Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ruth to jesteśmy kilka dni za Wami tylko u nas dzisiaj 12t3d - tak samo z om i z usg wychodzi poki co (tylko suwaczek jakos zle mam ustawiony, ale nigdy mi się zmienić nie chce :p) ja mam w czwartek wizytę dodatkową - u gin na lux med, na świąteczne uspokojenie i po skierowanie jakieś a u swojej mam 2.01
Ja się jeszcze boję ogladac wózków... wczoraj teściowie powiedzieli, że chcą nam kupić i pytali czy już coś oglądam. Dla mne za szybko jednak jeszcze. Po połówkowych pewnie się odważę więc w okolicach lutego jakoś -
aiwlys wrote:U mnie taka dzidzia już niż krasnoludek. I też musimy się podejrzeć jeszcze przed świętami dla świętego spokoju, że maleństwo rośnie. A mam nadzieję, że tak jest. ☺
Ruth fajny ufoludekRuth, emi2016 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Hej dziewczyny ! U nas dziś skończony 34 tydzień więc najgorszy czas za nami
Cieszę się, że Inna się odezwała i że wszystko u niej ok
Flo - wizytujemy razem 21.12 - o której masz wizytę ? Ja dopiero o 17:30.
Trochę się boję, bo mój organizm coraz gorzej reaguje na insulinę i raz mam cukier 200 a raz 40 ;/ Masakra... Jeśli się nie poprawi mam się kłaść do szpitala i będzie cc
A tu na prawdę nie wiem już co robić Dziś od 21 do 2 nie mogłam zbić cukru ze 160, a po 3 okazało się że mam już 33 Straszne to ... Boję się o Małą
Ruth - gratuluję udanej wizyty !
Inna - Torba w wózku najlepsza - zakochałam się!
A co do wózków - nasz też już stoi - zdecydowaliśmy się się na Tutek Trido biały - nie pytajcie czemu, bo my też nie wiemy czemu taki kolor, ot wpadł nam w oko i żaden inny już się nie nadawał
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc2984b102ec.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2017, 09:55
innamorata88, Lusesita, JuicyB, olik321, Sarna84, Flowwer, Jadranka lubią tę wiadomość
-
emi2016 wrote:Hej dziewczyny ! U nas dziś skończony 34 tydzień więc najgorszy czas za nami
Cieszę się, że Inna się odezwała i że wszystko u niej ok
Flo - wizytujemy razem 21.12 - o której masz wizytę ? Ja dopiero o 17:30.
Trochę się boję, bo mój organizm coraz gorzej reaguje na insulinę i raz mam cukier 200 a raz 40 ;/ Masakra... Jeśli się nie poprawi mam się kłaść do szpitala i będzie cc
A tu na prawdę nie wiem już co robić Dziś od 21 do 2 nie mogłam zbić cukru ze 160, a po 3 okazało się że mam już 33 Straszne to ... Boję się o Małą
A co do wózków - nasz też już stoi - zdecydowaliśmy się się na Tutek Trido biały - nie pytajcie czemu, bo my też nie wiemy czemu taki kolor, ot wpadł nam w oko i żaden inny już się nie nadawał
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc2984b102ec.jpg
Śliczny wózekemi2016 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
emi2016 wrote:A co do wózków - nasz też już stoi - zdecydowaliśmy się się na Tutek Trido biały - nie pytajcie czemu, bo my też nie wiemy czemu taki kolor, ot wpadł nam w oko i żaden inny już się nie nadawał
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc2984b102ec.jpg
Inna to dobrze. Brak czasu równa się -
szybko zleci hihi ważne, że wszytko okemi2016 lubi tę wiadomość
-
innamorata88 wrote:Ok, tylko cierpi na chroniczny brak czasu
Śliczny wózek
Najważniejsze że jest wszystko ok
Ruth wrote:Nie zwróciłabym na niego uwagI w sklepie ze względu na kolor..ale przyznam, że jest piękny
Ja też nie, ale jednak Siostra nas przekonała eko skórą - białe omijaliśmy szerokim łukiem -
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:My jutro na III prenatalne lecimy aiwlys, podpinam się z pytaniem innych dziewczyn - dziada pogoniłaś definitywnie?
Ruth fajny ufoludekinnamorata88, emi2016 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aiwlys wrote:Wczoraj nawiedził mnie w domu po 22. A specjalnie wylaczylam domofon, żeby uniknąć takiej sytuacji. Przyjechał, przepraszał, że wie, że źle zrobił bla bla bla. Ale nie wierzę już w to jeśli o to pytacie. ☺
W 29+5 Zobaczymy jutro na III prenatalnych jak wagowo wygląda, czy to się potwierdzi. U Was ile teraz jest?aiwlys lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
Aiwlys zgadza się, nie wierz, on się nigdy nie zmieni, szkoda życia na takiego dupka, jesteś młoda, masz szansę ułożyć sobie życie u boku kogoś wartościowego.
Ile on ma lat jeśli mogę zapytać?
Inna, odstapilabys ze 200 g... Mój w poniedziałek miał 1000,a przecież chłopaki są dokładnie w tym samym "wieku".aiwlys lubi tę wiadomość
-
Sarna84 wrote:Aiwlys zgadza się, nie wierz, on się nigdy nie zmieni, szkoda życia na takiego dupka, jesteś młoda, masz szansę ułożyć sobie życie u boku kogoś wartościowego.
Ile on ma lat jeśli mogę zapytać?
Inna, odstapilabys ze 200 g... Mój w poniedziałek miał 1000,a przecież chłopaki są dokładnie w tym samym "wieku".Mikołaj 25.04.2011
-
olik321 wrote:Emi piękny!
Ale kurcze biały też by mnie odpychał
Mnie nie odpychał - tylko przerażało mnie czyszczenie, ale jak eko skóra to spoko Tym bardziej, że mieszkamy w mieście na spokojnym, czystym osiedlu - nie ma paniki
Aiwlys - szkoda czasu na takiego człowieka... Chociaż rozumiem, że na pewnoe w pojedynkę będzie Ci ciężko... No ale lepiej z 2 dzieci niż z 3
Ach.. i zazdroszczę Wam, że znacie wagę maluszka - mój mierzył ostatnio na połówkowych... Wtedy ważyła niecały 1 kg.. Mam nadzieję, że w czwartek się czegoś dowiemWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2017, 11:28
aiwlys lubi tę wiadomość
-
emi2016 wrote:Mnie nie odpychał - tylko przerażało mnie czyszczenie, ale jak eko skóra to spoko Tym bardziej, że mieszkamy w mieście na spokojnym, czystym osiedlu - nie ma paniki
Aiwlys - szkoda czasu na takiego człowieka... Chociaż rozumiem, że na pewnoe w pojedynkę będzie Ci ciężko... No ale lepiej z 2 dzieci niż z 3
Ach.. i zazdroszczę Wam, że znacie wagę maluszka - mój mierzył ostatnio na połówkowych... Wtedy ważyła niecały 1 kg.. Mam nadzieję, że w czwartek się czegoś dowiememi2016 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny mam wyniki morfologii i moczu
oczywiście pH8 a ciężar właściwy moczu 1,014 przy normie 1,015-1,030
bakterii żadnych nie ma, co brać?
poza tym w morfologii:
RDW-SD 48,7 przy normie 36,4-46,3
RDW-CV 15,8% przy normie 11,7-14,4
PCT na granicy normy 0,21 a norma od 0,2-0,4
i Monocyty 9,9 przy normie 1-10
ktoś wie co to oznacza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2017, 11:53
-
Olik, wyniki dobre, nic nie musisz brać. Odchylenia są minimalne.
Ruth piękne zdjęcie cieszę się, że wszytsko ok
Emi super wygląda ten biały wózek, ale pewnie też bym się na taki nie zdecydowała ze względu na to, że u nas w okolicy wszyscy palą węglem i wszystko się tak brudzi, że masakra
Czy ja wczoraj coś pisałam, że nie mam problemów ze spanie? Odwołuje! Dzisiaj od 2:30 do 7:30 nie mogłam w ogóle spać. Poprostu mi się nie chciało. O 7:30 jak skończyła mi się książka to przysnęłam na dwie godzinki, ale teraz jestem nie przytomna. Mam nadzieję, że to jednorazowy przypadekolik321 lubi tę wiadomość
-
Oj dziewczyny, piękne macie te wózeczki ja będę się rozglądać dopiero chyba po połówkowym USG... W pierwszej ciąży patrzyliśmy na foteliki jeszcze przed 12 tygodniem a skończyło się jak skończyło, dlatego teraz czekamy dłużej ...
-
malka wrote:Olik, wyniki dobre, nic nie musisz brać. Odchylenia są minimalne.
Ruth piękne zdjęcie cieszę się, że wszytsko ok
Emi super wygląda ten biały wózek, ale pewnie też bym się na taki nie zdecydowała ze względu na to, że u nas w okolicy wszyscy palą węglem i wszystko się tak brudzi, że masakra
Czy ja wczoraj coś pisałam, że nie mam problemów ze spanie? Odwołuje! Dzisiaj od 2:30 do 7:30 nie mogłam w ogóle spać. Poprostu mi się nie chciało. O 7:30 jak skończyła mi się książka to przysnęłam na dwie godzinki, ale teraz jestem nie przytomna. Mam nadzieję, że to jednorazowy przypadek
U nas w okolicy tylko ogrzewanie gazowe więc bez problemu
A z tym spaniem w ciąży t różnie bywa... Czasem są takie noce jak Twoja dzisiejsza a czasem spi się całą z przerwą/przerwami na siku