Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja do tej pory piore tylko Lovela.
Uzywam tez plynu do plukania bobini, ma piekny zapach. Wiem, ze niektórzy odradzaja plyny, ale dla mnie ubranka po plynie sa duzo bardziej.miekkie, a nie zauwazylam zadnej reakcji skornej na ten plyn.
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualnyolik321 wrote:dziewczyny a jaki płyn/proszek do prania dla malucha polecacie?
Faktycznie ten Lovela?
I co na sutki ( moje) oraz pupę malucha?
Przemywać będziemy dupcie wodą lub chusteczkami waterWipes
Aha witami D lepiej w kapsułkach czy areozol?
Ja stosowałam lovele - trafiłam na promocji w tesco pamiętam, że pływy do płykania były po 1,75 zlale ! stosowałam może 1-2 miesiące, później prałam normalnie z naszymi
dodam, ze Stasiek miał podejrzenie AZS, "unormowało się" po nawilżeniu powietrza i stosowania normalnej chemii/kosmetyków, w tym roku w końcu chyba całkiem odpuściło !
z sutkami problemów nie miałam, bo Staszek mm od początku, ale co do witD na początku stosowałam rybki, później od ok pół roku kropelki:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2018, 11:44
-
nick nieaktualny
-
Olik! Przypomniałaś mi o rampersach! Przecież ja chciałam je kupić! :p Ale to chyba już jutro się bujnę, bo dziś znów gorąco i nie chce mi się póki co dupki z domu ruszać.
A do pierwszych prań używałam Bobini (czy jakoś tak), ale szybko zaczęłam prać Aluśkowe ubranka razem z naszymi, więc używam zwykłych kapsułek Ariel.
Heh, tyle lokali w Szczecinie a wybrać jakiś to masakra.. -
olik321 wrote:haha Phnappy udana jesteś
brzusio jeszcze chyba normalny
No właśnie jeszcze nie do rozróżnieniana pewno czuję twarde w środku, a "z natury" mam taki wywalony to teraz pewnie mimo woli pozwalam mu żyć własnym życiem
i nie wciągam non stop - bo w końcu mi wolno bo ciąża
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualnyPhnappy wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8a9b449ad9f4.jpg
brzuch trochę wciagnelamKaczorka, lamka, Phnappy, Karma88, reset, Barbarka1984, Jeżowa, Lusesita, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Minie to moja pierwsza ciąża (tzn. druga, ale koniec pierwszej 8tydzien) plus pod moją pokaźną warstwą tłuszczyku mam sporo mięśni na brzuchu i raczej jestem "mocno zbudowana" więc podejrzewam, że może mi później wywalić
za godzinę jadę podejrzeć groszki!!! Proszę o mocne trzymanie kciuków, bo oczywiście schizujęgdyby nie te durne plamienia non stop to pewnie byłby w miarę chill... a tak...
lamka, Achia, summer86, Lunaris, Bajkaaa, reset, Anna Stesia, pilik, Jeżowa lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPhnappy brzuszek jak na 2 lokatorów to całkiem normalny się wydaje
ja może nie miałam super płaskiego ale przed ciąża jak się najadłam czy ogolnie popoludniu wyglądał jak wczesna ciąża ;p teraz tez nie wciągam bo po co ;p ale wyciągnęłam letnie ciuchy. na razie tylko w 1 krótkie spodenki nie wejde ale one ogólnie małe są, reszta jeszcze OK ;p
3mam kciuki za wizyteWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2018, 11:59
-
nick nieaktualny
-
A ja w końcu umówiłam prenatalne. Idę 12.06.
Phnappy, serio, dwójka dzieciaczków tam siedzi?
Mnie też późno wyskakiwał brzuszek, chciałabym żeby i w tej ciąży nie było szybko widać, ale wpływu większego teraz już na to nie mam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2018, 12:23
Achia lubi tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Uciekam dziewczyny na babskie ploty. Poza tym trampki muszę nabyć bo coś mnie stopy cisną w sandałach... czyżbym puchła?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2018, 12:10
summer86 lubi tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Uciekam dziewczyny na babskie ploty. Poza tym trampki muszę nabyć bo coś mnie stopy cisną w sandałach... czyżbym puchła?
Lunaris mi Reset poleciła crocsy.. zamówiłam choć cena nie niska i polecam całą sobą jakkolwiek to brzmi
Tak wygodnych butów jeszcze nie miałam i nie cisną nawet jak puchnę a wieczorem z trampek eMek nie potrafił mi stóp wyciągnąćreset, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bisia, niestety nie mam.
Nika jak Twoje samopoczucie na Encortonie?
Olik ten model Crocsów to takie sandałki, ktore kiedyś Hope wklejała? -
Hej dziewczyny, dawno mnie nie było, od tygodnia jesteśmy w szpitalu a po sytuacji z Aga jakoś nie miałam weny, żeby cokolwiek pisać (Aga napisała na naszej grupie emocjonujący wpis o wycieku danych na jej temat - nie wiem jiz tak naprawdę czy chodziło o mnie, ale tak wszyscy naskoczyli że poczułam się okropnie, przepłakałam pol dnia i usunęłam się z grupy, nie chce być traktowana jak troll czy szpieg, bo nigdy takiego celu nie miałam, nie sądziłam że tak to zostanie odebrane - chciałam dobrze a dostałam jak zawsze po dupie
kosztowało mnie to dużo nerwów i stresu - a chciałam Wam wtedy tylko dać znać, bo wiedziałam, że się martwicie)
Lunka odezwałam się ze względu na Ciebie, bo właśnie przez stawianie się brzucha turaj trafiłam - od ok 25 tygodnia macica się stawiała, brzuch twardnial, ale szyjka była długa i ok wiec tylko leżałam w domu, brałam 3xmagnez i 3x nospe. Kiedy się nasiliły stawiania podjechałam do mojego lekarza - wtedy było jeszcze ok i miałam nadal odpoczywać - tydzień później znowu czułam twardnienia i było mi już głupio dzwonic ciagle z tym samym, pomyślałam dokładnie tak jak Ty, że mnie uzna za wariatkę, ale kiedy po kilku godzinach bolesne stawiania nie ustąpiły i były co ok 10 min to jednak zadzwoniłam. Kazał przyjechać na IP. Na ktg wyszły skurcze, szyjka miękka, skrócona, ale jeszcze ok - od tygodnia maja problem żeby mi te skurcze wyciszyć, miałam już chyba z 10 kroplówek z magnezem, nospe, mam podawane sterydy na płucka. Muszę bezwzględnie leżeć, wstaje tylko do toalety:/ jeśli do niedzieli nas tym nie zapanują to musza mnie przewieźć do szpitala o wyższym stopniu referencyjności. Mam nadzieje ze uda się tego uniknąć.
Dlatego nie patrz w ogóle na to co sobie ktoś pomyśli i czy jakiś niemiły personel na izbie będzie kręcił nosem, to jest Twije prawo i jeśli coś Cię niepokoi to po prostu patrz tylko i wyłącznie na Wasze dobro i bezpieczeństwo
Cieszę się z wszyskich Waszych wizyt, obejrzałam piękne zdjęcia brzuszków i sukienek, z imionami u nas jest Franio - nie patrzę na innych choć wiem, że teraz się ich dużo pojawiło.
Bajeczko powodzenia z tą rwąmam nadzieję, że chociaż te taśmy przyniosą ulgę
Flo dobrze, że crp ok:)
Przepraszam, ale już mi wszystko z głowy wyleciało
Trzymam kciuki za wizyty, dużo zdrówka i spokojuBajkaaa, Anna Stesia, Lunaris lubią tę wiadomość