Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ibishka trzymasz napięcie :-)

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • ibishka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe powiem Ci ze to życie w niewiadomej jest straszne :) mogło by pójść w te albo we wte. A tak to takie jak to mówi moja mama 'pieszczenie kotka przy pomocy młotka' hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 16:57

Lusesita lubi tę wiadomość

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tak myślę, że coś się zaczyna powoli kroić :-)

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • ibishka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak to jest z ktg, jeśli bym w trakcie nie czuła akurat tego bólu miesiączkowego a on był związany ze skurczami to aparat to zanotuje? Czy ja muszę w momencie ktg czuć skurcze?

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia, z tego co pamiętam to te z allesa chyba trochę większe wypadają w miarę a esotiq normalnie, no ale to i tak trzeba koniecznie przymierzyć (mówię jako była brafitterka).

Anna Stesia lubi tę wiadomość

• Lusesita Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ibishka niekoniecznie musi boleć.
    Pamiętam jak zawiozłem kuzynke na planowe cc.
    Podłączyli ja do ktg a tam piękna akcja skurczowa. Tylko że ja nic nie bolało hehe

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka jaka piekna masz ksiezniczke :)

Kaczorka lubi tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn dopiero doczytałam Twoja historię.
    Trzymam bardzo mocno kciuku, aby TEN telefon zadzwonił jak najszybciej <3

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • admiralka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    I tak ma zostać do końca ciąży!!
    Na peenatalne się wybierasz?

Oczywiście, ale to dopiero za 6 tygodni. Póki co kolejna wizyta 30 kwietnia i to będzie ten etap, gdy poprzednio już było widać na usg nieprawidłowości.

I zostawiam Wam jeszcze naszą dzisiejszą fotkę <3 Pierwszą do rodzinnego albumu, mam nadzieję.

Po wizycie tylko Wam tak na szybko napisałam, bo byłam u koleżanki i jej miesięcznej córeczki, przesłodka jest!

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/86fdc6b79eb1.jpg

Flowwer, Cccierpliwa, nick nieaktualny, Kaczorka, Lunaris, Lusesita, Anna Stesia, Lena21, KateHawke, Barbarka1984, Bajkaaa, emi2016, JustynaG, nick nieaktualny, JuicyB, E_w_c_i_a, Malwas lubią tę wiadomość

atdc9vvjhr7v1l6t.png

h84f9vvj1bgblfir.png

03.08.2017 - Nasze cuda 8tc [*]
    16.12.2017 - Marysia 15tc [*]
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Admiralka <3 wszystkie tu trzymamy kciuki za Twojego maluszka, niech pięknie rośnie i się rozwija, do 30 kwietnia szybko zleci :)

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Admirałka cudowne wieści :) rośnijcie zdrowo <3

Ibichka wypoczywaj, finał tuż tuż.

Kaczorka Luśka złamie nie jedno serce <3 jest prześliczna!

Kaczorka, ibishka lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale piękna Luśka:)

Admiralka trzymam kciuki za kropka.

My dziś sprzątaliśmy mieszkanie, pucowałam wszystkie podłogi jeszcze od farby i tak mnie teraz tyłek boli, że aż mi się przypomniało jak to po ćwiczeniach jest ;)

Co do leginsów z hm, ja mam S i są ok, nie prześwitują.
    Jedynie przez to że czarne chodzę z odkłaczarką w torebce:)
    ostatnio kupiłam spodnie w mohito na gumce i też bardzo polecam. Loozniejszy model do kostek, za niecałe 69 zł więc tragedii nie było, a po ciąży też będę mogła wynosić
    Dla mnie zmorą są koszulki.. bo te normalne za krótkie już, a te ciążowe albo mi się nie podobają albo jak pomyślę, że za t-shirt mam dać 60 zł i ponosze go 3 miesiące to jakoś mi szkoda. Wiem sknera jestem :)

Kaczorka, Emiilka lubią tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajeczko, czy masz jakieś wieści po wizycie?

Lamko, dziękuję. Pewnie zamówię coś i najwyzej odeślę.

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajeczka polajkowałam zaśliczną buzię Twojego maleństwa i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze do samego końca!

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik, Ty siłaczu! Mnie dziś jęzor lata koło pasa, bo poprasowałam pierwszą turę prania i myślałam, że uświerknę! Do tego wyszorowałam pralkę (eksperyment z praniem w pralce z płatkami mydlanymi się nie powiódł, przeprosiłam się z Jelpem). Jeśli miałabym myć podłogę tak jak Ty to pewnie na tej podłodze bym została, klapnięta jak rozjechana żaba.

• olik321 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna myślałam, że będę szafki myć, ale lepiej mi było na czworaka/kucaka niż na stojąco i wchodzić na stołek. W głowie mi się wtedy kręciło

A jutro rano krzywa cukrowa... czyli co wypić szybko czy wolno w końcu? Brać cytrynę? Mogę pić wodę pomiędzy kolejnymi pobraniami?
    Jeść dopiero po ostatnim pobraniu?

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dała dobrą radę Kaczorka - aby nie pić na raz, tak jak to zrobiłam za pierwszym razem, tylko małymi łyczkami, choć dość sprawnie (tak aby zamknąć się z tym całym majdanem w 5 minut). Za drugim razem wzięłam cytrynę i to też był dobry pomysł. Wodę możesz pić, ale na 2 godziny przysługuje Ci chyba jakieś 100 lub 150 ml. Moim zdaniem kluczowa jest pierwsza godzina - gdy dotrwasz do II pomiaru, raczej będziesz miała potem z górki.

olik321 lubi tę wiadomość

• malka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik, pij takim tempem żebyś od razu nie zwróciła ;) ale masz na to jakieś 5min, nie można tego rozwlekac w czasie za długo. Cytrynę możesz wziąć. Ja zapomniałam i też jakoś poszło. Wodę możesz w bardzo małych ilościach. Kilka łyków. Ale weź ze sobą na wszelki wypadek.

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik - bierz cytrynę! Będzie dobra lemoniada :D
    Gdyby nie fakt, że przez pierwszą godzinę siedziałam z głową opartą o ścianę i patrzyłam w jeden punkt, bo inaczej było mi niedobrze, to całkiem spoko to badanko :)

Bajeczko - daj znać co doktorek zadecydował!

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś męczący dzień - miałam tylko w planach odwiedzić Rossmann i zrobić zakupy spożywcze (co jest i tak dla mnie bardzo ambitnym planem) ale moja mama się porządnie uderzyła w głowę i musiałam zorganizować transport dla taty na tomograf (akurat miał w tum samym czasie termin umówiony) i mamusie zawieźć na izbę do szycia, później te zakupy, obiad i padam na twarz !

Yose bardzo się cieszę, że tu jesteś <3 tematy wózków, fotelików, mebli i wyprawki ciagle wracają i na pewno znajdziesz to czego szukasz :) dziewcxyny tu maja ogromna wiedzę, pytaj o wszystko

Bajeczko rozumiem Twój stres, każda z nas przeżywa jak jest coś niepokojącego, ale tak jak dziewczyny piszą najważniejsze, że wiesz i zaraz będziesz działać - na grupie lipcowej z fb mam dziewczynę, której podano w takiej sytuacji luteinę, leżała, oszędzanie się i dziś pisała nam szczęśliwa, że szyjka jest już znowu 3,4cm :) daj nam znać co i jak

Sab simplex - czytałam na blogu taty farmaceuty, że to chyba siła wiary rodziców i sława tego specyfiku go wyróżnia :) faktycznie substancja jest ta sama, ale dawkowanie tak jak już pisałyście większe - na minus jest to, że jeśli kupujemy z neta to nie mamy pojęcia jak był przechowywany, czy nie leżał np w pełnym słońcu itd.

Ibishka ja już teraz mam sny z moim doktorkiem :) - nie wiem jak przeżyje jak go nie będzie :):):)
    Miłego wieczoru mateczki:)

‹‹ 432 433 434 435 436 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ