X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2018, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajeczko nam tego nie musisz tłumaczyć, przecież widzisz ile my już nakupowałyśmy :*

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajeczko, rozumiemy Cię aż za dobrze - w kółko rozmawiamy tu o naszych zakupach i chyba większość z nas kupuje przed porodem to, co trzeba. Zapeszanie itd. to jakieś banialuki, nie wiem, czy którakolwiek mama czuje się na siłach organizować wyprawkę dziekcu po narodzinach.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 21:03

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2018, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patrzcie co znalazłam na fb ;)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6186980717c5.jpg

Anna Stesia, Luna1993, KateHawke, Lunaris, Emiilka, Rucola, Achia, Yoselyn82, Lusesita lubią tę wiadomość

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa wrote:
    Aha Anna Stesia a to masz masaże czy jakieś zabiegi? Bo ja nie mam pojęcia co mogło by mi pomóc

Mam masaże i ćwiczenia, dobrane pod moje problemy. Dlatego jak pisałam - bez dobrego rozpoznania ja bym się na Twoim miejscu na żadne zastrzyki nie godziła.

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 wrote:
    patrzcie co znalazłam na fb ;)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6186980717c5.jpg

:-D Akurat często używam tego argumentu, ale nie w kłotniach tylko w wyznawaniu miłości :-)

Luna1993, pilik lubią tę wiadomość

• olik321 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Olik koniecznie się pochwal co kupiłaś :-)
    "Moje" łupy
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9206036b6e90.jpg

reset, Anna Stesia, Luna1993, blue00, lamka, Bajkaaa, KateHawke, Lunaris, Emiilka, Kaczorka, Rucola, Flowwer, Lusesita, JustynaG, pilik lubią tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie te zastrzyki są przeciwzapalne i powiedział lekarz że nic się nie stanie dziecku ale wolę to skonsultować, a co do tego czy mnie rozumiecie to też miałam na myśli to że będę dopytywac teściów o te pieniądze :) bo wiecie jak my będziemy musieli sami kupić to kupię używany na 100% a tak to będę myśleć o nowym :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa, no widzisz, bystroscią to ja nie grzeszę, zwłaszcza ostatnio :-D

Olik, jakie śliczne ciuszki! Czy tylko mnie wzruszaja dinozaury na dziecięcych ubrankach? :-D

• olik321 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia wrote:
    Aaaaa, no widzisz, bystroscią to ja nie grzeszę, zwłaszcza ostatnio :-D

Olik, jakie śliczne ciuszki! Czy tylko mnie wzruszaja dinozaury na dziecięcych ubrankach? :-D
    Mnie tez wyruszają do tego stopnia, ze zamiast sobie szukać kiecki przyniosłam do domu to...
    Ale śmiesznie było bo emek duzo wybierał

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2018, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olik321 wrote:
    "Moje" łupy
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9206036b6e90.jpg
    Haha skąd ja to znam kochana :) takie zakupy najbardziej cieszą :*

Bajka śmiało pytaj, przecież wiedzą jaka jest sytuacja, nic złego nie powinni sobie pomyśleć

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2018, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uciekam spać i żeby Wam jutro nie truć to zamelduje się dopiero po usg. Zobaczymy czy te moje klucie i rozpieranie wrozyly coś niedobrego. Nieśmiało proszę o kciuki żeby historia się nie powtórzyła.

Dobranoc, spokojnej nocy, niech maluchy nie kopią za bardzo i żebyście nie musiały sikać co 5 minut :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 21:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2018, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik to w którym z tych zestawów idziesz na tę komunię? :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 21:19

Anna Stesia, Luna1993, Minie Black, Emiilka lubią tę wiadomość

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, kciuki za wizytę! Ale życzeń, żeby maluch nie kopał nie przyjmuję - wprawdzie boli, ale jakby przestał kopac tobym dostała zawału :-D

Lamka, dobre pytanie. Myślę, że własnie w dinozaurach, prawda Olik?

lamka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2018, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    P.s. Skąd te piękne body w łódeczki?

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna ale dlaczego nie będziesz truć? Każda z nas ma lęki różnego typu i rozumiemy wszystko także jak ci pomoże to truj ile wlezie no i oczywiście trzymam kciuki by jutro okazało się że szyjka jest piękna i nie ma o co się martwić :)

A tak teście zrozumieją bardziej wiem jaki to wydźwięk jest na forum że powinnam czekać aż sami dadzą a ja jestem prosta dziewczyna i czasem coś palne ale dla mojego dziecka jestem w stanie zrobić wszystko by było jej dobrze :)

Luna1993, Anna Stesia, KateHawke, Lusesita lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2018, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka e tam daj spokój, mówisz to mi, gdzie ja bez ogródek jestem w stanie mojej teściowej wspomnieć co nam obiecała a guzik z tego ;) jutro to będzie dla mnie jeden stres od rana, pół dnia planuje przesiedzieć u babci i jej truć ;)

Anna Stesia fakt, trochę tego nie przemyślalam ;) więc niech kopią ale tak, żeby mamusie mogły spać :*

Anna Stesia lubi tę wiadomość

• olik321 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w dinozaurach. Do twarzy mi w niebieskim :) Lamka z tesco. Często tam poluje na wieszakach z promocjii. Choć łódeczki chyba były w normalnej cenie 3 szt za 29 zl.

lamka, Anna Stesia, Lusesita lubią tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2018, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, że mąż pojechał autem do pracy bo byłabym skłonna jechać na Długą je kupić :-D

olik321 lubi tę wiadomość

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik super ciuszki :D

Bajka jeśli to MOVALIS to ja bym się wstrzymała -chyba że gryziesz ściany. Mówię to jako pielęgniarka.

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Jadranka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer, bierz shnuggle w ciemno :) wystarczy trochę podtrzymywać główkę, dziecko samo siedzi. A odkąd zalewamy pępek i lejemy wody po paszki kąpiel to sama przyjemność <3

summer86, Achia, Barbarka1984 lubią tę wiadomość

3jvzcwa1t1jbpiaq.png
    8.04.2018 3160 g Emilka
    13.08 || <3 8 cs
‹‹ 586 587 588 589 590 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ