Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
reset wrote:Nikuś
Będę dumna jak Twoje dziecko będzie mieć tak samo na imię jak ja
Kciuki za imienniczkę in spe zaciskam najmocniej jak się da :*Potwierdza się.
Dla mnie to imię pachnie jabłkami. Mąż wolałby Nadię, też ładnie, ale mniej do mnie przemawia. Podoba mi się jeszcze Brygida ale ni hu hu nie ma mam pomysłu jak to zdrobnić żeby nie wyszło idiotycznie -
Monia gratki i koniecznie zdaj relację - jestem ciekawa na przyszłość w autopsji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2018, 10:39
-
JuicyB wrote:Czy któraś z mam miała przypadek odparzeń pod cyckiem? Mam takie coś pod lewym od dwóch dni. To dosyć duże, bardzo szorstkie, ale nie boli. Czy to odparzenie? Wiecie jak się tego pozbyć?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a5a2ad47d4b.pngJuicyB lubi tę wiadomość
-
Karma tak jak dziewczyny piszą, kształt pęcherzyka może zależeć od nacisku sondy USG - u mnie też na zdjęciu z USG jakiś taki spłaszczony był. Trzymam kciuki za przyrost bety!
Nika jak się moje serce cieszy widząc Cię tumocne kciuki za wizytę!
JuicyB może posmaruj czymś na odparzenia dla niemowląt? Nam położna w szkole rodzenia mówiła, że wszelkie takie zmiany super łagodzą okłady z krochmalu i ona czasem u siebie nawet stosuje.
A my się witamy w pierwszym dniu 8 miesiąca. Z tej okazji moje drugie ciążowe foto:
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2018, 13:02
blue00, Lunaris, JuicyB, malka, Bajkaaa, Cccierpliwa, reset, KateHawke, Czrna 81, Luna1993, Flowwer, Lena21, Karma88, Lusesita, olik321, Yoselyn82, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:O widzisz, bo Renaty to zawsze są mądre, kumate babki
Potwierdza się.
Dla mnie to imię pachnie jabłkami. Mąż wolałby Nadię, też ładnie, ale mniej do mnie przemawia. Podoba mi się jeszcze Brygida ale ni hu hu nie ma mam pomysłu jak to zdrobnić żeby nie wyszło idiotycznie
Z niezdrabnialnych i z "r" to jeszcze Rita i Marta.
My marzymy o Zosi, ale też mnie drażni to, że dziewczę kiedyś będzie mieć 30 lat i w pracy co? Albo Pani Zosiu (dobre dla siedmiolatki) albo Pani Zofio? (jak do staruszki - sąsiadki).
Spoko, nie ma to jak planować imię dziecka 6 dpomalka lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Amy, kciuki i powodzenia na połówkowych
Ale to zleciało! Napatrz się na malucha
Amy333 lubi tę wiadomość
-
Amy kciuki!
Summer ślicznie wyglądaszlaseczka na końcówce
Reset imię Ci się tak czy inaczej przydaa ja i tak wierzę że z tego wykresu to musi być zielony finał!
Amy333 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej!my dziś wychodzimy do domku
mała lekko zzolkla ale nie na tyle żeby zostawać w szpitalu. Tylko kontrola za tydzień.
Jest kochana. Uczymy się siebie po malu.
Walczymy też o karmienie piersią, pokarmu coraz więcej ale mała ma smoczy apetyt więc musimy dokarmiac a przez karmienie mieszane mała ma gazy ale jestem dobrej myśli że z każdym dniem będziemy coraz lepiej się zgrywac
Bycie mama jest cudowne.. Jesteś zmęczona obolała, nie wiesz co maleństwo chce, a potem otwiera Te swoje oczeta i patrzy z takim zainteresowaniem a Ty sobie myślisz jaka jesteś szczęściara:)blue00, JuicyB, summer86, Achia, malka, Bajkaaa, Lunaris, never_lose_hope, lamka, KateHawke, Czrna 81, Luna1993, Flowwer, Lena21, Karma88, Lusesita, olik321, emi2016, Kaczorka, Jeżowa, Yoselyn82, pilik, moniśka..., Emiilka, JustynaG, Jadranka lubią tę wiadomość
-
Aga olbrzymie kciuki za was!!!!
Summer pieknie wygladasz!summer86 lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Ibishka miłego powrotu do domu, wzruszyłam się Twoim opisem pierwszych wrażeń z macierzyństwa
-
nick nieaktualnySummer jaki śliczny brzuszek, w ogóle nie wyglądasz na ósmy miesiąc, coś czuję, że podobnie będę wyglądać w piątym
Ibishka, Moniśka - super, że już wychodzicie z maleństwami
Co do Zosi - moja ukochana chrzestna ma na imię Zosia i wujek (jej mąż) mówi do niej Zojka.summer86 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Dziewczyny
mi proporcjonalnie do brzuszka rośnie teraz pupa, więc część kilogramów tam poszła
malka jak Twoje zdrowie?
Ibishka wzruszył mnie Twój wpiswszystkiego najlepszego dla Ciebie i Gabrysi! Cieszcie się sobą w domowym zaciszu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2018, 11:24
-
Lunaris wrote:Reset imię Ci się tak czy inaczej przyda
a ja i tak wierzę że z tego wykresu to musi być zielony finał!
Lunaris, obie wiemy, że to 6 dpo i że nawet z ładniejszych wykresów ciąży nie było, ale fajnie jest mieć nadziejęWięc ją mam!
Summer- obłędnie wyglądasz jak na ten etap ciąży!
Agniechaaa- za chłopaków mocno trzymam kciuki! :*
Amy - kciuki za połówkowe! Po Tobie patrząc to ja gdzieś zgubiłam te kilka miesięcy, bo pamiętam jak testowałaś!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2018, 11:24
Lunaris, Amy333 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.