Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOlik piękny malutki brzuszek
Rucola ja razem z Tobą zaczynam się trochę pilnować, bo ostatnio przesadzam
Lamka ja też coś czuję, że u Ciebie będzie dziewczynkaciekawe czy na prenatalnych się dowiesz
Ja jutro mam wizytę i już trzęsę nogami ze strachulamka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny przyznaje czytam po lebkach
ale tak mnie ta noga a raczej to ścięgna w nocy bolało masakra, idę wcisnac się do mojego lekarza na NFZ bo może da mi skierowanie na rehabilitację od razu bo wieczorami to ja już prawie płaczę jak za szybko coś zrobię to boli strasznie
także wybaczcie mi że nie jestem na bieżąco ale poprostu bardzo boli
-
nick nieaktualny
-
Olik piekny brzuszek. jest bardzo zgrabny i w zasadzie to malutki
zazdrość!!!
Bajka mi moje dolegliwości przechodzą i wracają, ale generalnie ból przeszkadza głównie w nocy. Bardzo Ci współczuję.
Summer ja też się obawiam ciążaru espiro next, ale wiem, że będę żałować jeśli wezmę żelowe kółka. Nie dość ze cała zima przede mną na start, to na wiosnę będziemy często wizytować w ogródku działkowym, do którego droga też nie jest usłana wykładziną trawnikową i płatkami różmyślę, ze sobie poradzę z tą wagą, zresztą trening też się przyda, a wygoda dziecka najważniejsza
nie ja pierwsza i nie ostatnia. Za 2 lata będziemy mieć już windę w nowym mieszkaniu, więc jeśli będziemy mieć jeszcze jedno dziecko (daj nam Boże) to ciężar nie będzie kompletnie istotny. Jestem dobrej myśli
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dziękuję dziewczyny narazie musiałam zapytać lekarza czy mnie przyjmie i już czekam na wizytę kilka osób przede mną ale coś czuję że nie dostanę nic na ten ból, już mnie ludzie zaczepiaja i pytają się jakiej kontuzji dostałam że ledwo idę także wyglądam konkret jednym słowem...
Dziewczyny co do ciężaru wózka to ja chce ten roan bass soft i jest mega ciężki ale Ania radziła brać taki który wytrzyma wznoszenie po schodach niż lekki a kruchy, no zobaczymy jak to będzie w praktyce -
nick nieaktualny
-
Ania1003 wrote:Rucola, wózek to nie dom. Jak nie będzie pasować to bez problemu wymienisz na inny
Jak chcesz konkretny model to bierz. Trzeba czuć chemiębo z innym miłości może nie być i będziesz nieszczęśliwa.
Luna1993, Lunaris, KateHawke lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola, ja kojarzę. 4-5 lat temu często kupowaliśmy w pracy na prezent gdy rodziły się maluszki, bo był rozkładany na płasko, więc można było stosować od urodzenia. Z tego co wiem od znajomych, sprawdzał się, ale podobno ciężko się go przenosi gdy dziecko jest w środku.
Jeśli chodzi o leżaczki to jest jednym z popularniejszych i ma dobre oceny.
Sama się nad nim zastanawiałam, ale na razie na mieszkaniu miejsca nie bedziemy mieli na to.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 13:21
-
Mnie też się podoba Tiny Love ale zakochałam się w Kinderkraft Unimo 5w1 i na dniach jadę oglądać- boję się że zbyt "plastikowy" w realu.
-
nick nieaktualny
-
U nas tez BabyBjorn ale ze względu na fakt ze jest polecany od urodzenia i rekomendowany przez fizjo. Kilku znajomych ma, bardzo sobie chwalą.
Dziewczyny apropo pilnowania jedzenia wlasnie zjadłam 2 kawałki ciasta z rabarberem... ale od jutra też basta!
Dziewczyny mały tak wali ze mam wrażenie iz brzuch mi zaraz przebije.. co to za czort mały mi tam siedziWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 14:38
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa leżaczka z kolei nie kupuje. Z córką miałam i leżała w nim może z dwa razy
jakoś wygodniej mi było mieć ja w chuście czy na kanapie. Sama ż reszta nie pamiętam, ale leżaczek nie dla mnie
Olik poczekaj aż Ci żebra okopie później, to dopiero bólWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 14:40
olik321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia1003 wrote:Ze względów ograniczającego nas metrażu 34m2:
- wanienka: Stokke Flexi Bath,
- leżaczek: BabyBjörn
Schowane w szafach i nie zabierają praktycznie miejsca. Wepcha się w każdą szparę.życie mi ratowała w kawalerce !
Ja do dzisiaj mam taką: https://www.mediaexpert.pl/suszarki-do-bielizny/suszarka-pionowa-meliconi-lock-tw4-40-m-,id-723207
wchodzą na nią 2 pełne pralki prania14 kg !
i składa się !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 15:41
Lunaris, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiestety na suszarkę nie przewidziałam miejsca i nie mam gdzie trzymać zwykłej.
A jest najwęższa po złożeniu jaką znalazłam. Też się sporo mieści. Jest balkon to będzie jakoś schło.
A tak, to u mnie raczej pionowa się nie sprawdzi. Za wysocy jesteśmy i ciuchy długie -
Hej
podeslecie mi link do wózków? Nie umiem wysłać wiadomości, nigdy tego nie robiłammusze kogoś dodać?
my wózek bedziemy mieli od moich rodziców, mój tata jest strasznym gadzeciarzem i od paru tygodniu juz nam szuka wózkauparł sie na wózek firmy emmaljunga - kojarzycie?
Czytam Was na bieżąco, ale niestety w większości tematów jestem jeszcze kompletnie zielona i nie bardzo mam co napisać
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane