X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2018, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer ja chciałam długą sukienkę ( nawet z nie ciążowych) tylko żeby pasowała, ale nic wczoraj nie znalazłam..
    nie chce wydawać 200 czy 300 zł na sukienkę na jeden raz
    teraz myślę jeszcze o spodniach + ładna koszulka + marynarka ( to mam)

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 8 maja 2018, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy pośróg nas jest jakaś fizjoterapeutka? pisałyście wczoraj o leżaczku babybjorn i bardzo podoba mi sie ta opcja, zastanawiam się tylko czy on na pewno jest bezpieczny dla dziecka

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2018, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w tamtym roku miałam 2 wesela i jednak pokusiłam się o sukienkę ciążową ;) I powiem Wam szczerze, że ona się tak układa, że spokojnie i teraz mogę ją nosić :P Więc chyba na chrzciny nie będę kombinować, tylko ją założę.
    Minus jest taki, że mam dość obszerne uda (zaczynając od kolan) a ona jest nie za długa. Ale kij z tym :P Przynajmniej fałdów nie widać ;)

Heh, dopadłam się do kompa i wpisałam Lunę na pierwszej stronie, dopisałam Bajkowej córci imię i chciałam jeszcze wciągnąć Achię na listę, ale oczywiście nie pamiętam daty..
    Więc jeśli ktoś chce, żebym coś wpisała, to proszę jeszcze raz o informację :D

A i przy okazji ja też zgłosiłam post Agniechy, bo widzę, że dalej jest. Ciekawe czy raczą go usunąć.

W ogóle to Luśka średnio mi daje pisać na kompie, bo się rzuca na myszkę :P I muszę ją ciągle odciągać.. Bo już coraz lepiej idzie jej poruszanie się do przodu ;)

Powodzenia dziś dziewczyny na wizytach i badaniach!!

Lusesita - u mnie też zastój wagi.. a czuję, że jeszcze z minimum 10kg by się przydało zrzucić. No ale to już tak jest, jak przed ciążą ma się nadwagę..
    Liczę na to, że jak Aluśka zacznie biegać, to ja zacznę razem z nią :P I tak jak wspomniała Lunaris - waga spadnie :P

Anna Stesia lubi tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2018, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:
    Amy daj znać jak się czujesz i czy coś postanowiliście. Myślę często o Was!
    Dzięki Kochana:**
    Jako tak ostatnio na forum nie wchodziłam, troche tych majowych dni spedzilismy z rodziną, ja duzo poczytałam o tych stópkach i tak wiedza mnie jakos tak uspokoiła. Jutro jedziemy drugi raz na połowkowe do innej kliniki, pare dni pozniej robimy serduszko i wierze, że bedzie dobrze. A nawet jak sie diagnoza potwierdzi, to wdrożymy leczenie i naprawimy szybko nóżki:)
    Teraz biore sie za nadrabianie forum, bo jest dopiero na 547 stronie:)

Lunaris, blue00, Rucola, Flowwer, Anna Stesia, KateHawke, JustynaG, Phnappy lubią tę wiadomość

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 8 maja 2018, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    U mnie glukoza na czczo zawsze w okolicach 70. Zobaczymy co bedzie dziś, ze wzgledu na io robię też insulinową i tu na bank będzie cyrk
    Nie nada się insuliny w ciąży. Kazdej wtedy wychodzi wysoko k jest zupełnie nie miarodajne. Szkoda kasy.

pilik lubi tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 8 maja 2018, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka już uaktualnili.

Mam nadzieję że Aga ma się dobrze a chłopaki jeszcze lepiej!

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 8 maja 2018, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wczoraj wyszly mi komórki nk 19%, na 15 jade do kliniki gdzie przyjmuje moja immunolog i bedę się wciskac na chama.

Nie wiem dlaczego to tak urosło. W listopadzie było 9%.

Trzymajcie kciuki, żeby doktorka miała dobre pomysły i żeby nie było na nie za późno. Od piątku mogło siè wydarzyć wszystko. USG dopiero w sobotę.

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2018, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika a to nie jest tak, że w ciąży generalnie NK są wyższe?

Rucola lubi tę wiadomość

• olik321 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2018, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika kciuki zaciśnięte i za wszystkie dzisiejsze wyniki dziewczyn też :)

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 8 maja 2018, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika kciuki na obu wątkach!

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2018, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    Kaczorka już uaktualnili.

Mam nadzieję że Aga ma się dobrze a chłopaki jeszcze lepiej!

No to teraz już można będzie spokojnie zaglądać na pierwszą stronę :)

Nika - na wynikach się nie znam, ale kciuki moje masz :)

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2018, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika kciuki!!
    Ja po wizycie

Zdjęcie zrobione średnie szczerze mówiąc ale! Maluch rośnie, ma 1,67;) data z om to7t5d a z USG 8t3d. Serduszko biło, na następnej wizycie mamy posłuchać ;) poród 22.12 :p mam małego krwiaczka, ale mam się nie przejmować bo to ponoć się zdarza. Ale brać duphaston i luteinę i na następnej wizycie nie powinno go być.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/af625a71aca3.jpg

Kaczorka a co mam Ci napisać jak chcesz mnie wciągnąć na listę na 1 stronie?:p

Flowwer, Lunaris, malka, Lusesita, olik321, blue00, summer86, Rucola, Bajkaaa, lamka, Anna Stesia, KateHawke, pilik, JustynaG, Phnappy, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2018, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha pytalam o prenatalne i on mówił ze prenatalne to takie A- trzeba się zastanowić nad B i C , bo generalnie jak prenatalne wychodzą słabo to niektórzy usuwają ciążę. On swojej żonie robił tylko USG u siebie w gabinecie plus zaleca badanie echo serca w 24tc. No ale on jest taki prokoscielny więc podejście właśnie takie... I oczywiście informuje jak coś na USG zobaczy że jest nie tak. Ale co dwie głowy to nie jedna więc decyzja Moja

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 8 maja 2018, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aicha piękny widok !!! Prezent gwiazdkowy rośnie ♡

Achia lubi tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2018, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aicha ale będziecie mieli piękne święta!!!

Rucola cieszę się ze juz po :)

Rucola lubi tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 8 maja 2018, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flo :) już myślałam że Cię gdzieś wywiało. Jak się masz?

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 8 maja 2018, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oglądam na olx te leżaczki babybjorn i powiem szczerze że 90% sprzedających ms takie ceny, że lepiej nowy kupić.
    Kurczę, ogólnie cena powala a najgorsze to, że pogoba mi się coraz bardziej.

Achia piękne zdjęcie <3

Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2018, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia - wystarczy mi data porodu ;) ale widzę, że podałaś dziś to za chwilę Cię dopiszę :) później, jak poznasz płeć i ustalicie imię to też można dopisać :)
    A i gratuluję, że Twoje maleństwo tak pięknie rośnie :)

Słońce nam w okno świeci i pomimo ciemnych rolet w pokoju jest gorąco. Puściłam Aluśkę w samym pampersie :p taki śmieszny, chudy nieborak z niej ;)

Anna Stesia lubi tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2018, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najlepsze jest to ze moja starsza siostra to 22.02, ja 22.05, młodsza 22.12 . także jak Bąbelek też bedzię 22gi to padnę :p

Lunaris, Rucola, Flowwer, Anna Stesia, KateHawke lubią tę wiadomość

• olik321 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2018, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NO te babybjorny trzymają cenę, nawet używane. My zdecydowaliśmy się z polecenia szwagierki, ona jest fizjo i bardzo zwracają uwagę na ułożenie kręgosłupa dziecka w wózku/foteliku/bujaczku itd

Rucola lubi tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
‹‹ 589 590 591 592 593 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ