Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bajeczko, rozumiemy Cię aż za dobrze - w kółko rozmawiamy tu o naszych zakupach i chyba większość z nas kupuje przed porodem to, co trzeba. Zapeszanie itd. to jakieś banialuki, nie wiem, czy którakolwiek mama czuje się na siłach organizować wyprawkę dziekcu po narodzinach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 21:03
-
nick nieaktualny
-
Bajkaaa wrote:Aha Anna Stesia a to masz masaże czy jakieś zabiegi? Bo ja nie mam pojęcia co mogło by mi pomóc
Mam masaże i ćwiczenia, dobrane pod moje problemy. Dlatego jak pisałam - bez dobrego rozpoznania ja bym się na Twoim miejscu na żadne zastrzyki nie godziła. -
lamka wrote:Olik koniecznie się pochwal co kupiłaś
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9206036b6e90.jpgreset, Anna Stesia, Luna1993, blue00, lamka, Bajkaaa, KateHawke, Lunaris, Emiilka, Kaczorka, Rucola, Flowwer, Lusesita, JustynaG, pilik lubią tę wiadomość
-
No właśnie te zastrzyki są przeciwzapalne i powiedział lekarz że nic się nie stanie dziecku ale wolę to skonsultować, a co do tego czy mnie rozumiecie to też miałam na myśli to że będę dopytywac teściów o te pieniądze
bo wiecie jak my będziemy musieli sami kupić to kupię używany na 100% a tak to będę myśleć o nowym
-
Anna Stesia wrote:Aaaaa, no widzisz, bystroscią to ja nie grzeszę, zwłaszcza ostatnio
Olik, jakie śliczne ciuszki! Czy tylko mnie wzruszaja dinozaury na dziecięcych ubrankach?
Ale śmiesznie było bo emek duzo wybierał -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa uciekam spać i żeby Wam jutro nie truć to zamelduje się dopiero po usg. Zobaczymy czy te moje klucie i rozpieranie wrozyly coś niedobrego. Nieśmiało proszę o kciuki żeby historia się nie powtórzyła.
Dobranoc, spokojnej nocy, niech maluchy nie kopią za bardzo i żebyście nie musiały sikać co 5 minutWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 21:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luna ale dlaczego nie będziesz truć? Każda z nas ma lęki różnego typu i rozumiemy wszystko także jak ci pomoże to truj ile wlezie no i oczywiście trzymam kciuki by jutro okazało się że szyjka jest piękna i nie ma o co się martwić
A tak teście zrozumieją bardziej wiem jaki to wydźwięk jest na forum że powinnam czekać aż sami dadzą a ja jestem prosta dziewczyna i czasem coś palne ale dla mojego dziecka jestem w stanie zrobić wszystko by było jej dobrzeLuna1993, Anna Stesia, KateHawke, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBajka e tam daj spokój, mówisz to mi, gdzie ja bez ogródek jestem w stanie mojej teściowej wspomnieć co nam obiecała a guzik z tego
jutro to będzie dla mnie jeden stres od rana, pół dnia planuje przesiedzieć u babci i jej truć
Anna Stesia fakt, trochę tego nie przemyślalamwięc niech kopią ale tak, żeby mamusie mogły spać :*
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Olik super ciuszki
Bajka jeśli to MOVALIS to ja bym się wstrzymała -chyba że gryziesz ściany. Mówię to jako pielęgniarka. -
Summer, bierz shnuggle w ciemno
wystarczy trochę podtrzymywać główkę, dziecko samo siedzi. A odkąd zalewamy pępek i lejemy wody po paszki kąpiel to sama przyjemność
summer86, Achia, Barbarka1984 lubią tę wiadomość