Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lema tez mam nadzieję ze nie chodzilo o Ciebie bo nic nam takiego nie napisałaś.
Trzymam za Was kciuki by sytuacja sie ustabilizowala.
Summer ja wzięłam balerinki takie z dziurkami. Jak będę w domu to poszukam modelu.
Są przewygodne i zapłaciłam 150 zl.
We wro w arkadach jest stoisko crocs i można sobie przymierzyćsummer86, Melevis lubią tę wiadomość
-
Phnappy Maluchy rosną w siłę!!!! A Ty jeszcze urośniesz, wyskoczysz z takim brzuchem za miesiąc że Cię nie poznamy
Ciekawa jestem jaki wózek już zakupili dziadkowie
Phnappy lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Dziękuje dziewczyny za zrozumienie, nie chcę już do tego wracać i skupiam się na tym, żebyśmy przetrwali jeszcze chociaż 4 tygodnie, bo nie ukrywam że mnie zestresowali dzisiaj. Wczoraj mój lekarz był na obchodzie i mówił, że jest duża szansa że ma weekend będę już w domu, a dziś ordynator po badaniu każe jednak podawać sterydy i wspomina o klinice
on nie jest jakiś bardzo wylewny i jak nie widzi powodu to naprawdę nikogo tutaj na oddziale nie trzyma - mówił że „szyjka nie jest gorsza”, ale dość długo mnie badał w milczeniu, potem podyktował coś asystentce, usłyszałam tylko urywki typu: trzon macicy ze skłonnością do napięć, szyjka miękka, utrzymana. Nie zmierzył jej na usg, tylko badanie na samolocie
muszę się opanować, bo zaczynam za bardzo to wszystko analizować...
proszę mnie sprowadzić na ziemie
Phnappy super informacje, najważniejsze, że plamienie nie przeszkadza groszkom się dobrze rozwijać
Reseciku miło Cię tu widzieć, fajnie że do nas zaglądasz
Summer waga to tylko waga - ja tutaj codziennie słyszę od każdej położnej i lekarza, że mój brzuch się napina bo jestem taka szczupłaa co ja mam zrobić ? Przecież jem za 4...
Do Lidla nawet pooglądać nie mam jak, dobrze że jest internet w dzisiejszych czasach, bo bym całkiem była ograniczona. Na szczęście z wyprawki zostało mi już naprawdę kilka drobiazgów.
Z miłych spraw u mnie to mój mąż robi w domu remont pod moja nie obecność i codziennie dostaje zdjęcia np. tapety w pokoju synusia, czy skręcone mebelki - oczywiście się wzruszam, że mnie tam nie ma, ale tez się cieszę, że jiz będą czekac na niegolamka, Rucola, Achia, Anna Stesia, Jeżowa, pilik, Bajkaaa, Lunaris, Emiilka, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:A to legalne ?
Ja się mocno zastanawiam nad L4, gdyby nie ciąża to pewnie bym składała wypowiedzeniejeśli lekarz wypisze Ci zwolnienie, a podejrzewam, ze nie będzie z tym żadnego problemu to dlaczego masz nie skorzystać?
Ja niestety ciułam na wysoki ZUS, bo jestem na działalności, ale gdybym była na umowie w pracy, która mnie wykańcza psychicznie, to nawet bym się nie zastanawiała.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyA tak swoją drogą to gadałam dzisiaj z szefową przez telefon, bo dostałam pół wypłaty a na resztę czekam z ZUSu (xD) i spoko, ona się cieszy że odpoczywam i że z malenstwem ok i współczuje mi samopoczucia, także chyba wszyscy są zadowoleni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2018, 15:27
KateHawke, Phnappy, olik321, Minie Black, Rucola, pilik, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Rucola wrote:Phnappy Maluchy rosną w siłę!!!! A Ty jeszcze urośniesz, wyskoczysz z takim brzuchem za miesiąc że Cię nie poznamy
Ciekawa jestem jaki wózek już zakupili dziadkowie
ojoj dziewczyny ja jestem przerażona - dzisiaj na wadze już 79,5Moja normalna waga to 72-73, ale startowałam z 77-78, bo przytyłam po clo. Byle tylko do 100 nie dobić
((((((((((((
Dziadkowie zakupili ekhem... chyba takiego mercedesa wśród wózków - emmaljunga double viking. Nawet nie miałam szansy się zorientować, czy będzie nam odpowiadał. Ale już nie mam wyboruMój tata na pewno nocami nie spał i przeszukiwał internety w poszukiwaniu najlepszego wózka dla wnuków
Jak to jest z wynagrodzeniem na L4? Czy wliczają premie do podstawy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2018, 15:31
KateHawke, Rucola lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
lamka wrote:Minie co masz na myśli pytając czy legalne? Czuję się beznadziejnie, więc nie dałabym rady pracować
Właśnie też nie wiem o co chodzi? W sensie chodzenie na kawkę na L4?
Ja mam ten przywilej, że mogę pracować z domu, więc na razie z tego korzystam.
Lamka na kiedy masz prenatalne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2018, 15:32
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Lena, zaglądaj tu do nas codziennie a my zaciskamy kciuki, żeby się wszystko uspokoiło i puścili Was do domu.
Na fioletowej stronie było wiele przypadków takich napięć i skurczy u dziewczyn, ale zdecydowaną większość udało się opanować. Wierzę, że tak będzie również u Was.
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze teraz to się poczułam jak kryminalista, ale pociesza mnie, że Lunaris też chodzi na kawkę na L4
Minie bierz zwolnienie i nie marudź, bo stres w pracy też nie jest zdrowy.
Phnappy mam 28.05. Premii chyba się nie wliczaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2018, 15:51
-
nick nieaktualnylamka wrote:Kurcze teraz to się poczułam jak kryminalista, ale pociesza mnie, że Lunaris też chodzi na kawkę na L4
Minie bierz zwolnienie i nie marudź, bo stres w pracy też nie jest zdrowy.
Phnappy mam 28.05. Premii chyba się nie wlicza -
Lamka ja tam wszędzie latam na l4. Mam chodzone. Zresztą spacery w ciąży wskazane.
Wiecie co w tramwajach jest porażka.. nikt miejsca nie ustąpi a mały jak na złość mi sie napina
Wiem jestem wredna ale jak widzę taki nastki czy studentki jak udają że mnie nie ma to puszczam na nie czar żeby miały ogromne brzuchyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2018, 16:12
pilik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie tylko raz pani z dzieckiem chciała przepuścić w kolejce do kasy, ale nie skorzystałam bo była zaraz przede mną i nie miała wiele rzeczy. Od 2 tyg. jak brzuszek mocno urósł przepuszczają mnie na pasach.
Za to w aptece ostatnio było 5 panów w kolejce, na brzuch patrzyli ale żaden nie zaproponował przepuszczenia
Przyznam, że nie liczę nawet na to, ale gdybym się żle poczuła, poprosiłabym o pierwszeństwo.