Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Summer ja chciałam długą sukienkę ( nawet z nie ciążowych) tylko żeby pasowała, ale nic wczoraj nie znalazłam..
nie chce wydawać 200 czy 300 zł na sukienkę na jeden raz
teraz myślę jeszcze o spodniach + ładna koszulka + marynarka ( to mam) -
dziewczyny czy pośróg nas jest jakaś fizjoterapeutka? pisałyście wczoraj o leżaczku babybjorn i bardzo podoba mi sie ta opcja, zastanawiam się tylko czy on na pewno jest bezpieczny dla dziecka#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Ja w tamtym roku miałam 2 wesela i jednak pokusiłam się o sukienkę ciążową
I powiem Wam szczerze, że ona się tak układa, że spokojnie i teraz mogę ją nosić
Więc chyba na chrzciny nie będę kombinować, tylko ją założę.
Minus jest taki, że mam dość obszerne uda (zaczynając od kolan) a ona jest nie za długa. Ale kij z tymPrzynajmniej fałdów nie widać
Heh, dopadłam się do kompa i wpisałam Lunę na pierwszej stronie, dopisałam Bajkowej córci imię i chciałam jeszcze wciągnąć Achię na listę, ale oczywiście nie pamiętam daty..
Więc jeśli ktoś chce, żebym coś wpisała, to proszę jeszcze raz o informację
A i przy okazji ja też zgłosiłam post Agniechy, bo widzę, że dalej jest. Ciekawe czy raczą go usunąć.
W ogóle to Luśka średnio mi daje pisać na kompie, bo się rzuca na myszkęI muszę ją ciągle odciągać.. Bo już coraz lepiej idzie jej poruszanie się do przodu
Powodzenia dziś dziewczyny na wizytach i badaniach!!
Lusesita - u mnie też zastój wagi.. a czuję, że jeszcze z minimum 10kg by się przydało zrzucić. No ale to już tak jest, jak przed ciążą ma się nadwagę..
Liczę na to, że jak Aluśka zacznie biegać, to ja zacznę razem z niąI tak jak wspomniała Lunaris - waga spadnie
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:Amy daj znać jak się czujesz i czy coś postanowiliście. Myślę często o Was!
Jako tak ostatnio na forum nie wchodziłam, troche tych majowych dni spedzilismy z rodziną, ja duzo poczytałam o tych stópkach i tak wiedza mnie jakos tak uspokoiła. Jutro jedziemy drugi raz na połowkowe do innej kliniki, pare dni pozniej robimy serduszko i wierze, że bedzie dobrze. A nawet jak sie diagnoza potwierdzi, to wdrożymy leczenie i naprawimy szybko nóżki:)
Teraz biore sie za nadrabianie forum, bo jest dopiero na 547 stronie:)Lunaris, blue00, Rucola, Flowwer, Anna Stesia, KateHawke, JustynaG, Phnappy lubią tę wiadomość
-
Rucola wrote:U mnie glukoza na czczo zawsze w okolicach 70. Zobaczymy co bedzie dziś, ze wzgledu na io robię też insulinową i tu na bank będzie cyrk
pilik lubi tę wiadomość
-
Kaczorka już uaktualnili.
Mam nadzieję że Aga ma się dobrze a chłopaki jeszcze lepiej! -
Dziewczyny, wczoraj wyszly mi komórki nk 19%, na 15 jade do kliniki gdzie przyjmuje moja immunolog i bedę się wciskac na chama.
Nie wiem dlaczego to tak urosło. W listopadzie było 9%.
Trzymajcie kciuki, żeby doktorka miała dobre pomysły i żeby nie było na nie za późno. Od piątku mogło siè wydarzyć wszystko. USG dopiero w sobotę.
-
nick nieaktualny
-
Nika kciuki na obu wątkach!
-
nick nieaktualnyNika kciuki!!
Ja po wizycie
Zdjęcie zrobione średnie szczerze mówiąc ale! Maluch rośnie, ma 1,67;) data z om to7t5d a z USG 8t3d. Serduszko biło, na następnej wizycie mamy posłuchaćporód 22.12 :p mam małego krwiaczka, ale mam się nie przejmować bo to ponoć się zdarza. Ale brać duphaston i luteinę i na następnej wizycie nie powinno go być.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/af625a71aca3.jpg
Kaczorka a co mam Ci napisać jak chcesz mnie wciągnąć na listę na 1 stronie?:pFlowwer, Lunaris, malka, Lusesita, olik321, blue00, summer86, Rucola, Bajkaaa, lamka, Anna Stesia, KateHawke, pilik, JustynaG, Phnappy, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAha pytalam o prenatalne i on mówił ze prenatalne to takie A- trzeba się zastanowić nad B i C , bo generalnie jak prenatalne wychodzą słabo to niektórzy usuwają ciążę. On swojej żonie robił tylko USG u siebie w gabinecie plus zaleca badanie echo serca w 24tc. No ale on jest taki prokoscielny więc podejście właśnie takie... I oczywiście informuje jak coś na USG zobaczy że jest nie tak. Ale co dwie głowy to nie jedna więc decyzja Moja
-
Flo
już myślałam że Cię gdzieś wywiało. Jak się masz?
-
Achia - wystarczy mi data porodu
ale widzę, że podałaś dziś to za chwilę Cię dopiszę
później, jak poznasz płeć i ustalicie imię to też można dopisać
A i gratuluję, że Twoje maleństwo tak pięknie rośnie
Słońce nam w okno świeci i pomimo ciemnych rolet w pokoju jest gorąco. Puściłam Aluśkę w samym pampersie :p taki śmieszny, chudy nieborak z niejAnna Stesia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny