Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEh dziewczyny, siostra do mnie napisała że chłopak z nią zerwał (całkiem fajny ale nie mogli dojść do tego samego zdania w istotnych, życiowych kwestiach i ostatnio słabo między nimi było),to ja do niej zadzwoniłam a ona ryczy mi w słuchawkę i jak skonczylam z nią rozmawiać to sama się tak popłakałam że szok. To chyba te hormony ale to moja młodsza siostra i chciałabym żeby była szczęśliwa..ja wiem jak to jest i wierzę że znajdzie faceta który będzie chciał tego co ona ale jak pomyślę że ona tam siedzi taka smutna...eh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 21:53
-
Nie gryze ścian Lunaris
a nie wiem czy tak to się nazywa ale dzięki za radę wezmę to do serca
także dobrze ze nie kupiłam tych leków narazie może ten jutro coś zaradzi
A Luna to jakby babcia miała dość to truj nam tutaj i ja wierzę że jutro będzie twój dobry dzień
Ja ortopeda mam dopiero na 18Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Bajka wierzę że zabiegi coś dadzą :* tejpy były by też super ale o tym już pisałyśmy.
Achiaszkoda siostry. Mój brat dzwoni do mnie z zagranicy, rozszedł się z dziewczyną a ona od razu wskoczyła do łóżka jego przyjaciela i teraz są razem- dowiedział się przez przypadek... strasznie przeżywa i też mi go szkoda. Czasem myślę że nie wypada mi się cieszyć że mi się udało jak jemu nie wychodzi w życiu
Jak człowiek czuje szczęście to chciałby żeby innym też było dobrze. Szkoda że nie da się tym zarazić.
91Ewela09 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luna1993 wrote:Phnappy a jak się czyjesz? Maluchy mam nadzieję już się dobrze sprawują
dzieki ze pytaszmam ciagle plamienia, delikatne. Minęło 1,5 tygodnia od krwawienia... Oczywiście sie meeega stresuje i łapie schizy
wydaje mi sie, ze odpuszczaja mi objawy... Cycki i mdłości... Tzn sa ale mniejsze... Usg mam w czwartek... Juz prawie kupiłam detektor angelsounds, ale wtedy przeczytalam historie Flo i to, ze u niej położne nie mogły znaleźć tętna, wiec zrezygnowałam
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Cześć dziewczyny
My znowu nie śpimy, ale wczoraj wieczorem dotknęłam syrki mojego malucha.
Ma je nad moim pępkiem, więc się obrócił i pewnie stąd te bóle.
Ale sam dotyk cudowny. Przez skórę było czuć że pod spodem jest cos malutkiego co tłucze i szło to złapać, wyczuć obrysy nóżki..emek był w 7 niebie
Achia trzymam kciuki za wizytę.
Phappy za Twoje maluszki równieżKaczorka, lamka, Bajkaaa, Minie Black, Lunaris, JustynaG, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Olik coś cudownego. Mój na razie chyba leży sobie w poprzek i tłucze się chyba wszystkim wszędzie:) właśnie wypiłam kubeczek pysznej glukozy i walczę żeby nie zwymiotowac. Trzymajcie kciuki#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Olik to musi być wspaaaniałe uczucie
nie mogę się doczekać kiedy ja choć poczuję ruchy
Kaczorka to dlatego Lusia taka cały czas uśmiechnięta i szczęśliwaod brzuszka już zna głaskanie mamusi
Rucola trzymam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2018, 07:39
Kaczorka lubi tę wiadomość
-
Olik zazdro
Ale też dlatego że u mnie nie da rady tak dotknąć bo za dużo mam swojego brzucha
Za to moja to jednego dnia jest głowa w dół potem na odwrót a następnym razem w poprzek także chyba ma dużo miejsca Zośka i już widać że raczej po mamusi nie umie się ułożyć wygodnie tylko się wierci hehe -
nick nieaktualny
-
Rucola dasz radę! Trzymam kciuki
Ps jutro za mnie będziecie trzymaćRucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam 93 norma jest do 92 :] i już Dr się przyczepił i kazał krzywą robić
Mam nadzieję że jak teraz zrobię to potem już nie będę musiała.