Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySarna84 wrote:A jak szanowny M po tej szpitalnej akcji?
Wyszłam ze szpitala. I magia prysnela. ☺
Wczoraj się poklocilismy jak cholera, z jego strony padło za dużo złych słów. Dodatkowo poszedł chlac z kolegami - bo przecież są wazniejsi.
Mentalny gowniarz. Nie wiem na co ja liczyłam.
A jeszcze usłyszałam:
" nie bede sie sluchal kurwa jak jakis szczeniak bo dla mnie jestes gowniara i na cos takiego se nie pozwole to ja jestem tu facetem i to ty sie powinnas sluchac nie ja "
Salwa śmiechu. ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2017, 12:06
-
JuicyB wrote:Ja mam C Motherhood i jak dla mnie wystarcza. Na lewym boczku śpię w kierunku końcówek, a na prawym wzdłuż poduchy Druga poszewka się przydaje, bo nie ma przerwy na pranie.
Mnie ogarnął jakiś szał zakupowy. Prezenty gwiazdkowe mam od miesiąca, więc teraz kupuję wszystko porodowo-noworodkowe. Wczoraj kupiliśmy małemu jego pierwszy "dyliżans". Ech... tak bym już chciała rodzić, a tu jeszcze 3 miesiące.
Juicy pochwal się dilyżansemstaraczka1111, emi2016 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lusesita wrote:Juicy świetny
Bardzo ladny kolor.
Bryka mojego malenstwa też już jest. Jedyna rzecz jaka kupiliśmy. A wczoraj wyłam pół dnia, że niepotrzebnie bo pewnie coś się stanie...
Lusesita to hormony, a z maleństwem wszystko będzie dobrze
Ja wczoraj spytałam po raz enty męża jak pracuje w ndz, a on się uniósł i mówi "ile razy Jeszce zapytasz, wczoraj trzy razy Ci mówiłem"..ja w ryk, rzuciłam widelcem i wylecialam jak poparzona z pokoju a on za mną..zaczął tulić i przepraszać..hahaha jak ja wyłam, że znów zapomniałam:-P biedny, aż mu głupio było.
Też macie takie mózgi ciążowe? Zapominam słów, nie potrafię sklecić czasem mądrego zdania..zapominam co do mnie mówią..masakraWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2017, 15:50
-
A co słyszałyscie o wózkach quinny ?
Lusesita to hormony trudno eMek musi się poświęcić.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
JuicyB wrote:Ale to ten: https://dzidziusiowakraina.pl/pl/p/BABY-DESIGN-wozek-LUPO-COMFORT-LIMITED-2w1-KOLOR-02-SATIN/1908
Ja kupię z bazą tak cichaczem ogladamstaraczka1111, JuicyB lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Agnieeeeechaaaa! Juuuu huuuu!
Odezwij się, bo się martwię, że Ci np. telefon wpadł do wc kiedy tam pobiegłaś na nagłe wezwanie.
No bo jak to tak, cały dzień bez meldunku -
Podobno Polska jest drugim po Chinach największym rynkiem wózków. Jest tego tyle, że ja byłam przerażona. Jedyna firma, o której słyszałam to właśnie baby design, ale nie nastawiałam się na zakup tej marki.
Natomiast w sklepie trafiliśmy na sprzedawcę, który wszystko nam wyjaśnił, opowiedział o tym co ważne, dodałam do tego kilka rzeczy, na których mi zależało i też wypadło na baby design. Kupiliśmy komplet także z fotelikiem i bazą.
Polecam przejechać się do jakiegoś dużego sklepu, pomacać, poruszać wszystkim, poskładać całość ze dwa razy, zamontować w aucie.
Na chwilę zapomniałam, ale właśnie znowu się ucieszyłam, że mam ten zakup z głowy -
Też stawiałam na to żeby był fotelik pasujący na stelaż . Bo to na mnie spadną wizyty u lekarza itd. A że ja niewielką to ciężko byłoby mi nosić fotelik i maleństwo. No i bazę też mam do tego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2017, 18:33