Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania1003 wrote:Dobra dziewczyny. Wstępnie zrobione.
Oczywiście nie wszystko udało się spisać, bo producenci oszczędzają na wiadomościach...
Na razie jest to w excelu.
Jeśli któraś chce, to podeślijcie na priv wiadomość, prześlę linka i hasło do pliku.
Na razie trzeba manualnie zmieniać sobie formatowanie: od największej gondoli do najmniejszej.
Od najwyższej rączki do najniższej.
Jeśli ktoś będzie miał problem z sortowaniem, to pomogę. To tylko prototyp..
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Bajkaaa wrote:A gdzie można zobaczyć ten spis?
Ja już mam, przestudiowałam - fajna rzecz, mam nadzieję, że kiedyś mi się przyda tak naprawdę
-
StaraczkaNika wrote:Trzeba napisać do Ani i ona odsyła linka do pobrania excela i hasełko
Ja już mam, przestudiowałam - fajna rzecz, mam nadzieję, że kiedyś mi się przyda tak naprawdę
-
Summer właśnie wyczytałam w mojej aplikacji ciążowej, że na tym etapie takie bóle są normalne, bo teraz się mocno macica rozciąga, bo mała szybko rośnie a dodatkowo uciska na kanał rodny już powoli i mogą być takie dolegliwości. Mam nadzieję, że po nocy przejdzie.
-
Ja mówię już wszystkim dobranoc, znowu nałykałam się za dużo świeżego powietrza
Luna1993, Tosia2323 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Idę spać z Tobą Lunaris. Ostatnio nie dość, że muszę mieć co najmniej jedną drzemke w ciągu dnia, to jeszcze chodzę spać po 21.00
Dobranoc.
Od dziś mąż ma urlop ojcowski więc już nie będziemy zdane na siebie.. Super bo małej przypaletal się katar i mówię wam dziewczyny u noworodka katar to tragedia!
Trochę wczoraj podreperowwlan akumulatory. Mąż cały wieczór i aż do 3 miał warte-pieluchy, próby odbicia, husiu itp i tylko jak już cycek był wymagany to mnie budził. Kochany byłpilik lubi tę wiadomość
-
Ibishka trudny start, trzymajcie się dzielnie!
Dziś u mnie 10 tc startjeszcze 2 i odetchnę z ulgą!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 08:14
-
Dzień dobry Dziewczyny!!! U nas kolejny dzień pięknej słonecznej pogody. Majówka stała się moim natchnieniem i od dziś zaczynam " dietę ciążową". Te kilogramy za szybko lecą do przodu a ja za bardzo sobie pozwalam. Ciasteczka, cukiereczki.... Od dziś mocno je ograniczam i spróbuję włączyć trochę ruchu:)
Luna1993 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dzień dobry.
Witam się w 27 tc i podobno 3 trymestrze a nawet według niektórych źródeł 7 miesiącu.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d3497516529.jpg
Brzuszek juz daje do wiwatu, dupka też urosła.
No nic jeszcze 3 miesiące mam nadzieję ze mój kręgosłup jakoś to zniesie bo wieczorem bywa ciężkoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 08:33
Malwas, Lunaris, lamka, blue00, Karma88, Sarna84, malka, Jeżowa, KateHawke, Rucola, JustynaG, Luna1993, ibishka, Emiilka, Phnappy, Lusesita, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
Sprawdziłam właśnie wagę- odzyskałam swoje zgubione 1,5kg. Teraz będzie już tylko w górę... całe szczęście że mnie od słodyczy odrzuciło
Dzwonię dziś do fitnesu od którego tygodnia można się na zajęcia dla ciężarnych zapisać! No i dopóki mnie infekcja nie powali to basen będzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 08:29
-
Lunaris wrote:Sprawdziłam właśnie wagę- odzyskałam swoje zgubione 1,5kg. Teraz będzie już tylko w górę... całe szczęście że mnie od słodyczy odrzuciło
Dzwonię dziś do fitnesu od którego tygodnia można się na zajęcia dla ciężarnych zapisać! No i dopóki mnie infekcja nie powali to basen będzie.
Lunaris lubi tę wiadomość
-
O to już za chwilę
podobno też szkoła rodzenia za darmochę jest w moim mieście muszę popatrzeć. Super fajnie wyglądasz
rany to już 27 u CIebie! kiedy to przeleciało?
Malwas trochę wspóczuję, trochę zazdroszczę... tęskni mi się trochę za pracą i adrenalinąwiem, nie mam równo pod sufitem
w pierwszej ciąży tylko czekałam na ciążę i L4 a teraz jakoś mam poczucie że marnuję czas w domu.
-
Hehe
jeszcze z 10 tyg co najmniej
Najpierw człowiek chce urodzić a potem tęskni za brzuszkiem i ruchami dziecka...i świętym spokojem -
Lunaris wrote:Hehe
jeszcze z 10 tyg co najmniej
Najpierw człowiek chce urodzić a potem tęskni za brzuszkiem i ruchami dziecka...i świętym spokojem