Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Blue - super bobo
A ja się pochwalić chciałam, że moja córcia właśnie pierwszy raz usiadła sama z pozycji na czworakachale jeszcze z podparciem, bo nie jest stabilna :p
Luna1993, summer86, blue00, Emiilka, malka, Anna Stesia, lamka, KateHawke, Jadranka, Rucola, pilik, Barbarka1984, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
ibishka super wiadomość z tym karmieniem. Gratuluję.
Melduję się po wizycie. Jest zarodek i bijące serduszko.Co za piękny moment. Łzy w oczach! W końcu znowu się udało.
Wszystko na usg wygląda ładnie, mamy się dalej oszczędzać, wszystkie leki utrzymane, kolejna wizyta 15 maja i wtedy przynoszę wszystkie badania z krwi + mocz i zakładamy kartę ciąży.
No i aby sobie wynagrodzić nerwy ostatniego tygodnia kupiłam małego bodziaka i butki. Tak wiem, w cholerę za wcześnie, ale chcę jakoś upamiętnić nam ten moment. Na razie koniec z zakupami.Luna1993, Bajkaaa, Flowwer, summer86, blue00, Kaczorka, Emiilka, malka, ibishka, Lusesita, Anna Stesia, agulineczka, Yoselyn82, lamka, KateHawke, JuicyB, Jadranka, Rucola, pilik, Barbarka1984, Cccierpliwa, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
Blue mam podobne zdjecie
Cieszę się że jest wszystko dobrze tylko proszę się oszczędzać tak jak lekarz kazał
Karma co za wcześnieowszem jakbyś może wózek kupiła to bym się zdziwiła ale bodziaczek jeden malusi i butki?
spokój matki jest nieoceniony i trzeba o niego dbać także dobrze zrobiłaś
Luna1993, blue00, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Blue bobas już duży !!
Karma to cudowana wiadomość dnia ♡♡ a mały lokator ma rosnąć.
Jak u was z apetytem ? Zjadłam obiad a po 2h ssanie i kolejny obiad po kolejnych 1,5 h czas na deser- nutella której nie cierpię a dziś siedzę i wpierniczam jak najeta.nenusia, Karma88, blue00, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Blue bobas już duży !!
Karma to cudowana wiadomość dnia ♡♡ a mały lokator ma rosnąć.
Jak u was z apetytem ? Zjadłam obiad a po 2h ssanie i kolejny obiad po kolejnych 1,5 h czas na deser- nutella której nie cierpię a dziś siedzę i wpierniczam jak najeta. -
nick nieaktualny
-
Flowwer mi już przeszło ale mam tyle na liczniku że teraz to faktycznie powacham coś i tyje
masakra aż wstyd się przyznać ile ważę, a gdzie tam do końca a najgorsze jest to że nie mogę chodzić wiec nie mogę spalać kalorii
A gdzie tam do końca -
Bajka a ile jesteś na+ z kg ?
Olik ty to nadal jak top modelka ale ja już z figurą odpuszczam bo ważniejszy synek i jego zdrowie.
Mimo Nutelli Szymek dziś cały dzień śpi i oczywiście wstrętne mysli muszę wygonić.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flo na tym etapie też zdarzały mi się jeszcze dni, że czułam mała np. tylko wieczorem. A przez cały dzień była cisza. Jak chciałam już na siłę wywołać jakiś ruch to kładłam się na boku, ale tak lekko na brzuchu. Zwykle pomagało i po chwili czułam jakieś stukanie
Ja nie mam jakiegoś mega apetytu. Jem normalne porcje i w sumie normalną ilość posiłków. Tylko lody, albo czekolada, może nawet być i nutella za mną chodzą... a nie mam nic takiego w domu
-
Flowwer 7 kg na plusie ale wstyd przyznać ja miałam wagę startowa taka jak Ibishka w dniu porodu także ja zaraz otworzę "nowy wiek" w kg hehe
Lekarz nic mi na ten temat nie mówił że mam nie tyc także oprócz tego że wyglądam okropnie to nic się nie dzieje, nogi nie puchna ważne by Zosia miała się dobrze a ja jakoś zrzuce kiedyś te dziesiątki kg hehe -
blue00 wrote:Ufff,ależ jestem szczęśliwa!!!!Maluch żyje,ma 4.09 cm i wiekowo urósł do 11tc,tak bardzo się cieszę.Ale muszę prowadzić bardziej leżący tryb życia bo maluch jest blisko szyjki macicy.No i dostałam globulki na infekcję. https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7896e6d6e89b.jpg
kochana gratulujemaluszek cudny
blue00 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Karma88 wrote:ibishka super wiadomość z tym karmieniem. Gratuluję.
Melduję się po wizycie. Jest zarodek i bijące serduszko.Co za piękny moment. Łzy w oczach! W końcu znowu się udało.
Wszystko na usg wygląda ładnie, mamy się dalej oszczędzać, wszystkie leki utrzymane, kolejna wizyta 15 maja i wtedy przynoszę wszystkie badania z krwi + mocz i zakładamy kartę ciąży.
No i aby sobie wynagrodzić nerwy ostatniego tygodnia kupiłam małego bodziaka i butki. Tak wiem, w cholerę za wcześnie, ale chcę jakoś upamiętnić nam ten moment. Na razie koniec z zakupami.
gratuluje serduszka, rosnijcie zdrowoKarma88 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyBlue, Karma - już gratulowałam na majówkach
Pilik piękne ubranka
Co do auta to ja jestem oczywiście za Volvo, ale mąż upiera się na Subaru. Więc pewnie będzie Volvo.
Kupiłam dzisiaj poduszkę ciążową z Motherhoodai powiedzieliśmy przyjaciołom o ciąży, wszyscy się bardzo ucieszyli.
Yoselyn82, JuicyB, blue00, Karma88, KateHawke, malka, olik321, Emiilka, JustynaG, JustynaG lubią tę wiadomość