X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2018, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ibishka, skórą się nie martw, ona po prostu potrzebuje trochę więcej czasu, za 2/3 miesiące będzie git :)) a wyglądasz już teraz cudownie !

Summer, ja sprawdzałam mięśnie brzucha, czekałam aż się zejdą - do dzisiaj się nie doczekałam, ale wróciłam do biegania po 5 miesiącach, miałam też wrócić do brzuszków, ale mi było nie po drodze, więc dalej czekam na zejście się mięśni :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2018, 10:28

• malka Autorytet

Wysłany: 4 maja 2018, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ibishka wyglądasz rewelacyjnie!
    A mogę zapytać ile przytyłaś w ciąży i ile straciłaś zaraz po porodzie?

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2018, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie, rozejście mięśni sprawdzałaś u fizjo czy sama kontrolowałaś? Mam nadzieję, że mój gin się na tym zna i sprawdzi to na wizycie po połogu.

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2018, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:
    Minie, rozejście mięśni sprawdzałaś u fizjo czy sama kontrolowałaś? Mam nadzieję, że mój gin się na tym zna i sprawdzi to na wizycie po połogu.
    Sprawdzałam sama (siostra jest fizjo i mi pokazła wszystko) do dzisiaj mam luz na 2 palce, więc zdecydowanie się nie zeszło! Mimo, że kiedyś miałam umięśnony brzuch, to +20 kg w 1 ciąży zrobiło swoje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2018, 10:34

summer86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2018, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilko, czekam aż Kaczorka dorwie komputer i mnie wpisze :) i mam nadzieję, że we wtorek dopisze mi także płeć malucha, bo nie wyjdę z gabinetu dopóki się nie dowiem :D

Olik mam 25, czemu pytasz? ;)

Emiilka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2018, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna pewnie dlatego Olik pyta, bo wyglądasz na 18 :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2018, 10:49

blue00, Luna1993, Rucola lubią tę wiadomość

• olik321 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2018, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Luna bardzo ładnie i dziewczęco wyglądasz:)

Ibishka zazdroszcze brzuszka rewelacja!

Summer łącze się w bólu u mnie tez gora raczej szczupła zato dupka i uda wypukłe.
    Już teraz tyły mi się powiększyły i obawiam się że po ciąży w swoje spodnie nie wejde długo
    Co do mięśni mało który gin potrafi sprawdzić czy wszystko jest ok. Zalecany jest fizjoterapeuta najlepiej z doświadczeniem z ciezarnymi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2018, 11:25

Luna1993 lubi tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2018, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję kochane <3 mąż mi tyle komplementów nie prawi co Wy :)

Mi właśnie wszystko idzie w brzuch i boczki, a wiem po pierwszej ciąży, że to najtrudniej zgubić. Wolałabym uda i tyłek ! ;)

• Daniela Autorytet

Wysłany: 4 maja 2018, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej,

Ibishka, piękny brzuszek, ładnie wracasz do formy.

U mnie wszystko idzie w pupę. Do pewnego momentu jest to ok, ale ostatnio jednak już mam tam za dużo ;)
    Na brzuch nie narzekam, zawsze miałam wyćwiczony, genetycznie jestem obciążona rozstępami i uważam, że w moim przypadku smarowanie brzucha w ciąży pomaga, bo mam naprawdę niewiele po dwóch ciążach.

Jadranka, czasem da się bez smoczka. Z synem mi się udało, córka smoczka nie chciała - wybrała kciuk :( Walczyłam, walczyłam, ale przegrałam :( Tzn. walka trwa do dzisiaj :(

❤️2013
    ❤️2015
    ❤️2018
    ❤️2020
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2018, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ja tylko chciałam wtrącić, że odnośnie rozmowy o samochodach - zdecydowaliśmy wstępnie po długiej dyskusji, że będzie albo Volvo V50 4x4, albo Subaru Legacy albo Outback w kombi albo Subaru Forester. :-D masakra, nie mogliśmy się dogadać. :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2018, 11:42

Bajkaaa, pilik, KateHawke, Rucola lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2018, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w sumie chciałabym żeby poszło mi i w tyłek bo prawie zrównuje się z plecami,zero krągłości :D

lamka lubi tę wiadomość

• pilik Autorytet

Wysłany: 4 maja 2018, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ibishka pięknie wyglądasz!
    Lamka lubię volvo, tata ma od kilku lat i sobie chwali :)
    Ja byłam z rana w lab, zrobiłam też próby wątrobowe dla spokojnej głowy. I tak pomyślałam że chyba jeszcze tylko raz w ciąży będę szła na badania...!
    A tu wrzucam zestaw dla Szymka Flo :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4a4234e17a20.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/48c22181208d.jpg

Bajkaaa, blue00, Flowwer, Luna1993, Jadranka, Anna Stesia, Yoselyn82, KateHawke, Rucola, malka, Barbarka1984, Czrna 81, Lusesita, Karma88, Emiilka, Cccierpliwa, JustynaG, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2018, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik, ubranka prześliczne!
    Flowwer, Szymek będzie miał super ciuszki :)

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2018, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Kochane ja tylko chciałam wtrącić, że odnośnie rozmowy o samochodach - zdecydowaliśmy wstępnie po długiej dyskusji, że będzie albo Volvo V50 4x4, albo Subaru Legacy albo Outback w kombi albo Subaru Forester. :-D masakra, nie mogliśmy się dogadać. :-D
    Volvo!!!

• agulineczka Autorytet

Wysłany: 4 maja 2018, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ibishka super wyglądasz, a skóra potrzebuje trochę więcej czasu faktycznie.
    Ja po pierwszej ciąży na szczęście nie mam żadnego rozstępu, a przytyłam prawie 20kg. Jako nastolatce wyszło mi parę po zewnętrznej stronie ud i myślałam, że w ciąży tez wyjdą, a tu niespodzianka :). Po porodzie dosyć szybko doszłam do wagi sprzed ciąży.

Dziewczyny orientujecie się jak wygląda sprawa wcześniejszej rezygnacji z urlopu wychowawczego? Jestem właśnie na takim urlopie, jeśli po kolejnej wizycie będzie wszystko ok, chciałabym zrezygnować z urlopu wych i pojść od razu na L4. Skoro mogę być na 100%płatnym zwolnieniu to nie chcę siedzieć na bezpłatnym wychowawczym. Czy już w pierwszy dzień powrotu do pracy mam przedstawic zwolnienie? Pracodawcy chyba wszystko jedno czy jestem na wychowawczym czy na l4, bo za L4 wypłaca ZUS, czy się mylę?

Zastanawiam się też co z wakacjami. Czy bedąc na "chodzonym" L4 można pojechać na wakacje? Chyba nie bardzo?

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 4 maja 2018, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik ubranka piękne, ale to na pewno dla chłopca? Kwiatuszki, motylki i ptaszki? :)

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • pilik Autorytet

Wysłany: 4 maja 2018, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulineczka materiał wybiera ten kto zamawia, więc kwestia gustu :)
    A co do urlopu, nie znam się na tym, ale dowiedz się czy nie musiałabyś po powrocie najpierw wykorzystać urlopu? Chyba że po macierzyńskim wybierałaś. Ciekawe w sumie jak to działa ;)

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 4 maja 2018, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulineczka wrote:
    Pilik ubranka piękne, ale to na pewno dla chłopca? Kwiatuszki, motylki i ptaszki? :)
    Tak, wszystko w niebieskim odcieniu ;) dla dziewczynek jest na beżowym tle ale te kolory to kwestia umowna ;) ja rakiet, pociągów, strażaków nie przepadam jak na sam początek, wole coś lekkiego w tematyce.
    Ale... to kwestia gustu np. kokardek nie cierpię od dziecinstwa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2018, 12:18

Bajkaaa, pilik, summer86, Anna Stesia, Barbarka1984, Czrna 81, Emiilka lubią tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2018, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz chyba jest dowolność w wyborach kolorów wózków itd. My staramy sie wybierać uniwersalne alw właśnie kupiłam body błękitne w paseczki z pieskiem więc różnie bywa :)

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2018, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niedawno,któraś z was była na weselu.W co teraz człowiek się ubiera?Idziemy na początku lipca a z kiecką klops.

‹‹ 568 569 570 571 572 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ