Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe powiem Ci ze to życie w niewiadomej jest straszne mogło by pójść w te albo we wte. A tak to takie jak to mówi moja mama 'pieszczenie kotka przy pomocy młotka' hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 16:57
Lusesita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaczorka jaka piekna masz ksiezniczke
Kaczorka lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Flowwer wrote:I tak ma zostać do końca ciąży!!
Na peenatalne się wybierasz?
Oczywiście, ale to dopiero za 6 tygodni. Póki co kolejna wizyta 30 kwietnia i to będzie ten etap, gdy poprzednio już było widać na usg nieprawidłowości.
I zostawiam Wam jeszcze naszą dzisiejszą fotkę Pierwszą do rodzinnego albumu, mam nadzieję.
Po wizycie tylko Wam tak na szybko napisałam, bo byłam u koleżanki i jej miesięcznej córeczki, przesłodka jest!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/86fdc6b79eb1.jpgFlowwer, Cccierpliwa, lamka, Kaczorka, Lunaris, Lusesita, Anna Stesia, Lena21, KateHawke, Barbarka1984, Bajkaaa, emi2016, JustynaG, blue00, JuicyB, E_w_c_i_a, Malwas lubią tę wiadomość
-
Admiralka wszystkie tu trzymamy kciuki za Twojego maluszka, niech pięknie rośnie i się rozwija, do 30 kwietnia szybko zleci
-
Admirałka cudowne wieści rośnijcie zdrowo
Ibichka wypoczywaj, finał tuż tuż.
Kaczorka Luśka złamie nie jedno serce jest prześliczna!Kaczorka, ibishka lubią tę wiadomość
-
ale piękna Luśka:)
Admiralka trzymam kciuki za kropka.
My dziś sprzątaliśmy mieszkanie, pucowałam wszystkie podłogi jeszcze od farby i tak mnie teraz tyłek boli, że aż mi się przypomniało jak to po ćwiczeniach jest
Co do leginsów z hm, ja mam S i są ok, nie prześwitują.
Jedynie przez to że czarne chodzę z odkłaczarką w torebce:)
ostatnio kupiłam spodnie w mohito na gumce i też bardzo polecam. Loozniejszy model do kostek, za niecałe 69 zł więc tragedii nie było, a po ciąży też będę mogła wynosić
Dla mnie zmorą są koszulki.. bo te normalne za krótkie już, a te ciążowe albo mi się nie podobają albo jak pomyślę, że za t-shirt mam dać 60 zł i ponosze go 3 miesiące to jakoś mi szkoda. Wiem sknera jestem
Kaczorka, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Bajeczka polajkowałam zaśliczną buzię Twojego maleństwa i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze do samego końca!
-
Olik, Ty siłaczu! Mnie dziś jęzor lata koło pasa, bo poprasowałam pierwszą turę prania i myślałam, że uświerknę! Do tego wyszorowałam pralkę (eksperyment z praniem w pralce z płatkami mydlanymi się nie powiódł, przeprosiłam się z Jelpem). Jeśli miałabym myć podłogę tak jak Ty to pewnie na tej podłodze bym została, klapnięta jak rozjechana żaba.
-
Anna myślałam, że będę szafki myć, ale lepiej mi było na czworaka/kucaka niż na stojąco i wchodzić na stołek. W głowie mi się wtedy kręciło
A jutro rano krzywa cukrowa... czyli co wypić szybko czy wolno w końcu? Brać cytrynę? Mogę pić wodę pomiędzy kolejnymi pobraniami?
Jeść dopiero po ostatnim pobraniu? -
Mnie dała dobrą radę Kaczorka - aby nie pić na raz, tak jak to zrobiłam za pierwszym razem, tylko małymi łyczkami, choć dość sprawnie (tak aby zamknąć się z tym całym majdanem w 5 minut). Za drugim razem wzięłam cytrynę i to też był dobry pomysł. Wodę możesz pić, ale na 2 godziny przysługuje Ci chyba jakieś 100 lub 150 ml. Moim zdaniem kluczowa jest pierwsza godzina - gdy dotrwasz do II pomiaru, raczej będziesz miała potem z górki.
olik321 lubi tę wiadomość
-
Olik, pij takim tempem żebyś od razu nie zwróciła ale masz na to jakieś 5min, nie można tego rozwlekac w czasie za długo. Cytrynę możesz wziąć. Ja zapomniałam i też jakoś poszło. Wodę możesz w bardzo małych ilościach. Kilka łyków. Ale weź ze sobą na wszelki wypadek.
olik321 lubi tę wiadomość
-
Olik - bierz cytrynę! Będzie dobra lemoniada
Gdyby nie fakt, że przez pierwszą godzinę siedziałam z głową opartą o ścianę i patrzyłam w jeden punkt, bo inaczej było mi niedobrze, to całkiem spoko to badanko
Bajeczko - daj znać co doktorek zadecydował!olik321 lubi tę wiadomość
-
U mnie dziś męczący dzień - miałam tylko w planach odwiedzić Rossmann i zrobić zakupy spożywcze (co jest i tak dla mnie bardzo ambitnym planem) ale moja mama się porządnie uderzyła w głowę i musiałam zorganizować transport dla taty na tomograf (akurat miał w tum samym czasie termin umówiony) i mamusie zawieźć na izbę do szycia, później te zakupy, obiad i padam na twarz !
Yose bardzo się cieszę, że tu jesteś tematy wózków, fotelików, mebli i wyprawki ciagle wracają i na pewno znajdziesz to czego szukasz dziewcxyny tu maja ogromna wiedzę, pytaj o wszystko
Bajeczko rozumiem Twój stres, każda z nas przeżywa jak jest coś niepokojącego, ale tak jak dziewczyny piszą najważniejsze, że wiesz i zaraz będziesz działać - na grupie lipcowej z fb mam dziewczynę, której podano w takiej sytuacji luteinę, leżała, oszędzanie się i dziś pisała nam szczęśliwa, że szyjka jest już znowu 3,4cm daj nam znać co i jak
Sab simplex - czytałam na blogu taty farmaceuty, że to chyba siła wiary rodziców i sława tego specyfiku go wyróżnia faktycznie substancja jest ta sama, ale dawkowanie tak jak już pisałyście większe - na minus jest to, że jeśli kupujemy z neta to nie mamy pojęcia jak był przechowywany, czy nie leżał np w pełnym słońcu itd.
Ibishka ja już teraz mam sny z moim doktorkiem - nie wiem jak przeżyje jak go nie będzie
Miłego wieczoru mateczki:)