Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś dużo sił dla Was
Radzio i Czarek to silne chłopaki i mame chciały już przytulać. Mocne kciuki!
Moniś dobrych wyników życzę! Kto by chciał w szpitalu siedzieć. Za chwilę ktoś pozna swój nowy dom
Barbarka takie słodkości nam tu pokazujesz! Jakie piękne usteczka(ale dobrze że wskazałaś bo na początku nie wiedziałam jak patrzeć
- bo ja to cienka jestem w te klocki
)
Barbarka1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarma pytałaś mnie o zarodek, u mnie było widać żółtko i mini-zarodek 2mm w 5t1d (wg om 6t1d).
Barbarka śliczna buzia
Bajka ja nie lubię imienia Weronika, chociaż mi się podoba, a wynika to z tego, że była dziewczyna mojego męża ma tak na imię i wiesz... złe skojarzeniaBajkaaa, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
Yoselyn, całe życie mówiłam że jak będę miała corcie to będzie Zuzia, a jak już jestem w ciąży to nie wyobrażam sobie innego imienia jak Anastazja. Znam tylko jedną Nastke i jest cudna, mądra i taki typowy przytulas.
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
lamka wrote:Karma pytałaś mnie o zarodek, u mnie było widać żółtko i mini-zarodek 2mm w 5t1d (wg om 6t1d).
Mhm wg om wczoraj miałam 5t2d, czyli jeszcze może coś byc. OK nic tylko czekać, zajmę głowę pracą do tego czasu chyba, żeby nie zwariowac. Dziękuję.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
A mnie wszystkie fajne imiona nie pasują do nazwiska Ciastka
Podoba mi się Ida, Iga -są za krótkie (Ciastek ma krótkie nazwisko i same miękkie spółgłoski) Imię musi być twarde i długie. Mam pomysł na Aleksandrę -Olę lub Dominikę (mniej twarde ale pasuje). Jakoś nie do końca oba mi leżą. Chłopiec prawdopodobnie już zostanie Stanisławem
-
Karma88 wrote:Mhm wg om wczoraj miałam 5t2d, czyli jeszcze może coś byc. OK nic tylko czekać, zajmę głowę pracą do tego czasu chyba, żeby nie zwariowac. Dziękuję.
U mnie w 5+4 był pęcherzyk ciążowy i żółteczkospokojnie dzidziulek ma jeszcze chwilę, żeby się pojawić
Moniśka - kciuki, żeby Was wypuścili! Sama uciekłam jak najszybciej :p -
Lunaris wrote:A mnie wszystkie fajne imiona nie pasują do nazwiska Ciastka
Podoba mi się Ida, Iga -są za krótkie (Ciastek ma krótkie nazwisko i same miękkie spółgłoski) Imię musi być twarde i długie. Mam pomysł na Aleksandrę -Olę lub Dominikę (mniej twarde ale pasuje). Jakoś nie do końca oba mi leżą. Chłopiec prawdopodobnie już zostanie Stanisławem
to się zloszcza wszyscy że tak myślę
A i widzę po znajomych ze nikt nie patrzy czy pasuje do nazwiska
A jeszcze emkowi nie powiedziałam że będzie po jego myśli że będzie Weronikareset, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:A mnie wszystkie fajne imiona nie pasują do nazwiska Ciastka
Moja mama kierowała się właśnie tym, żeby imiona dzieci nie miały tej krzyczącej formy, no wiesz, jak Kaśka! Baśka! Olka! Miało być właśnie mięciutko.
Ja mam słabość do imion z Rrr! W styczniu straciliśmy Darię, a teraz czekamy do grudnia na Renatę albo Bartka (Bartosza nie Bartłomieja). Jak widać, ciężko nadać tym imionom tę krzyczącą formę.
Jak już tu jestem, to i tu poproszę o mentalne wsparcie o 17:20, bo idę na wizytę do gina z kliniki (tak, tym razem mam 2 ginów, a co sobie będę żałować - ten z kliniki jest endokrynologiem i pilnuje mi szalonych hormonów, a ten drugi jest kochany, działa na mnie jak neopersen i pilnuje mojej zrytej psychy). Najchętniej połączyłabym ich w jedno, ale trudno. I żeby jeszcze ten twór był tak piękny jak poprzedni doktor z invicty!
Lunaris, lamka, KateHawke, Lena21, pilik lubią tę wiadomość
-
Yose tak, w laboratorium można pracować po studiach na kierunku analityka medyczna/diagnostyka laboratoryjna. Po studiach już jestem dawno, teraz kończę specjalizację (coś w stylu tego co robią lekarze i pielęgniarki). Będę dalej pracowała w labie tylko będę miała więcej uprawnień no i mam nadzieję, że kasy
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
StaraczkaNika wrote:Ja mam słabość do imion z Rrr! W styczniu straciliśmy Darię, a teraz czekamy do grudnia na Renatę albo Bartka (Bartosza nie Bartłomieja). Jak widać, ciężko nadać tym imionom tę krzyczącą formę.
!
NikuśBędę dumna jak Twoje dziecko będzie mieć tak samo na imię jak ja
Kciuki za imienniczkę in spe zaciskam najmocniej jak się da :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2018, 09:48
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Patrz Nika a mi tak strasznie podobają się te krzycace formy imion
Trzymam kciuki za ciebie oczywiście
Ja dziś też mam wizytę mam nadzieję że wszystko ok,
Ale żeby nie było do końca miło właśnie dzwoniłam do zusu i powiedzieli że ostatni dokument w mojej sprawie wpłynął po terminie czyli 23.04 za marzec! I od tego zus ma 30 dni...
Ale babka pocieszyla że jest już na końcowym etapie więc podejrzewa że będzie wcześniej niż 23.05 za marzec... -
Ja też lubię Rrrr w imieniu
Synek ma na imię Franio i pewnie dlatego ta Aleksandra mi się najbardziej podoba... na razie
A tak w ogóle to najchętniej nazwałabym córkę jakimś mocnym skandynawskim imieniemFreya, Torvi, Ingrid
chyba za dużo Vikingów oglądam
-
Lunaris - mi się Aleksandra podoba, ale zrobienie Ola już nie jest na "A", więc odpadło..
Żartowaliśmy z mężem, że może Astoria, ale chyba za bardzo hotelowo się kojarzy :p chociaż w Harrym Potterze było takie imię
Juicy - u mnie poza rozstępami nic na/pod piersiami nie wyskakiwało.
Nika - kciuki za wizytę!Lunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Igora mam u znajomych -cudny chłopak , imię też bardzo mi się podoba
Juicy, jak szorstkie i czerwone to możesz posmarować maścią witaminową albo czymkolwiek nawilżającym. Moim pacjentom takie wyprzenia robią się często na styku 2 warstw skóry, wiadomo, człowiek się poci i taki efekt. Można też oddzielić warstwy skóry gazikiem.JuicyB lubi tę wiadomość
-
...o matko, weszłam na stronę empiku w zakładkę pokój dziecka... to był błąd
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Wychodzimy!!! Ale jestem szczesliwa. I ciekawa jak starszak zareaguje na braciszka
reset, lamka, Lunaris, Amy333, Kaczorka, blue00, Jeżowa, malka, Bajkaaa, KateHawke, Luna1993, Barbarka1984, Flowwer, Lena21, Lusesita, Yoselyn82, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość