Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIbishka, skórą się nie martw, ona po prostu potrzebuje trochę więcej czasu, za 2/3 miesiące będzie git
) a wyglądasz już teraz cudownie !
Summer, ja sprawdzałam mięśnie brzucha, czekałam aż się zejdą - do dzisiaj się nie doczekałam, ale wróciłam do biegania po 5 miesiącach, miałam też wrócić do brzuszków, ale mi było nie po drodze, więc dalej czekam na zejście się mięśniWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2018, 10:28
-
Minie, rozejście mięśni sprawdzałaś u fizjo czy sama kontrolowałaś? Mam nadzieję, że mój gin się na tym zna i sprawdzi to na wizycie po połogu.
-
nick nieaktualnysummer86 wrote:Minie, rozejście mięśni sprawdzałaś u fizjo czy sama kontrolowałaś? Mam nadzieję, że mój gin się na tym zna i sprawdzi to na wizycie po połogu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2018, 10:34
summer86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak Luna bardzo ładnie i dziewczęco wyglądasz:)
Ibishka zazdroszcze brzuszka rewelacja!
Summer łącze się w bólu u mnie tez gora raczej szczupła zato dupka i uda wypukłe.
Już teraz tyły mi się powiększyły i obawiam się że po ciąży w swoje spodnie nie wejde długo
Co do mięśni mało który gin potrafi sprawdzić czy wszystko jest ok. Zalecany jest fizjoterapeuta najlepiej z doświadczeniem z ciezarnymi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2018, 11:25
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej hej,
Ibishka, piękny brzuszek, ładnie wracasz do formy.
U mnie wszystko idzie w pupę. Do pewnego momentu jest to ok, ale ostatnio jednak już mam tam za dużo
Na brzuch nie narzekam, zawsze miałam wyćwiczony, genetycznie jestem obciążona rozstępami i uważam, że w moim przypadku smarowanie brzucha w ciąży pomaga, bo mam naprawdę niewiele po dwóch ciążach.
Jadranka, czasem da się bez smoczka. Z synem mi się udało, córka smoczka nie chciała - wybrała kciukWalczyłam, walczyłam, ale przegrałam
Tzn. walka trwa do dzisiaj
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
nick nieaktualnyKochane ja tylko chciałam wtrącić, że odnośnie rozmowy o samochodach - zdecydowaliśmy wstępnie po długiej dyskusji, że będzie albo Volvo V50 4x4, albo Subaru Legacy albo Outback w kombi albo Subaru Forester.
masakra, nie mogliśmy się dogadać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2018, 11:42
Bajkaaa, pilik, KateHawke, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ibishka pięknie wyglądasz!
Lamka lubię volvo, tata ma od kilku lat i sobie chwali
Ja byłam z rana w lab, zrobiłam też próby wątrobowe dla spokojnej głowy. I tak pomyślałam że chyba jeszcze tylko raz w ciąży będę szła na badania...!
A tu wrzucam zestaw dla Szymka Flo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4a4234e17a20.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/48c22181208d.jpgBajkaaa, blue00, Flowwer, Luna1993, Jadranka, Anna Stesia, Yoselyn82, KateHawke, Rucola, malka, Barbarka1984, Czrna 81, Lusesita, Karma88, Emiilka, Cccierpliwa, JustynaG, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylamka wrote:Kochane ja tylko chciałam wtrącić, że odnośnie rozmowy o samochodach - zdecydowaliśmy wstępnie po długiej dyskusji, że będzie albo Volvo V50 4x4, albo Subaru Legacy albo Outback w kombi albo Subaru Forester.
masakra, nie mogliśmy się dogadać.
-
Ibishka super wyglądasz, a skóra potrzebuje trochę więcej czasu faktycznie.
Ja po pierwszej ciąży na szczęście nie mam żadnego rozstępu, a przytyłam prawie 20kg. Jako nastolatce wyszło mi parę po zewnętrznej stronie ud i myślałam, że w ciąży tez wyjdą, a tu niespodzianka. Po porodzie dosyć szybko doszłam do wagi sprzed ciąży.
Dziewczyny orientujecie się jak wygląda sprawa wcześniejszej rezygnacji z urlopu wychowawczego? Jestem właśnie na takim urlopie, jeśli po kolejnej wizycie będzie wszystko ok, chciałabym zrezygnować z urlopu wych i pojść od razu na L4. Skoro mogę być na 100%płatnym zwolnieniu to nie chcę siedzieć na bezpłatnym wychowawczym. Czy już w pierwszy dzień powrotu do pracy mam przedstawic zwolnienie? Pracodawcy chyba wszystko jedno czy jestem na wychowawczym czy na l4, bo za L4 wypłaca ZUS, czy się mylę?
Zastanawiam się też co z wakacjami. Czy bedąc na "chodzonym" L4 można pojechać na wakacje? Chyba nie bardzo?
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka wrote:Pilik ubranka piękne, ale to na pewno dla chłopca? Kwiatuszki, motylki i ptaszki?
dla dziewczynek jest na beżowym tle ale te kolory to kwestia umowna
ja rakiet, pociągów, strażaków nie przepadam jak na sam początek, wole coś lekkiego w tematyce.
Ale... to kwestia gustu np. kokardek nie cierpię od dziecinstwaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2018, 12:18
Bajkaaa, pilik, summer86, Anna Stesia, Barbarka1984, Czrna 81, Emiilka lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny