X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2018, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajeczko nam tego nie musisz tłumaczyć, przecież widzisz ile my już nakupowałyśmy :*

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajeczko, rozumiemy Cię aż za dobrze - w kółko rozmawiamy tu o naszych zakupach i chyba większość z nas kupuje przed porodem to, co trzeba. Zapeszanie itd. to jakieś banialuki, nie wiem, czy którakolwiek mama czuje się na siłach organizować wyprawkę dziekcu po narodzinach.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 21:03

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2018, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patrzcie co znalazłam na fb ;)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6186980717c5.jpg

Anna Stesia, Luna1993, KateHawke, Lunaris, Emiilka, Rucola, Achia, Yoselyn82, Lusesita lubią tę wiadomość

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa wrote:
    Aha Anna Stesia a to masz masaże czy jakieś zabiegi? Bo ja nie mam pojęcia co mogło by mi pomóc

Mam masaże i ćwiczenia, dobrane pod moje problemy. Dlatego jak pisałam - bez dobrego rozpoznania ja bym się na Twoim miejscu na żadne zastrzyki nie godziła.

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 wrote:
    patrzcie co znalazłam na fb ;)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6186980717c5.jpg

:-D Akurat często używam tego argumentu, ale nie w kłotniach tylko w wyznawaniu miłości :-)

Luna1993, pilik lubią tę wiadomość

• olik321 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Olik koniecznie się pochwal co kupiłaś :-)
    "Moje" łupy
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9206036b6e90.jpg

reset, Anna Stesia, Luna1993, blue00, lamka, Bajkaaa, KateHawke, Lunaris, Emiilka, Kaczorka, Rucola, Flowwer, Lusesita, JustynaG, pilik lubią tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie te zastrzyki są przeciwzapalne i powiedział lekarz że nic się nie stanie dziecku ale wolę to skonsultować, a co do tego czy mnie rozumiecie to też miałam na myśli to że będę dopytywac teściów o te pieniądze :) bo wiecie jak my będziemy musieli sami kupić to kupię używany na 100% a tak to będę myśleć o nowym :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa, no widzisz, bystroscią to ja nie grzeszę, zwłaszcza ostatnio :-D

Olik, jakie śliczne ciuszki! Czy tylko mnie wzruszaja dinozaury na dziecięcych ubrankach? :-D

• olik321 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia wrote:
    Aaaaa, no widzisz, bystroscią to ja nie grzeszę, zwłaszcza ostatnio :-D

Olik, jakie śliczne ciuszki! Czy tylko mnie wzruszaja dinozaury na dziecięcych ubrankach? :-D
    Mnie tez wyruszają do tego stopnia, ze zamiast sobie szukać kiecki przyniosłam do domu to...
    Ale śmiesznie było bo emek duzo wybierał

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2018, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olik321 wrote:
    "Moje" łupy
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9206036b6e90.jpg
    Haha skąd ja to znam kochana :) takie zakupy najbardziej cieszą :*

Bajka śmiało pytaj, przecież wiedzą jaka jest sytuacja, nic złego nie powinni sobie pomyśleć

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2018, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uciekam spać i żeby Wam jutro nie truć to zamelduje się dopiero po usg. Zobaczymy czy te moje klucie i rozpieranie wrozyly coś niedobrego. Nieśmiało proszę o kciuki żeby historia się nie powtórzyła.

Dobranoc, spokojnej nocy, niech maluchy nie kopią za bardzo i żebyście nie musiały sikać co 5 minut :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 21:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2018, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik to w którym z tych zestawów idziesz na tę komunię? :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 21:19

Anna Stesia, Luna1993, Minie Black, Emiilka lubią tę wiadomość

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, kciuki za wizytę! Ale życzeń, żeby maluch nie kopał nie przyjmuję - wprawdzie boli, ale jakby przestał kopac tobym dostała zawału :-D

Lamka, dobre pytanie. Myślę, że własnie w dinozaurach, prawda Olik?

lamka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2018, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    P.s. Skąd te piękne body w łódeczki?

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna ale dlaczego nie będziesz truć? Każda z nas ma lęki różnego typu i rozumiemy wszystko także jak ci pomoże to truj ile wlezie no i oczywiście trzymam kciuki by jutro okazało się że szyjka jest piękna i nie ma o co się martwić :)

A tak teście zrozumieją bardziej wiem jaki to wydźwięk jest na forum że powinnam czekać aż sami dadzą a ja jestem prosta dziewczyna i czasem coś palne ale dla mojego dziecka jestem w stanie zrobić wszystko by było jej dobrze :)

Luna1993, Anna Stesia, KateHawke, Lusesita lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2018, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka e tam daj spokój, mówisz to mi, gdzie ja bez ogródek jestem w stanie mojej teściowej wspomnieć co nam obiecała a guzik z tego ;) jutro to będzie dla mnie jeden stres od rana, pół dnia planuje przesiedzieć u babci i jej truć ;)

Anna Stesia fakt, trochę tego nie przemyślalam ;) więc niech kopią ale tak, żeby mamusie mogły spać :*

Anna Stesia lubi tę wiadomość

• olik321 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w dinozaurach. Do twarzy mi w niebieskim :) Lamka z tesco. Często tam poluje na wieszakach z promocjii. Choć łódeczki chyba były w normalnej cenie 3 szt za 29 zl.

lamka, Anna Stesia, Lusesita lubią tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2018, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, że mąż pojechał autem do pracy bo byłabym skłonna jechać na Długą je kupić :-D

olik321 lubi tę wiadomość

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik super ciuszki :D

Bajka jeśli to MOVALIS to ja bym się wstrzymała -chyba że gryziesz ściany. Mówię to jako pielęgniarka.

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Jadranka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer, bierz shnuggle w ciemno :) wystarczy trochę podtrzymywać główkę, dziecko samo siedzi. A odkąd zalewamy pępek i lejemy wody po paszki kąpiel to sama przyjemność <3

summer86, Achia, Barbarka1984 lubią tę wiadomość

3jvzcwa1t1jbpiaq.png
    8.04.2018 3160 g Emilka
    13.08 || <3 8 cs
‹‹ 586 587 588 589 590 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ