Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Olik sprawdź jak jest w labie Twoim bo ja nie doczytałam i poszłam na partyzanta, a tu wszyscy mieli swoją glukozę, kubeczek, coś do zamieszania i wodę na szczęście panie miały jeszcze glukozę w labie cytrynowa, byka całkiem smaczna i zorganizowały mi kubek i łyżeczkę jakby nie to, że prawie zemdlałam to ogólnie spoko
olik321 lubi tę wiadomość
-
Mój brzuch ostatnio rośnie w oczach! Wrzucam zdjęcie pogladowe i przy okazji Lamka, summer możecie podejrzeć leginsy z h&m
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d9f6cbb9eb33.jpgKaczorka, lamka, emi2016, olik321, Flowwer, Bajkaaa, KateHawke, JustynaG, Anna Stesia, Lusesita, Lunaris, Lena21, blue00, Sarna84, JuicyB, ibishka, E_w_c_i_a, Malwas, pilik lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dr nie widzi nieprawidłowości ale jak mu mówiłam że Zarot powiedział że przy ucisku ona skraca się do 20mm no ale suma sumarum mój dr powiedział że profilaktycznie pessar założymy bo dla mojego spokoju i z powodu straty z zeszłego roku zrobimy tak by było bezpiecznie także mam narazie się oszczędzać w poniedziałek zrobić u niego badanie w przychodni na czystość pochwy i jak będzie dobrze to zakładamy pessar.
Cieszę się bo ja wam powiem że ja sexu w ogóle w ciąży nie uprawiałam a szyjka taka jest, fakt zamknięta to dobrze. Ogólnie boję się że coś będzie nie tak a psychicznie bym tego nie zniosla więc mąż się ucieszy do końca ciąży będzie miał tylko lody w sumie ciepło się robi to będzie chłopak potrzebować częściej tych lodzikow
P.s. Humor mam o niebo lepszy niż w południeAnna Stesia, malka, Lusesita, Lunaris, Lena21, Sarna84, ibishka, pilik lubią tę wiadomość
-
Bajka ufff dobrze że Cię uspokoił doktorek a lody nie są złe
Jeszcze jedno passer jaest zakładany na NFZ czy zakup i założenie prywatnie ?Bajkaaa lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Malka gdzie masz brzuch ?!!
Mnie od tyg czuje że rośnie jak na drożdżach.malka lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Bajka ufff dobrze że Cię uspokoił doktorek a lody nie są złe
Jeszcze jedno passer jaest zakładany na NFZ czy zakup i założenie prywatnie ? -
Bajko, uff, kamień z serca! A co do badania szyjki to czytałam, że własnie powinno się ją badać przy ucisku, bo pokazuje jak mniej więcej funkcjonuje podczas chodzenia. Najważniejsze, że jest twarda i zamknięta, a pessar nie zaszkodzi. Dobre wieści na wieczór!
Ps. Malka, Ty lachonie!! Przy takich laseczkach jak Ty czy Ibishka to człek nabawia się kompleksów!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 21:28
Bajkaaa, ibishka lubią tę wiadomość
-
Bajka bardzo się cieszę, że lekarz Cię uspokoił, a pessar na pewno wpłynie pozytywnie na Twoją psychikę, nawet jeśli szyjka by się wydłużyła tak czy inaczej no i cudownie, że na połówkowych z córcią wszystko w porządku
Ja dzisiaj pierwszy dzień bez mdłości od wielu tygodni, już zapomniałam, jakie życie jest bez nich piękne
Yos super Cię tu widziećBajkaaa, lamka lubią tę wiadomość
-
Bajka, cieszę się, że lekarz Cię uspokoił. Założysz pessar na wszelki wypadek i już bedziesz całkiem spokojna
Anna Stesia do Ibishki mi daleko! Jak będę tak daleko jak ona to będę od niej 2x większa ibishka wygląda rewelacyjnie!
Yose zapomniała wcześniej napisać, że mega gratulacje Witamy Cię w naszym gronie oczekującychBajkaaa lubi tę wiadomość
-
malka wrote:Mój brzuch ostatnio rośnie w oczach! Wrzucam zdjęcie pogladowe i przy okazji Lamka, summer możecie podejrzeć leginsy z h&m
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d9f6cbb9eb33.jpg
Malka mam dokładnie to samo wrażenie jakby nagle w ostatnich 3 tygodniach wyskoczył jak z procy, aż się zaczynam martwićmalka lubi tę wiadomość
-
Bajka - fajnie że masz taką opcję. Będziesz spokojniejsza a dzidza sobie posiedzi grzecznie do końca
Dziewczyny ja uciekam. Film mi się urwał w połowie czytania wątku. Muszę odsypiać jak mi dziecko każe Dobranoc!Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Bajka super, bedziesz spokojniejsza.
Ja w pierwszej ciazy nie mialam takiej opcji, mialam szyjke 12mm i wewnętrzne rozwarcie, takze bylo ryzyko ze szyjka nie wytrzyma. I tak sobie 3 miesiace lezalam, wstaja tylko do ubikacji i lekarza. Szyjka juz mi sie nie wydluzyla ale tez nie skracala i urodzilam w 37tc -
Haha dziewczyny nie slodzcie mi tak bo aż mi rumience wychodzą mąż i tak mówi że jestem wielorybem, humbakiem, Jabba itp.
Dzisiejszy wieczór odpukać cisza. Przez dzień mnie wyneczylo i teraz tylko cmi brzuch ale nie mam skurczy. A dziś pierwszy dzień na zmniejszonym magnezie.. Więc wstąpily nowe nadzieję
Bajka to cudownie że się uspokoiłas! Będzie dobrze!!malka, Bajkaaa, Lusesita, lamka, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Bajka to super że się uspokoiłas i ze lekarz dziala, będzie dobrze
Bajkaaa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️