mebelki!!! Ależ zazdroszczę urządzania pokoju dla dziecka... u nas się pewnie skończy na dokupieniu jakiejś komody tylko na ciuszki, bo miejsca mało, ale dobre i tyle
Ja tradycyjnie z przerwą dwugodzinną w nocy na kichanie i jedzenie, robi się z tego mały rytuał i zastanawiam się czy to znaczy, że już do końca ciąży nie będę przesypiać całej nocy
Ja termin mam na 17.10, ale jeszcze nie wiem kto mieszka w brzuszku -
nick nieaktualnyCześć Kochane, piękna pogoda, korzystajcie ile się da
Flowwer serio za takie grosze kupiłaś, wow! Daj linka do sprzedającego
U mnie termin na 6.12 jakkolwiek bardzo bym chciała wiedzieć, to muszę jeszcze 2 miesiące poczekać na wiadomość o płciWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2018, 08:58
-
Kaczorka tego się właśnie obawiałam... czyli nici z wysypiania się na zapas haha
-
nick nieaktualny
-
Kaczorka, u mnie :
termin porodu: 22.06, córeczka
U Ani zostanie Klusek a u nas Mała Też coś tego imienia wybrać nie potrafimy.
Ania1003 lubi tę wiadomość
-
Jadranka gratuluję z całego serca!!!!
Kochana dzielnie się spisałas, współczuję 10 h w skurczach, pocieszę Cię, że kolejny poród będzie na pewno szybszy, nawet wiecej- on może być super ekspresowy
Odpoczywaj,wracaj szybko do pełni sił, ciesz się maleństwem!
Zdrówka dla Ciebie i dla córeczki
To teraz czekamy na Staraczkę -
Jeżowa wrote:Kaczorka tego się właśnie obawiałam... czyli nici z wysypiania się na zapas haha
Oj na zapas to się chyba jeszcze nikt nie wyspał
Ale może trafi Ci się dziecko, które będzie grzecznie spać całą noc i nie będzie robiło pobudek o 4 na rozmowy i zabawy u mnie po prostu karma wróciła -
Rucola wrote:I swoja drogą Kaczorka dajesz nadzieję że z kilkumiesięcznym brzdącem można mieć trochę czasu
Właśnie przysypia u mnie na rękach
Jest absorbująca, ale nie mogę przez całą dobę tylko jej czasu poświęcać i robić z siebie małpkę cyrkową, bo inaczej bym zwariowała..JustynaG, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Ja mogę się tym zająć mam pierwszy post w połowie pierwszej strony.
Przed Wami jeszcze ciężkie dni i może być ciężko z uzupełnianiem na bieżąco.
Z tym, że chłopcy lubią siedzieć w brzuszku do końca, przekonała się ostatnio moja koleżanka. Dwie córki urodziła w 38tc i była przekonana, że teraz też tak będzie. A tymczasem młody wykluł się po terminie
Czyli cos jest z tymi chlopami Jesli potradisz to świetnie by było ilw razy się zastanawiam ktora ma kiedy termin.
Jestem za !! Kaczorka prowadź!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄