Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Olik, polecam leniwe drożdżowe z moich wypieków: https://www.mojewypieki.com/przepis/leniwe-ciasto-drozdzowe-z-rabarbarem/1
-
nick nieaktualnyDobra dziewczyny. Wstępnie zrobione.
Oczywiście nie wszystko udało się spisać, bo producenci oszczędzają na wiadomościach...
Na razie jest to w excelu.
Jeśli któraś chce, to podeślijcie na priv wiadomość, prześlę linka i hasło do pliku.
Na razie trzeba manualnie zmieniać sobie formatowanie: od największej gondoli do najmniejszej.
Od najwyższej rączki do najniższej.
Jeśli ktoś będzie miał problem z sortowaniem, to pomogę. To tylko prototyp.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja poproszę linka i hasełko
:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2018, 19:41
-
Aniu, napisałam Ci mój adres na priv. Cały czas jestem pod wrażeniem że masz to na dzisiaj a nie np za tydzień! Ja nid zdąrzyłam dzisiaj nawet się przebrać z piżamy
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Aniu, napisałam Ci mój adres na priv. Cały czas jestem pod wrażeniem że masz to na dzisiaj a nie np za tydzień! Ja nid zdąrzyłam dzisiaj nawet się przebrać z piżamy
A ja wyjść z łóżka
Wysłałam w wiadomości wszystko tutaj na forum -
nick nieaktualny
-
Ania ja sobie właśnie przeglądam... powiem Ci -wielki szacun! Mnie by się normalnie nie chciało już na początku tej tabelki...
Ania1003 lubi tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Zaczęłam rozmyślać o wózkach i lipa - przecież u mnie to wypadnie śmigać gondolą całą zimę. Będzie błocko, ślisko, śnieg - pompowane kółka obowiązkowe. A jak pompowane kółka to lekko nie będzie. Ehh, trudne to jest.
Podobaja mi się joie mytrax, ale nie wiem, czy ta gondolka jest odpowiednio zaciszna - nad morzem wieje. Zawsze.
Ale tak to jest fajny - ma łatwo wypinaną lekką gondolkę, a stelaż można złożyć 1 ręką.
Wszystkie lekkie mają piankowe kołka - nie wyobrażam sobie brnąć tym przez zaśnieżone chodniki#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Ania1003 wrote:Dobra dziewczyny. Wstępnie zrobione.
Oczywiście nie wszystko udało się spisać, bo producenci oszczędzają na wiadomościach...
Na razie jest to w excelu.
Jeśli któraś chce, to podeślijcie na priv wiadomość, prześlę linka i hasło do pliku.
Na razie trzeba manualnie zmieniać sobie formatowanie: od największej gondoli do najmniejszej.
Od najwyższej rączki do najniższej.
Jeśli ktoś będzie miał problem z sortowaniem, to pomogę. To tylko prototyp.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Ja robiłam takie:
https://www.kwestiasmaku.com/przepis/ciasto-z-rabarbarem-i-kruszonka
A mnie dzisiaj boli jakoś dziwnie brzuch, jak na @...
Ania podziwiam, że chce Ci się robić takie zestawienia! Ja przy komputerze bym zaraz zasnęła
Nika na jesień to już byś musiała zamawiać wózek jak chcesz nowy. Więc spokojnie rozglądać się możesz wcześniejPonoć dość długi czas oczekiwania jest, chyba, że akurat wybierzesz model i kolor który mają na stanie w sklepie.
lamka lubi tę wiadomość
-
Malka, w ubiegłym tygodniu gdy więcej pochodziłam też mnie w nocy złapały bóle jak na @ i trzymały większość następnego dnia. Brałam nospę, magnez i leżałam, po południu odpuściło.
Gdyby do wieczora nie przeszło, miałam już jechać na IP sprawdzić czy wszystko ok, ale nospa i leżenie pomogły. Poza tym uspokoiły mnie dziewczyny na czerwcowym wątku, że wiele z nich ma/miało podobne dolegliwości na tym etapie. -
nick nieaktualny